Karácsonyi babaház / Például Kate 12 csillagozás

Nora Roberts: Karácsonyi babaház / Például Kate

Karácsonyi babaház:
Jason, a Pulitzer-díjas riporter úgy érzi, tíz év elteltével vissza kell térnie a gyökereit jelentő kisvárosba, ahol annak idején első és egyetlen szerelmét hagyta, s akit arra kért: várja meg őt. Faith azonban érthetetlenül gyorsan férjhez ment, a férfi pedig bánatában munkába temetkezett. A karácsonyi készülődés lázában égő városba érkezve a vendég elsőként Clarával, az asszony kislányával fut össze, s amikor magával az anyával is találkozik, fellángol a szenvedély. Hamarosan kiderül, eddig egyedül csak Jason nem tudta, hogy tőle van a gyermek. Amikor aztán egy hóviharban eltűnik a kislány, a keresésére induló felnőttek vele együtt a kölcsönös bizalmat és a régi szerelmet is megtalálják…

Például Kate:
Kate Kimball táncosnő azzal a céllal vonul vissza, hogy szülővárosában balettiskolát indít. Az egyedülálló apát, Brodyt bízza meg a lerobbant iskolaépület felújításával. Bár vonzódnak egymáshoz, Brody visszariad… (tovább)

Gold Book, Debrecen, 2010
352 oldal · ISBN: 9789635381111 · Fordította: Kálló András

Eladó Elcserélhető
Natika könyve

Kathreen

Régóta szemezgettem ezzel a könyvvel, de megérte elolvasni. Az utóbbi időben kiadott Nora Roberts könyvek nem mindegyike nyerte el a tetszésem, mind hasonló stílusú, hasonló cselekményű volt – de lehet, hogy csak besokalltam belőle.
De ezek nagyon aranyos történetek voltak, főleg a második. Szeretem a Stanislaski családot. :)

krisztina0419 P

Az első történet aranyos volt,míg a második már kevésbé. Nem rossz, de vannak jobb Roberts kötetek.

gabiica

Nekem nagyon tetszett mindkét történet, de főleg a második, hiszen a Stanislaski sorozat az egyik kedvencem az írónőtől!

Beáta_Berta

Például Kate
Nagyon szeretem a Stanislaski családot, aranyos ötlet volt, hogy ők is hasonlóan ismerkedtek meg mint Kate szülei, jó volt nosztalgiázni egy kicsit.
A felállás már ismerős a nő híres tehát a férfi nem hiszi el neki, hogy ott akar maradni, a kisvárosba. Ezt leszámítva kedves kis történet lett illik a „családba”.

gabiica

A csóktól Kate elméje tucatnyi édes piruettet írt le, melyhez vadul lüktető szíve diktálta a ritmust.

gabiica

Szülőnek lenni nem csak azt jelenti, hogy állandóan a szőnyegen birkózunk és bolondozunk a gyerekkel, vagy vég nélkül dobáljuk neki a labdát kinn az udvaron. A könnyek, a hisztizés, a csalódások és a fegyelmezés is ehhez az élethez tartozott. Néha bizony akkor is nemet kell mondani, ha az ember szíve majd' meghasad.

gabiica

– Rendben – felelte a nő. – Őszintén megbocsátva. A fia nagyon szép, és nem mellesleg nagyszerű srác. Nehéz nem rákattanni.
– Ne feledje, magam is így vagyok vele.
– Ahogy ő is magára. Látszik. Szeretem a gyerekeket, és imádom a szerető szülőket. Minél jobban imádják a gyereküket, annál vonzóbbak lesznek a számomra.
– Nem fekszem le önnel.