Észlelések

lostgab

Natascha Kampusch: 3096 nap

Az egyik csoporttársam olvastam egy előadás alatt. Szerintem vadiúj könyv lehetett, még a gerince sem volt megtörve. Körülbelül a közepénél volt a könyvjelző, mikor elkezdte olvasni.

Röfipingvin MP

Natascha Kampusch: 3096 nap

2012. 04. 27. 14:55 a jászárokszállási buszon láttam meg egy fiatal, 25-35 közötti, sötét barna hajú, citromsárga felsőt viselő lány kezében. csak az út második felében kezdte el olvasni, addig beszélgetett a mellette, és mögötte ülőkkel.

Dolorien_Thoorauczy P

Natascha Kampusch: 3096 nap

Tegnap: töri versenyre mentünk a 18. kerületbe, és a metrón szúrtam ki egy csaj kezében. Sajnos az olvasót magát nem tudtam megfigyelni.

Maya

Natascha Kampusch: 3096 nap

Ma (2011.szeptember 20) délben a gyerekorvosi rendelő várótermében olvasta egy anyuka.

Viviiien

Natascha Kampusch: 3096 nap

Osztálytársam, D, behozta, hogy kölcsönadja M-nek. A tranzakciót látva A elkérte, hogy megnézhesse, ekkor arra tévedt Sz, aki megkérte D-t, hogy adja oda neki is. A könyv témája annyira foglalkoztatott minket, hogy egy teljes lyukas órát átbeszélgettünk az emberrablásról, erőszaktevőkről, meg a hasonló témákról. Tanár persze se közel, se távol…
De a valódi észlelés: M osztálytársam olvasta szünetben. Régóta feni már a fogát erre a könyvre. Kíváncsi leszek, mikor végez vele. (Nem áll nagy olvasós hírében.)
szeptember 12., hétfő. Budapest, NagyLaciGimi

imma AP

Natascha Kampusch: 3096 nap

2011. július 28. este háromnegyed hét körül olvasta a 173E buszon egy szőkített nő. az ő helyére ültem le, amikor leszállt a Blahán.

csuriburi

Natascha Kampusch: 3096 nap

Július 18-án, reggel 3/4 8 körül szorongatta egy 50-es őszülő, pasztellszíneket kedvelő nő az 51-es villamoson. Kék könyvjelzője volt.

Viviiien

Natascha Kampusch: 3096 nap

Tökölön egy parkoló autóban egy nő épp a műszerfalra tette, aztán kotorászott a táskájában, aztán továbbmentem…

Rysonne

Natascha Kampusch: 3096 nap

Ma olvasta egy középkorú, festett vörös hajú hölgy Hódmezővásárhely és Békéscsaba között a vonaton. A vége felé járhatott, ha jól láttam, alig tíz oldal maradt neki még hátra.

anni_olvas

Natascha Kampusch: 3096 nap

Ma reggel 7:30 kor olvasta egy 30 körüli férfiember a 35-ös buszon Debrecen felé kockás nadrágban, barna kabátban, barna bőrtáskával. Még eléggé az elején járt.
(és ez az első észlelésem!!!)