!

Angyalvér (Angyali vadász 1.) 502 csillagozás

Nalini Singh: Angyalvér
Könyvtár

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A vámpírvadász Elena Deveraux tudja, hogy ő a legjobb a szakmában – abban viszont már egyáltalán nem biztos, ez elég is lesz ahhoz, hogy túlélje legújabb megbízatását. Megbízója, a világot irányító arkangyalok egyike, Raphael fenyegetően vonzó, de az évezredes hatalom kegyetlenné tette. Elena tehát nem hibázhat, ha kedves az élete – még akkor sem, ha lehetetlen feladatot kell megoldania.
Még ha a vadászatot meg is ússza ép bőrrel, lehet, hogy az arkangyal csábító hatalmának nem tud ellenállni. Márpedig ha az angyalok játszani kezdenek, gyakran megtörik halandó játékszereiket…

Eredeti mű: Nalini Singh: Angels' Blood

Eredeti megjelenés éve: 2009


Enciklopédia 14

Szereplők népszerűség szerint

Illium · Raphael · Dmitri · Elena P. Devereux · Méreg · Ransom Winterwolf · Sara Haziz

Helyszínek népszerűség szerint

Central Park


Hirdetés

Kedvencelte 175

Most olvassa 20

Várólistára tette 189

Kívánságlistára tette 159

Kölcsönkérné 16

Elcserélné vagy eladná

>!
2.000 Ft ★★★★★ Eladó
zoeylane könyve Nalini Singh: Angyalvér
>!
★★★★★ Eladó Elcserélhető
nijiro18 könyve Nalini Singh: Angyalvér

Kiemelt értékelések

+
>!
Javíthatatlan
Nalini Singh: Angyalvér

Igeeeeeeeen. Imádtam, Faltam a lapokat. Könyvtári volt a könyv de nekem kell!
Angyalszárnyat a akarok simizni :) Bezony. :)
Node. Az alapötlet tetszett, a főhősnőt kifejezetten bírtam, bár kicsit fura a platinaszőke, de a lincselés elkerülése végett kijelentem hogy nincs semmi bajom a szőkékkel. :) Csak megszoktam hogy dögös vörös vagy éjfekete a toplistás. :)
Raphael….hmmm….tetszik a személyiség változás, és a hatalmas fürdőkádja is. :)
A kék angyalkát, Mérget, Dmitri-t, jajjj és Jasont remélem igen sokat fogom még „látni” (lelki szemeim9 előtt. :)
Jöhet a következő….

13 hozzászólás
+
>!
Démonika
Nalini Singh: Angyalvér

Ez a könyv te úr Isten! Számítottam rá hogy jól lesz bár az írónő másik sorozata nagyon nem jött be. Na de hogy ennyire!! Ez tipikusan „ A Na még egy utolsót lapozz könyv!” Csak hát az eléggé gáz hogy másnap suli én meg hajnali 1-kor kapok észbe, hogy hoppácska aludni is kéne valamikor.! De eszméletlen! A sztori pörgős, és esemény dús! Soha nem untam magam az olvasás közben. És a szereplőket is imádtam! Mindenkit még a negatív karaktereket is, mivel így volt kerek egész a dolog. Annyira élethű volt minden és mindenki mintha én is jelen lettem volna…. :D (ÉS EZ RITKA) Az érzelmek is jól átjöttek ahhoz képest hogy nem karakterközpontú. Elena : (Hát nagyon bírtam a csajt!) Szépen felküzdötte magát a kedvenc szereplőim közé, nem nyávog egy vérbeli harcos, de még is vannak érzelmei és emlékei, amik azzá teszik őt aki. ;) Illium és Dmitri állati jó fejek és egyebek.. Sara egy igaz barátnő és ez nagy kincs. És hát ott van Raphael, jajj nekem is kell egy ilyen angyal! Most azonnal!!! KÉK szemek FEKETE haj erős, tekintély parancsoló, halálos de Elenával még is olyan gyengéd és oltalmazó…. elolvadok. Nem tudok mint mondani, csak azt hogy irtóra tetszett és alig várom hogy olvashassam a folytatást. ( amit szívem szerint ebookba tennék, de a további részeket muszáj hogy könyvből olvashassam.) :DD

+
>!
popKORN0725
Nalini Singh: Angyalvér

Szinte azonnal beszippantott a tortenet. Elenat nagyon megkedveltem mar rogton az elejen, es ahogy haladt elore a tortenet ugy kedveltem meg jobban, szinte mar utolerte Cat-et, de azert meg voltak hianyossagai boven. Szerettem, hogy eros es hatarozott, hogy nem hagyta magat Raphaellel szemben. Oh igen, Raphael… olvastam mar elotte angyalos tortenetet, es azonnal lenyugoztek ezek a teremtmenyek, de itt Nalini elmosta az osszeset.

+
>!
Elhaym
Nalini Singh: Angyalvér

Izgatottan vettem a kezembe, arra számítottam, hogy ez nekem is egy 10 pontos történet lesz, olyan jó lesz mint a többi kedvencem. Sok akciót, humort, meg egy-két szívszorító jelenetet vártam. Nem kellett volna ilyen magasra tennem a mércét, elvárásaimhoz képest csalódtam. Könyv elején nehezen barátkoztam meg a szárnyakkal, olvasás közben sokszor elkalandoztak a gondolataim. Sztori első felében nem volt semmi izgalom, unalmasnak találtam, hogy a történet szinte csak arról szólt, hogy Raphael és Elena kerülgeti egymást, állandóan arról beszélgettek, hogy lefeküdjenek-e vagy ne.
Negatív vélemények után jöjjenek a pozitívak. Tetszett az egyedien kidolgozott világ.
Végső harc is nagyon tetszett. Izgalmas volt és látványos , majd jött egy váratlan és meglepő fordulat amire egyáltalán nem számítottam. Utolsó mondat meg előre jelzi, hogy most fog beindulni a történet, most kezdődnek el az igazi harcok. Raphael és Elena már ebben a kötetben egymásra talált, ennek is örültem. Rossz lett volna ha ezt több részen keresztül húzzák. Várom, hogy mi lesz velük a továbbiakban.
Csalódás ellenére tetszett a könyv, mindenkinek csak ajánlani tudom, angyalos könyvből úgyis kevés jelent meg még nálunk. :)
Bővebben:
http://elhaym.wordpress.com/2010/12/20/nalini-singh-angyalver-angyali-vadasz-1/

28 hozzászólás
+
>!
Fairy
Nalini Singh: Angyalvér

Imádtam minden egyes sort hamar ki is végeztem.
Teljesen elmerültem benne.
Nalini tökéletesett alkotott.
A világ egyedi jól kidolgozott pörgös,fordulatos,eseménydús,angyalos.
A karakterek jól kidolgozottak mindenkit imádtam még a gonoszt is.
Elena vérbeli harcos és dögös belevaló csaj.
Sara igazi barátnő mindenki ilyet szeretne magának.
Na és a PASI nagybetűvel Raphael ááá meg úúú
mindenki elolvadna tőle és a szárnyai az angyalpor meg a repülés.
A végén volt egy sejtésem,hogy mivé válik majd Elena és nagyon örültem neki.
Ide a folytatást de rögtön.

+
>!
abstractelf 
Nalini Singh: Angyalvér

Nagyon pozitívan csalódtam, és wow! Enyhén függőséget képes okozni ez a sorozat. Mármint egyszerűen olvastatta magát, s akarok még még mééég.
Amúgy én Raphaelt, Illiumot és Dmitrit is nagyon megkedveltem, meg Elenát és Sarat! Azért az elég ritka, hogy majdnem mindegyik "jó"szereplőt bírom. :)

+
>!
Dodesz56
Nalini Singh: Angyalvér

Hűű.*-* Imádtam. Csak azért kezdtem el olvasni mert a baratnőm nem hagyott vele békén. Ezt tuti, hogy meg fogom neki köszönni. Eddig még nem nagyon olvastam angyalokról könyvet de ez…. Egyik kedvencem lett. És én is szeretnék egy angyalt. A szereplőket is nagyon bírtam. Kivételesen a lány főszereplő sem idegesíttet egy kicsit sem. Mindjárt kezdem a következő részt.:D

+
>!
Tyna
Nalini Singh: Angyalvér

Régebben olvastam már a könyvet, és akkor nem voltam tőle hasra esve, nem is folytattam tovább a sorozatot. De most, hogy megkaptam ajándékba és napokig szembenéztem vele a polcon, úgy döntöttem, kap még egy esélyt. De csillagot akkor sem érdemel többet, mint amennyit az első elolvasás után kapott.
Tetszett a sztori, izgalmas volt én egészen másképpen emlékeztem dolgokra. Elena egy kicsit fura volt ezzel a vadász szaglás dologgal, de ennyit el lehet nézni egyik kedvenc írómnak, azt hiszem :)
Raphael egyáltalán nem bűvölt el, aki nekem igazán kedves, az Illium :) IMÁDLAK KÉK MADÁRKA :D
Jöhet a folytatás is még frissében :)

+
>!
deen
Nalini Singh: Angyalvér

Hát, hát, hát… Ez egyszerűen elképesztő volt. Eddig csak egy vámpírvadász létezett a számomra, most már kettő. Bevallom az elején féltem, hogy végig Anita Blake-kel fogom összehasonlítani Elenát, de szerencsére azon túl, hogy kemény csajok mindketten, más világban élnek. Az arkangyalok uralják a világot, ők a legfőbb hatalom és ők teremtik a vámpírokat, akiket szerződés köt az urukhoz. Aki ezt a szerződést megszegi, azt a vámpírvadászok begyűjtik és visszaszolgáltatják a gazdáiknak. Ez így teljesen egyszerűen hangzik. Adj hozzá egy őrült arkangyalt, véres fantáziával, aki világuralomra tör és máris nem olyan egyszerű a helyzet. Nagyon tetszett az történetvezetés, ahogy a két főszereplő Elena és Raphael is fejlődik, változik. A vadászat izgalmas volt, és folyamatosan kaptuk az információkat az angyalokról, a vámpírokról, a piszkos kis titkaikról… Elena humorát is nagyon szerettem. A történet vége pedig tényleg ötcsillagos. Le kalappal. Mindenki egy dologra gondol, közben pedig valami teljesen más dolog történik. Nekem nagyon bejött, biztosan folytatom a sorozatot.

1 hozzászólás
+
>!
Lina23
Nalini Singh: Angyalvér

Fantasztikus, zseniális, szívfájdító, izgalmas, fordulatos, rejtélyes…és még ezer más jelzőt tudnék hozzá írni, de nem fogok, mert az egy kicsit sok lenne. Imádom Nalini Singh könyveit, melyekben mindig egy új ismeretlen, egyedi világot tár fel elénk. Sok angyalos és vámpíros könyvet olvastam, úgy gondoltam, hogy már nem tudnak nekem újat mutatni,de mennyire tévedtem. Ez egy teljesen más világ ahol az arkangyalok a parancsolók, az angyalok változtassák vámpírrá az embereket, és az emberek istenként tisztelik ezért őket. De a tökéletes felszín alatt, sok titok rejtőzik.
A karakterek nagyon kidolgozottak, a főhősnőt imádtam, nálam ez nem szokványos dolog de itt Elena erős független karakter, aki nem hagyja hogy a múltja lerántsa. Raphael nagyon hideg, számító, uralkodó jellem…az elején, de Elena hatására változik, emberibb lesz. A többi karakter is nagyon kidolgozott, egyedi. Illium és Dmitri a másik két kedvenc szereplőm, akik kihagyhatatlanok az értékelésemből. Illium gyönyörű, kedves vicces, míg Dmitri rideg, de mégis érzéki férfi, pardon vámpír…
A történet remek, kár hogy csak 5 csillagot lehet adni, mindenkinek ajánlom.


Népszerű idézetek

+
>!
Quiconque

– Szükséghelyzet volt. A vámpír le akart fektetni. Én visszautasítottam. Ő üldözni kezdett.
(…)
– Pontosan hogyan utasítottad vissza az ajánlatát?
– Elvágtam a torkát.

136-137. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Elena P. Devereux
7 hozzászólás
+
>!
Csenga

…De hát neked meg tollaid vannak.
– Igen.
– De az angyalok nem teremtenek angyalokat.
– Hát akkor én mi vagyok? Resztelt máj?

Kapcsolódó szócikkek: angyal
+
>!
Nita_Könyvgalaxis P

– Az én időmben a nők még tudták, hol a helyük.
Elena nem ugrott be, és nem kérdezett rá. Kiderült azonban, hogy Dmitrinek nincs is szüksége az ő közreműködésére.
– Vízszintesen a hátukon, széttárt lábbal.

182. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Dmitri · Elena P. Devereux
+
>!
Sunshine

– Én nem csinálom végig ezt a vámpírinasságot!
– Rendben.
– És csak a te véredet iszom.
Ettől az angyal arcán a mosoly még szélesebbre húzódott.
– Rendben.
– Ez azt jelenti, hogy most már itt ragadtál, velem. – Vicsorított a fogaival. – Csak próbálj meg dobni valami buta bögyös libáért, és megmutatom, megtudod, ki itt a halhatatlan!

Kapcsolódó szócikkek: arkangyal · Elena P. Devereux · Raphael
+
>!
Merida

Raphael kitárta a szárnyait, hogy Elena a teljes mintázatot
meglássa.
– Azt hittem, csak az alsó felén van, de a teljes szárnyamat betölti.
Elena szájtátva állt és nézte. Sebhely volt, az biztos, de a
legcsodálatosabb sebhely, amit a lány el tudott képzelni.
– Azt ugye tudod, hogy így még különlegesebb lett a szárnyad? –
Még embertelenebbül szép.
Az angyal leeresztette a szárnyait.
– Csak nem azt akarod mondani, hogy a lövést kozmetikai
beavatkozásnak szántad?

185. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Elena P. Devereux · Raphael
+
>!
Sunshine

– Sokat kérdezősködsz ahhoz képest, hogy halott vagy.
– Mit mondhatnék? Szeretnék jól informáltan meghalni.

+
>!
temoC

Persze, ahhoz, hogy valakiből legenda legyen, általában előbb meg kell halnia.

47. oldal

+
>!
Lobo 

Valahányszor Elena elmondta valakinek, hogy vámpírvadász, először mindenki eltátotta a száját, ezután pedig jött az elkerülhetetlen kérdés: „Akkor te karókkal rohangálsz és beleszúrod azokat a rothadó szívükbe?”

(első mondat)

Kapcsolódó szócikkek: Elena P. Devereux
+
>!
Greylupus

– A legenda szerint az ambrózia akkor termelődik, ha egy arkangyal…
Elena visszatartotta a lélegzetét.
– …. igazán szeret.

433. oldal, 40. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: arkangyal
+
>!
DarknessAngel

– A szárnyaid kékek? – igyekezett a részvétét és fájdalmát vicceskedéssel palástolni a vadász. (…)
– Igen – válaszolta Illium. – De a farkam nem az. Ha esetleg arra is kíváncsi vagy.

Kapcsolódó szócikkek: Illium

A sorozat következő kötete

Összehasonlítás

Angyali vadász sorozat


Hasonló könyvek címkék alapján


Ha tetszett a könyv, olvasd el ezeket is