Borzongás (Egy világ - két faj - állandó küzdelem 3.) 151 csillagozás
Judd Lauren mentálképességei gyilkolásra valók. A mentálhálón egy titkos osztag katonájaként iszonyatos dolgokat tett; most a farkas alakváltó falka odújában a Mentál Tanács végzetes tervének meghiúsítására használja erejét. Az Elcsendesedést azonban nem törheti meg, mert ezzel a környezetére szabadítaná gyilkos hajlamait.
Brenna Shane Kincaid ártatlan farkas alakváltó lány volt, mielőtt egy sorozatgyilkos mentál elrabolta és megtörte az elméjét. Azóta látszólag felgyógyult, de a sérülések mélyebbek, mint ami a felszínen látszik.
Kísérti a múltja. Juddhoz fordul segítségért, de bármilyen erős is közöttük a vonzalom, a rideg mentál nem tudja megadni a lánynak azt, amire a teljes gyógyuláshoz szüksége van.
Eredeti mű: Nalini Singh: Caressed by Ice ↑ 6%
Eredeti megjelenés éve: 2007
Lucas Hunter · Hawke Snow · Judd Lauren · Dorian Christensen · Riley Aedan Kincaid · Andrew Liam Kincaid · Brenna Shane Kincaid · Tamsyn Ryder

Imádtam az egészet. Judd megvett magának, akárcsak az előzőben Vaughn. Brenna iszonyatosan szimpatikus volt, eddig a kedvenc női karakterem. :)
Volt jópár mosolygós rész is, a pucér farkaskölyök esete, és a Doriannel megbeszélt karate/katana edzés :)
Ez a sorozat részről részre egyre jobb lesz…és lassan jön Dorian is! Nyami :P
Kicsit érdekesen álltam neki a könyvnek, hiszen a második rész engem valahogy nem bűvölt el annyira.
De belekezdtem, és úristen ez volt az eddigi legjobb döntésem!
Jud karaktere valami elképesztően jól lett megírva. Tetszett, hogy nem azt írta az írónő, hogy gonosz volt. Hanem hogy sokat gyilkolt, de benne is ott van a jó, hiszen a családját mindig megvédelmezte. És a viselkedése.. Huhh.. Annyira tükrözte a hideg mentált.
Tényleg legszívesebben végignyaltam volna én is, hogy felolvasszam a jéghideg szívét.
A történet mint eddig megszokhattuk izgalmas volt, és végre az első rész után olyan párost kaptam ismét, akiket nagyon-nagyon megkedveltem.
Az is felüdülés volt, hogy Brenna nem volt sem a félénk kislány, sem az erős amazon. A kettő keveréke, és én pont ezért szerettem meg. A családját is megkedveltem, jó volt, hogy a két fiútestvérére bármikor számíthatott..
Meg milyen okosan kitervelte a férfi elcsábításának a tervét! :)
Legszívesebben ott lettem volna mellette, és kuncogva néztem volna végig, hogyan haladnak lépésről lépésre a célig. Ráadásul az írónő elkövetett egy óriásian jó cselekedetet. Ugyanis nem csak következő szereplőket ismerhettük meg, hanem igenis visszatértünk a már egymásra talált párokra! Hát kérem szépen ezért vett le totálisan a lábamról ez a könyv!
Mert nagyon sok kedvenc íróm elköveti azt a bakit, hogy egy két könyvben egyáltalán nem/ vagy csak nagyon kicsit tűnnek fel a már párra lelt szereplők.
IMÁDTAM!
Erre tényleg nem volt szó!
Este hajnali 4-ig olvastam, annyira letehetetlen volt. Teljesen kikészített a jó értelemben ez a könyv.
Ahogy Judd lassan elveszíti a kontrolt maga felett, a titok hogy ki is lehet a gyilkos, és hogy végül hogyan is sikerül összejönniük végül Brennával..
Ááááhh!
Ebben az évben eddig a legeslegjobb könyv amit olvastam.. Mindenképpen felkerül a polcomra, és nagyon várom már a folytatást is!
Muszáj tudnom, hogy vajon Hawke tényleg érdeklődik e Sienna iránt!
Egek, de mikor lesz már a folytatásaaaaaaa?
Nalini.. Utállak! Nem mégse.. IMÁDLAK..
De úristen hogy tehetsz ilyet az emberrel?????? Akarom azt a folytatást:D
Ha az előzőnek 4,5-et adtam, ennek muszáj 5-öt adni, mert jobban tetszett, mint az második kötet. (Valószínűleg annál kicsit jószívű voltam a 4,5-el) Sokkal mozgalmasabbnak éreztem ahhoz képest, viszont azt cseppet se bánom, hogy a románc most egy kicsit lassabban indult be. Nagyon jó húzás volt, hogy időnként a „gonosznak” is beleláthattunk a gondolataiba, ettől teljesen hátorzongató lett néha, azt éreztem, hogy akármikor lecsaphat.
Judd-ot és Brennát is megkedveltem, sikerült megint olyan karaktereket alkotni, akik csodák csodájára nem mennek az agyamra :D (Ritka az ilyen.)
Viszont felmerült bennem a kérdés, hogy a séma végig ugyanaz marad vajon? És hogyan lehet 10+ könyvet írni ugyanarról? Azt hiszem ez további vizsgálatokat kíván a témában :D
Nagyon jó a könyv imádtam minden sorát.
A borító borzalmas a pasi olyan nyálaska nem az én ízlésem, egyáltalán nem hasonlít Judd-ra.
Judd és Brenna zseniális párost alkotott.
Nalini remekül megírta az egymásra találásuk minden percét.
Nagyon tetszett Judd odaadása és saját maga háttérbe szorítása, szenvedése a lányért.
Na de vannak kérdéseim és sejtéseim ki valójában a Szellem?!
Nagyon örültem,hogy a végén Brenna visszakapja a farkasát.
Kapom is elő a következő részt.
Ez a sorozat egyre jobb lesz! Nagyon megszerettem Juddot és Brennát is, valamint a két falkát is egyre jobban kedvelem/megértem. Kíváncsi vagyok mikor fog a Lauren háló és a Sasha háló összekapcsolódni:)
Jó volt hogy az előző könyvek szereplői is sokat szerepeltek és már nagyon kíváncsi vagyok Hawkera és Siennára is:)
Egyre jobban megismerjük a mentálhálót és egyre jobban megérteti velünk az írónő az egész Mentál Tanácsot. Vajon ki lehet a Szellem. ÉS mégis hány mentál élhet a mentálhálótól elszakadva?? Hány kisebb háló létezhet?? És miket rejtegethet még a Tanács?? Egyre több minden derül ki és nem mondhatnám hogy annyira kiszámítható lenne a sorozat. Azért tetszik még annyira ez a sorozat mert a romantika nem szorítja háttérbe az akciókat és hát ebben a részbe is volt bőven:)
Alig várom már a következő részt:) És egyáltalán kiről fog szólni??
Hatalmas köszi @Vicky3-nak, az ő jóvoltából olvashattam ezt is :D
Ez a sorozat még mindig a kedvenceim közé tartozik, eddig ugyan csak a nagy-cicákat szerettem, de azt hiszem mostantól farkas mániás is lettem. Nagyon bírtam Andrew-t meg Riley-t, tipikus nagy tesók, Hawke-ot is egyre jobban megkedveltem. A kedvenc szereplőm egyértelműen Judd lett, annyi mindenre volt képes Brennaért. Az meg külön tetszett, hogy Brenna át tudott változni a végén. Azért kapta meg az 5. csillagot is a könyv, mert tetszett hogy beleírta az írónő az előző kötetek szereplőit, nem csak megemlítette őket. A sorozatból a kedvencem továbbra is az első rész, de nem sokkal marad le utána ez a rész sem :)
Erre most nagy szükségem volt!
Biztos feltűnt már, hogy mostanában nem olvastam erotikával megspékelt könyvet. Ennek egyetlen oka az Alvilág urai sorozat, ami kimondhatatlanul nem tetszett és bizonyos ellenszenvet ébresztett a témával kapcsolatban.
Igen jó ideig olvastam, az elejével nagyon nem haladtam, féltem hogy nem fog tetszeni…. De belehúztam és így pár nap alatt meg is volt a story és imádtam.
Köszönöm Nalini:) visszahoztál ebbe a világba!
Nagyon tetszett Brenna és Judd kapcsolatának a kialakulása, volt eleje, közepe, vége. Megvolt már az egymásra gerjedés elég korántól de akkor sem estek egymásnak 40 oldal után, hanem szépen, romantikusan összejöttek:) persze volt itt bőven szomorú rész is.
Imádom ezt a tökéletesen felépített világot ahol mindenkinek megvan a helye szerepe!
Nagyon várom a következő részt!
Nos most már tényleg teljes lelki nyugalommal adhatom a könyvnek az öt csillagot:)))
Ez a sorozat egyre jobb és jobb lesz! És a harmadik rész különösen kedves volt az én kis lelkemnek, mert a farkasokról szólt, és mint tudjuk, a farkasok alfa híme Hawke…. *hatalmas sóhaj* (nem, nem megszállott, egy kicsit sem)
Ja amúgy egy nem ide tartozó kérdés, vagyis de, félig ide tartozik, szóval, Hawke-nek ugye lesz külön kötete???
Ssszóval.
A mentálok és az alakváltók közötti háború egyre csak durvul, nagyon kíváncsi leszek, pontosan hová is fog vezetni a dolog. A Tanács pedig közben mocskosabbnál mocskosabb dolgokat csinál a saját népe háta mögött, ráadásul még egymás ellen is szövetkeznek. Nagyon remélem, hogy sikerül majd megállítaniuk őket.
Judd karaktere nagyon jól ki lett dolgozva, nagyon tetszett, hogy végre nem a nő volt az, aki a mentálok ridegségét képviselte, hanem egy férfi. Ráadásul nem is egy átlagos mentál. Hitelesen oldotta meg a változást, ami Juddon ment végbe, nem lett olyan érzésem tőle, hogy na persze, ennyi idő után, mi? Az első csók is jóval a könyv fele után volt, addigra pedig már kellően meg volt bennem a feszült várakozás:D szóval tényleg, minden a helyén volt.
Nikita Duncan és Kaleb körül egyre több a homályos folt, érzem, hogy valami nagy dolog fog még kettejük körül kirobbanni, csak győzzem kivárni:D Ahogy a többi kérdésemre a választ, mint pl: Ki az a Szellem, mi van a Hálóelmével, és annak az állítólagos testvérével…
Pluszként még megjegyezném, hogy kezd egyre inkább kitágulni az alakváltókról alkotott kép. Úgy értem eddig csak a leopárdokról és farkasokról tudtunk, maximum említettek más fajokat, de itt végre több is megjelent, és ez nagy sajátossága a sorozatnak:D
És Hawke… awww… *megint csak nagy sóhaj*azok után amit elmesélt magáról csak még jobban megszerettem, és tényleg nagyon remélem, hogy lesz külön kötete. Ahogy arra Brenna is utalt, neki is szüksége van egy olyan nőre, aki kiáll mellette és persze nem törik meg a domináns viselkedése alatt:D
Összefoglalva nagyon nagyon várom az elkövetkezendő köteteket.
És Hawke-ot*-*
Nagyon vártam a 3. kötetet. Éreztem, hogy ez a rész más lesz mint az eddigiek. Ez a változás nagyon jót tett a sorozatnak, imádtam minden sorát. Itt végre a férfi főszereplő volt mentál, és a lány sem macska, hanem farkas alakváltó. Izgalmakon, történéseken volt a hangsúly. Erotika, szex nagyon kis mennyiségben fordult elő. Akik a Látomást azért nem szerették, mert sokallták benne a szexet, akkor ez a rész nekik való lesz. Szerintem le sem tudják majd tenni.
Bővebben:
Fantasztikus könyv, fantasztikus világ, és fantasztikus szereplők. Judd az abszolút favorit. :)
Judd már késő délelőtt visszafelé tartott a lakrészébe, amikor az egyik járatban egy apró, meztelen test rohant neki. A mentál a Tk-erejével elkapta a kisfiút, hogy el ne essen és lenézett rá. A farkaskölyök a szájához emelte az ujját.
– Pszt! Elbújok! – Azzal Judd mögé ugrott és behúzódott egy apró fülkébe. – Gyorsan!
Judd nem tudta pontosan, miért is engedelmeskedik, de megállt háttal a fal mélyedése előtt és karba fonta a kezét. Egy pillanattal később Lara futott felé idegesen.
– Nem láttad Bent? Négyéves. Meztelen.
– Milyen magas? – kérdezte Judd a legvisszataszítóbban arrogáns mentál hangján.
Lara rámeredt.
– Négyéves. Mégis mit gondolsz, milyen magas?! Láttad vagy nem?
– Hadd gondolkozzam. Azt mondtad, meztelen?
– Éppen meg akartam fürdetni azt a csúszós kismajmot.
Judd mögül kuncogás hallatszott.
Lara szeme elkerekedett, a szája mosolyra húzódott.
– Szóval nem láttad?
– Megfelelő személyleírás nélkül nem tudok biztosan nyilatkozni erről.
A farkas gyógyító nagyon igyekezett, hogy el ne nevesse magát.
– Legalább ne bátorítsd! Már így is egy javíthatatlan rosszcsont!
Judd apró kezek érintését érezte a combján, mielőtt Ben kidugta volna mögüle a fejét.
– Javíthatatlan moszcsont vagyok! Judd lenézett rá.
– Hogy vadásznak a mentál hadnagyok?
Judd egyenesen a leopárd világoskék szemébe nézett.
– Nagyon halkan.
– Akár a lövészek. – Dorian elgondolkozott. – Beszélgetnünk kellene.
– Lehet, hogy szükségem lesz majd egy küzdőpartnerre. (…)
– Karate? – Azok a teljesen emberi szemek érdeklődve felcsillantak.
– Katana.
– Azta! Benne vagyok.
Lucas megköszörülte a torkát.
– Ha végeztetek a flörtöléssel, rátérhetnénk a témára.
Indigó vigyorgott, de nem szólt egy szót sem. Mercy azonban nem volt ennyire tartózkodó.
– Á, szóval ennyi kell ahhoz, hogy valaki lefektesse Doriant! Majd szólok a rajongóinak.
355. - 356. oldal
– Nem akarok több könnyet látni. Soha.
– Bocs, tündérbogár, de én farkas vagyok, nekünk már csak ilyen hevesek az érzelmeink. Jobb lesz, ha hozzászoksz.
– Ezt ne! A drágámat elviselem, még az édest is – érezte, hogy felszabadul, amikor hallotta, hogy Brenna hangja újra a régi volt –, de azt, hogy tündérbogár, soha.
– Angyalbögyörő? – Brenna a férfi mellkasának dörgölte az arcát.
Judd kölcsönvett egyet Andrew kifejezései közül.
– Most csak gonoszkodsz, ugye?
Brenna felkacagott. Judd úgy érezte, egy örökkévalóság óta nem hallott ilyen csodás hangot.
– Ha csak egyszer is megríkatod, én összetöröm minden csontodat, darabokra szaggatlak és pikniket rendezek a vad farkasoknak.
– Riley! – Brenna megütközött a bátyja szavain.
Judd nem lepődött meg. A nyugodt külső alatt Riley éppen annyira vadul féltette Brennát, mint Andrew.
– Azt hiszem, Brenna tökéletesen képes ezt elintézni saját maga is.
– Judd!
Riley arcán szokatlanul széles mosoly jelent meg.
– Igen. Ez így van!
– Fogalmad sincs, mihez kezdj velem, igaz?
Rossz ötletnek tűnt, hogy ezt bevallja.
– Ha férfi lennél, egyszerűen kihajítanálak a házból néhány zúzódással a testeden. De mivel nő vagy, nem tudom pontosan, hogyan szabadulhatnék meg tőled.
– Ez gonosz volt – válaszolt a lány, de továbbra is mosolygott.
– Nincs tökéletes faj. (…) De téged például egészen bírlak, a hibáid ellenére is.
– Te vagy a legerősebb és legeltökéltebb nő, akivel valaha találkoztam. – Végighúzta az ujjait a lány hajtincsein. – Egy gyengébb férfiból darált húst csinálnál. Még jó, hogy az enyém vagy.
A lány térde megbicsaklott a megkönnyebbüléstől.
– Nem vicces.
– Komolyan beszélek. – Valami nagyon férfias kifejezés ült Judd arcára. – Ha most igent mondasz, nem foglak elengedni, akkor sem, ha út közben úgy döntesz, mégsem én vagyok az, akire vágysz. Ha igent mondasz, az örökre szól. Biztosnak kell lenned benne.
– Igazam volt, nem csak beképzeltem magamnak. Tényleg lázad van.
(…)
– Csodálkozol? – kérdezte Judd ahelyett, hogy elmondta volna az igazat. – Itt állsz előttem és azt mondod, dédelgetni akarsz.