Nora Roberts Chesapeake Bay című trilógiájának első kötete Cameron történetét mutatja be. Ez talán az egyik legjobban sikerült trilógiája. Az írónő így nyilatkozott róla: „Szeretem a férfiakat. Jobb is, ha szeretem őket, hiszen négy bátyám van. Úgy nőttem föl, hogy mindig túlsúlyban voltak a fiúk. Aztán született két fiam, és én továbbra is kisebbségben maradtam. Két választásom volt: vagy szeretem őket, elismerem az értékeiket, és megteszek mindent, ami tőlem telik, hogy megértsem őket, vagy sikoltozva elmenekülök. Szeretek férfiakról írni, a férfiak gondolatairól, érzéseiről, reményeiről és álmairól” A három kötetben három amerikai fivér életét és viszontagságait ismerhetjük meg. Cameron, Ethan és Phillip. Mindhárman bajba kerültek gyermekkorukban, és életük nehéz időszakában örökbe fogadta őket Raymond és Stella Quinn. Nem köti össze őket vérrokonság, mégis egy családdá váltak. A Cameron történetét elbeszélő első kötetben a… (tovább)
Hazai vizeken (Chesapeake Bay 1.) 39 csillagozás
Eredeti mű: Nora Roberts: Sea Swept
Eredeti megjelenés éve: 1998

Bár romantikus könyv, mégsem a romantikus része tetszett. Az elég sablonos, és a két főszereplőt sem kedveltem túlzottan.
Igazából a Quinn fiúk (és persze Seth), mint TESÓK lopták be magukat a szívembe!
Tetszett. A többi részét is el fogom olvasni.
Tetszett a család, ami 3 renitens kölyök és egy csodálatos szülőpár közös munkája, még ha ez az induló rész elég szomorú is, hiszen a 3 fiú magára marad. Remek ábrázolása a kezdődő kapcsolatoknak, igazán várom a következő részt.
Nagyon jó ez a sorozat az írónőtől főleg azért, mert most férfiak a főszereplők, három testvér, akiket egy csodálatos házaspár örökbefogadott. Bár mindhárom fiúnak tragikus a múltja, Quinnék igazi nagyszerű embereket faragtak belőlük. Ez a rész a legidősebb Camron története.
tettszett hogy férfi szemszögből láttam a történetet. megértettem néhány dolgot mit miért úgy mondanak, de máshogy gondolnak. várom a folytatást
Pár éve már olvastam, és emlékeztem rá , hogy akkor nagyon tetszett. Jó volt újra elővenni. Most sem csalódtam benne.