34. legjobb sci-fi könyv a molyok értékelése alapján
38. legjobb krimi könyv a molyok értékelése alapján
!

Vonzódás (Egy világ - két faj - állandó küzdelem 1.) 453 csillagozás

Nalini Singh: Vonzódás
Könyvtár

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Sascha Duncan mentál. Mint fajának minden képviselője, ő is különleges mentális képességekkel rendelkezik és minden érzelmet, érzést száműzött az életéből. Sascha azonban más, mint népe többi tagja, és ezt a hibáját rejtegetnie kell.

Lucas Hunter alakváltó. Egyszerre ember és leopárd; az ösztönei, érzelmei és a falkája iránti szeretet vezérli.

A két faj eddig békében élt egymás mellett, most azonban háború fenyeget: egy mentál sorozatgyilkos szedi áldozatait az alakváltó nők közül. Lucas meg akarja találni a tettest, és ehhez Saschán keresztül szeretné megismerni az ellenség féltve őrzött titkait. Van azonban valami ebben a látszólag jéghideg lányban, ami lenyűgözi a férfiban lakó vadállatot. Csakhogy ez a vonzódás mindkettőjük vesztét jelentheti.

Figyelem: felnőtteknek szóló tartalom!

Nalini Singh írónő a paranormális romantikus regények ünnepelt és elismert szerzője. Írásaiban mindig lenyűgöző világokat, különleges hősöket, izgalmas… (tovább)

Eredeti mű: Nalini Singh: Slave to Sensation

Eredeti megjelenés éve: 2006


Enciklopédia 13

Szereplők népszerűség szerint

Lucas Hunter · Judd Lauren · Hawke Snow · Sascha Duncan · Dorian Christensen · Brenna Shane Kincaid · Sienna Lauren · Tamsyn Ryder · Nathan Ryder (Nate) · Mentálok (mint faj)


Hirdetés

Kedvencelte 138

Most olvassa 17

Várólistára tette 216

Kívánságlistára tette 176

Kölcsönkérné 4

Elcserélné vagy eladná

>!
1.500 Ft Eladó Elcserélhető
neofelis könyve Nalini Singh: Vonzódás

Kiemelt értékelések

+
>!
Vivi_
Nalini Singh: Vonzódás

Istenem! Oh, istenem! :D
Ki hitte volna, hogy nekem ennyire tetszeni fog ez a könyv?
Nalinitől eddig csak egy könyvet olvastam, az angyalos sorozat első részét. Azonban nem hagyott bennem akkora nyomot, hogy folytassam is a sorozatot.
De, ez! Úgy megszerettem a két kis leopárdkölyköt, olyan kis aranyosak voltak…
Szívesen megszeretgettem volna őket én is.
Az eleje még nem is fogott meg, de amikor először találkozunk Tamsynnal és a két kis kölyökkel, na, onnantól én faltam a sorokat.
Sajnos el kellett intéznem pár dolgot, így abba hagytam pár óráig a könyvet. Áh, ne tudjátok meg mennyire vártam, hogy újra olvassam… Kiváncsi voltam mi fog történni Saschával és Lucassal.
Az írónő itt is különleges világot alakított ki, a mentálok és alakváltók világát. Néhol zavaros volt ez a mentálháló-dolog, de lehet csak nekem.
A két főszereplő nekem tökéletes volt, nem volt semmi felesleges hiszti, sem nyafogás mert nem lehetnek egymáséi, csak kellő mennyiségű.
Jaj, nagyon megkedveltem az egészet! :)) Csak lennének a kezemben a következő kötetek is, s ha azok is ilyen jók lesznek, lehet új kedvenc sorozatot avatok.
A borító kicsit érdekes, de elmegy kategória. Khm… a rajta lévő félmeztelen test egyátalán nem befolyásolt, hogy belekezdjek.

5 hozzászólás
+
>!
Lanore P
Nalini Singh: Vonzódás

Igen, ez bizony 4 csillag, és én lepődtem meg a legjobban, hogy ennyire tetszett, mert ez a fajta paranormális-romantikus műfaj igencsak távol áll tőlem. Az elején még furcsa volt az alakváltók, és a mentálok világa, nehezen tudtam magam elé képzelni, de maga az alapötlet, ez az egész mentálhálós megoldás nagyon tetszett. Ami, ill. aki a legnagyobb pozitív csalódást okozta, az a főszereplő Sascha, én ezt a lányt imádtam! Minden gondolatával, tettével azonosulni tudtam, igazán megszerettem! Lucas pedig… nos igen, néha már túl tökéletes férfi volt, de hát ez már csak így szokott lenni az álompasiknál :) Az írónő stílusa nagyon jó, olvastatta magát a könyv, és teljes kikapcsolódást tudott nyújtani. Jöhet a folytatás!

16 hozzászólás
+
>!
Madridista 
Nalini Singh: Vonzódás

*Na akkor most próbálja megkeresni a megfelelő szavakat*
Ez a könyv hihetetlen…:) Számomra egy teljesen új világot festett le, új lényekkel, nem a szokásos vámpírokkal… :) Nagyszerűen megvan alkotva, fel van építve. Csak gratulálni tudok az írónak mind a könyv, mind pedig a szereplők miatt. :)
Azt hiszem a következő állomás a sorozat második része.. :)

8 hozzászólás
+
>!
kiruu P
Nalini Singh: Vonzódás

Apu! Apu! Apuuuuu! Kérek kis leopárdot. Mooooost. Kölyök leopárdokat akarok.
Istenem ez hihetetlenül édes volt! :)))
Az összes falka tagot imádom, ezért le sem írom külön a véleményemet róluk.
Lucas keeeeeell nekem. Ilyen helyes kis feketepárducot szeretnék. :D
Sascha helyében rég kinyírtam volna, azt a tanácstagot és a saját anyámat is. Ez így durván hangzik, de igazságos lenne. Tökéletesen illik Lucashoz. Azt hiszem ezzel mindent elmondtam.
Nagyon bánom, hogy csak most szántam rá magam, hogy neki álljak ennek a sorozatnak. Az Angyali vadász részeit is imádtam, de mivel Illium volt a kedvencem nem tudtam annyira élvezni, csak amikor Illium k*rva szép kék szárnyairól volt szó mivel ő nem sokat szerepelt benne, de ettől függetlenül az is nagyon jó, viszont ez jobb.
Egy idő után megunom az alakváltókat, de Nalini olyan édesen írta le, hogy lehetetlen volt megunni. Végig izgultam az egész könyvet, és remegve vártam, hogy mi fog történni. Nem is tudom mit írjak, mert annyira tetszett, hogy csak azt tudnám írni, hogy imádom. :D Ja és, hogy vicces volt.
Kellenek Tamsyn fiai. Beleőrültem a leopárdkölykökbe.
Ui: A könyv fénypontja:
– Péppé változtathatnám az agyad, ha akarnám.
– De akkor ki nyalna az orgazmusig?

2 hozzászólás
+
>!
DarknessAngel
Nalini Singh: Vonzódás

Hallottam már, hogy milyen népszerű a sorozat, ezért gondoltam, ha lehetőségem lesz elolvasni, akkor biztosan nem fogom kihagyni. Azért azt biztosan nem gondoltam volna, hogy ennyire tetszeni fog, pedig dehogynem!!!
Csak kapkodtam a fejem ide – oda, hogy Úristen…. ez most komoly? és mi lesz most? :D
Nagyon-nagyon tetszett a történet a mentálokról és a különös képességeikről, az életükről, és nézeteikről.
…Elég fura egy rendszer, azt meg kell hagyni, de aaannyira érdekes :)
Ami az alakváltókat illete, ők nálam már biztos befutók voltak. Nagyonis kezdem megkedvelni ezeket a macskás, farkasos dolgokat.
Lucast, hát őt tényleg imádom <3 Az ilyen védelmező pasikban van valami igen vonzó.
Sascha is egy nagyon kedvelhető karakter, erős és bátor + nem is nyafog fölöslegesen.
A többiek közül Tamsyn, Nate és Dorian lettek kedvencek.
Csakis pozitívan csalódtam a könyvben :)

18 hozzászólás
+
>!
Fairy
Nalini Singh: Vonzódás

Hú még mindig nem tértem magamhoz,a könyv fantasztikus.
Nagyon tetszett a történet,már az első laptól kezdve beszippantott, pedig csak bele akartam olvasni,hát nem tudtam letenni.
A világ nagyon jól fel van építve,a szereplők imádni valók,és külön tetszett,hogy leopárdok a főszereplők.
Sascha igazi belevaló bevállalós klassz csaj,Lucas pedig vérbeli pasi imádtam őket.
A vége felé teljesen pánikban voltam,hogy nem lesz happy,de klasszul megoldotta az írónő.
Nalini fantasztikusan ír.

6 hozzászólás
+
>!
deen
Nalini Singh: Vonzódás

Tetszett ez a történet. Alakváltók, mentálok, mentálháló… Érdekes világ, izgalmas cselekmény. A mentálok világa pont ellentettje az alakváltóéknak. Egyiket a hideg logika és az érzelemmentesség, a másikat a kapcsolatok, a bizalom és az érzelmek jellemzik. Mindkét világot jól jellemezte az írónő. Mégis az érzelemmentes világ a veszélyesebb, ahol nincsenek érzelmek, ott minden megtörténhet. A mentális nyomozás a sorozatgyilkos után igazán izgalmas volt, ahogy Sascha élete is. Ahogy lépésről-lépésre ráébred, hogy amit hibának vélt magában, tulajdonképpen a legerősebb képessége. Lucas az alfahím, aki gyűlöli a mentálokat, mégis esélyt ad egy mentálnak, hogy közelebb férkőzzön hozzá, először csak a terve részeként. Majd egyre jobban vágyik a lányra, míg végleg elveszik az érzéseiben és már nem számít más, csak kettejük közötti kapcsolat. A cselekmény lezárása jósolható volt, de azért jó kis csavarok voltak addig.

+
>!
monibook
Nalini Singh: Vonzódás

Miért van az, hogy mikor Nalini Singh könyveit olvasom, az első oldaltól képes beszippantani? Hogy alig bírom letenni a könyvet, és elvonási tüneteim vannak, ha nem olvashatom? Hogy olyan világot képes megalkotni, ami egyszerűen csodálatos? És hogy az összes könyvet imádom, amit tőle olvasok?!
Imádtam. Az egészet. A történtet, a fantasztikus világot, amit az írónő megalkotott, az aranyos szerelmi szálat, a humort(:D), a szereplőket…Kedvenc. A következő részt akarom. Most. :)

4 hozzászólás
+
>!
_nalla_
Nalini Singh: Vonzódás

Nem szeretek újraolvasásokhoz értékelést írni, de ezt most nem tudom kihagyni. Szerintem, ha ennyire sokadik újraolvasás után is ennyire leköt egy könyv, ráadásul egy sorozat első része, ami azért mindig neccesebb, hogy jó lesz e, hát akkor az már tényleg valami. Nalini egy nagyon egyedi világot alkotott meg, amibe szerintem bármelyikünk szívesen tartozna, akár alakváltóként, akár emberként, de akár még mentálként is (én egyébként alakváltó-párti vagyok :) Úgyhogy aki esetleg régóta halogatja, hogy belekezdjen-e, bátran üljön neki, nem fog csalódni benne.

+
>!
Nusejka_Sentellion P
Nalini Singh: Vonzódás

Ez nekem nagyon bejött, egyszerűen nem tudtam letenni és mindjárt neki is ugrok a következő résznek :) Az elején húztam az orrom egy kicsit, hogy párducok, meg jaguárok meg ilyesmi, furcsa volt a gondolat, de most már én is szeretnék egy ilyen macskát :D
Azért is tartottam tőle, mert az olvasatlanul is látszott, hogy teljesen más, mint az angyali vadász sorozat. De amíg azt a témát most egy kicsit kifulladni látom majd meglátjuk, milyen lesz Jason könyve ez a könyv számomra kellemes csalódás volt. Nagyon tetszik a világ, amit Nalini létrehozott, érdekes és végre valami eredeti legalábbis én még nem találkoztam hasonlóval
Kérem a következőt! :D

3 hozzászólás

Népszerű idézetek

+
>!
Sunshine

– Nagyon rossz az emlékezeted.
– Csak azt felejtem el, amire nem akarok emlékezni.

Kapcsolódó szócikkek: Lucas Hunter · Sascha Duncan
+
>!
Sunshine

– Azta…
– Tudom. Én vagyok a legszebb lény, akit valaha láttál.

Kapcsolódó szócikkek: Lucas Hunter · Sascha Duncan
+
>!
RavenS

– Ezt Marlee-ért és Tobyért teszem, nem a te kedvedért – fordult dacosan Hawke felé a tini.
Az alfahím gúnyosan tisztelgett a lánynak.
– Isten ments, hogy bármit megcsinálj, amire én kértelek!

Kapcsolódó szócikkek: Hawke Snow · Sienna Lauren
2 hozzászólás
+
>!
Vicky3

– Nincs szívetek, nincs lelkiismeretetek,
nincsenek érzéseitek. Ez a pszichopaták
meghatározása, nem?!

Kapcsolódó szócikkek: Mentálok (mint faj)
+
>!
Vivi_ P

– Hogyan párosodhatnék több leopárddal?
– Sehogy – csattant fel Lucas önkéntelenül. – Te az enyém vagy. Ennyi.
(…)
– Ezt én is tudom, uram, királyom!

Kapcsolódó szócikkek: Lucas Hunter · Sascha Duncan
+
>!
Vivi_ P

A logika és a szeretet néha nem illenek össze.

+
>!
Judyth3

Ez a határozott parancs összezavarta Saschát, nem értette pontosan a szobában tartózkodók hierarchiáját.
– Azt hittem, Lucas itt az alfa.
A férfi felnevetett.
– Na igen, de ez itt Tamsyn konyhája. Szóval inkább üljünk le, mielőtt hozzánk vág egy fazekat.

Kapcsolódó szócikkek: Lucas Hunter · Sascha Duncan · Tamsyn Ryder
+
>!
dor_i

Aznap majdnem megértette, miért ölték ki magukból a mentálok az érzelmeket. Ha nem érzett volna, nem kellett volna emlékeznie. Ha nem érzett volna, nem gyászolt volna. Ha nem érzett volna, nem kellett volna elviselni a fájdalmat, amely nagyon is emberi szívének minden egyes dobbanásakor beléhasított.

117. oldal

2 hozzászólás
+
>!
Sunshine

– Te már soha nem leszel egyedül. Te már hozzánk tartozol. A falkához. – A lány kezére tette a kezét. – Ne félj elengedni a mentálhálót. Mi elkapunk.

Kapcsolódó szócikkek: Tamsyn Ryder
+
>!
Vivi_ P

Sascha óvatosan beleharapott a sütibe. Éppen, hogy meg tudta állni, hogy sírva ne fakadjon. Nem csoda, hogy az egyház valaha az ördög csábításának nevezte a csokoládét. Legszívesebben az egész tányért maga elé vette volna, de mérsékelte magát, és szépen lassan elfogyasztotta a sütit.


A sorozat következő kötete

Összehasonlítás

Egy világ - két faj - állandó küzdelem sorozat


Hasonló könyvek címkék alapján


Ha tetszett a könyv, olvasd el ezeket is