!

Korallzátony 25 csillagozás

Nora Roberts: Korallzátony Nora Roberts: Korallzátony
Könyvtár

Valahol a Karib-tenger varázslatos világában, a korallzátonyok mesés, színpompás birodalmában nyugszik egy régen elfeledett vitorlás csodás kincseivel együtt. Csak néhány ember hisz létezésében , de ők megszállottan kutatnak utána, s leginkább a legendás amulett után, amelynek a roncsban kell rejtőznie. Kezdetben nem bízok a sikerben Tate Beaumont, a tehetséges fiatal tengeri régész sem, aki csak apja kedvéért enged a csábításnak, és társul a bosszantóan vonzó Matthew Lassiterrel, a hajóroncsokat felkutató kincsvadász család legifjabb tagjával. Kezdeti kétkedése ellenére végül meggyőzik őt a tények. Az Angelika átkának nevezett nyakék valóban létezett, rubintból és gyémántból kirakott medalionja egy régen élt, tragikus sorsú asszony fájdalmas lelkét őrzi. Valaha Angelicát boszorkányságért mrgégették, és ezért minden halandót megátkozott, aki csak hasznot akar húzni a férjétől ajándékba kapott ékszerből. Az elátkozott nyakékhez vér és könny tapadt, amíg nyoma nem veszett. Ám úgy… (tovább)

Eredeti mű: Nora Roberts: The Reef

Eredeti megjelenés éve: 1998


Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 4

Elcserélné vagy eladná

>!
800 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
Salsita könyve Nora Roberts: Korallzátony

Kiemelt értékelések

+
>!
krisztina0419
Nora Roberts: Korallzátony

Határozottan pozitív! Szeretem Nora Robertset, de neki is megvannak a sztereotípiái. Viszont ez valahogy más volt. Talán azért, mert a helyszín ezúttal a tenger volt és nem a szárazföld? Jó most is megvolt valamiféle átokhoz való kötődés, de nekem valahogy eltérő volt a megszokottnál.
Az is tetszett benne, hogy ugye most volt a Titanic 100 éves évfordulója, és valahogy passzolt ehhez a hangulatomhoz( néztem a sok Titanicos dokumentum filmet az ismeretterjesztőkön, és olvasgattam utána).
Én is olyan vagyok egy kicsit,mint Tate. Minden tárgyhoz hozzáképzelem azt, hogy vajon ki foghatta, mit gondolhatott,amikor utoljára a kezében volt.
Így megérdemli az 5 csillagot.

+
>!
Jegvirag123
Nora Roberts: Korallzátony

Fordulatokkal teli, izgalmas történet, bár a szereplőket nem nagyon szerettem meg, de a történet magával ragadott.

+
>!
katuska88
Nora Roberts: Korallzátony

Jobb volt, mint amire számítottam. A végén pedig a fordulat az volt, amiben reménykedtem.

+
>!
Gerda
Nora Roberts: Korallzátony

Azért választottam, mert olvastam egy havas-vacogós hegymászós történetet és vágytam utána valami forróbbra. Gondoltam, egy napsütéses, búvárkodós romantikus tökéletes lesz a célra.
Első könyvem volt Nora Robertstől. Arra jutottam, hogy nem teljesen az én stílusom, de a roncskutatós és történelem-kutatós szálba a szappanoperás részek alatt is tudtam kapaszkodni.

+
>!
Seherezade
Nora Roberts: Korallzátony

Az első komoly regényem. Imádtam. Alig bírtam letenni. Fordulatos és izgalmas!


Népszerű idézetek

+
>!
Gerda

Húsz perc múlva megérkezett a lány is. Matthew gyönyörűnek találta fehér bőrét és nagy, igéző szemét. Szó nélkül átnyújtotta a rózsaszín és kék virágokból kötött csokrot.
– Ez mi?
– Úgy hívják, virág. Itt vettem lent az utcán.
Tate elnevette magát, és amikor beleszagolt a csokorba, úgy érezte, megkönnyebbül a lelke.

354. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján


Ha tetszett a könyv, olvasd el ezeket is