83. legjobb krimi könyv a molyok értékelése alapján
!

Angyalcsók (Angyali vadász 2.) 325 csillagozás

Nalini Singh: Angyalcsók

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A vámpírvadász, Elena Deveraux álma valóra vált: angyallá változott – de időre van még szüksége, hogy megerősödjön és szárnyra kaphasson. Pedig éppen ideje nincs: gyorsan fel kell készülnie a legrosszabbakra.
Lijuan, a legősibb arkangyal, aki már a halálon is uralkodni akar, rettenetes meglepetést készít elő a lány számára. Rejtélyes bűncselekmények jelzik: valaki ki akarja használni, hogy az arkangyalok között megbomlott a hatalmi egyensúly – a felderítéshez is szükség lenne Elena vadász képességeire.
A lányt nem csak saját gyengesége bosszantja: azt sem tűrheti, hogy bárki irányítsa őt – lenyűgöző és veszélyes arkangyal szerelme, Raphael azonban már túlságosan hozzászokott az uralkodáshoz. Szerelmük megkérdőjelezhetetlen, de a gyakorlatban halálos is lehet.

Eredeti mű: Nalini Singh: Archangel's Kiss

Eredeti megjelenés éve: 2010

Szereplők népszerűség szerint

Illium · Raphael · Elena P. Devereux · Galen

Hirdetés

Kedvencelte 102

Most olvassa 10

Várólistára tette 80

Kívánságlistára tette 77

Kölcsönkérné 7

Elcserélné vagy eladná

>!
1.900 Ft ★★★★☆ Eladó
Herein_Fanni könyve

Kiemelt értékelések

+
>!
Démonika
Nalini Singh: Angyalcsók

Ez a rész is hozta az előző színvonalát, sőt emelte azt. Imádom, kalandos, pörgős ,élvezetes. Az egész élő, lélegző. Az ember úgy érzi mintha végig jelen lenne és minden apró dolgot érez ami épp történik. Elenát még mindig imádom és az is az ő erősségét erősíti hogy segítséget mert kérni amikor kellet. Egy igazi kemény csaj akinek megvannak a maga kínzó démonai. Illium háhá valamikor szeretném hogy szembejöjjön velem ez az édes kék szárnyú „pillangó”. :DDD Raphaleről meg továbbra sem akarok beszélni…;) A történet továbbra is úgy jó ahogy van. Kellenek bele ezek a gonosz dög számító szereplők, ahogy a kacér viccesek is, meg a szexy csábítok, úgy ahogy a harcosok is. IMÁDOM!!! :D

+
>!
Bagneso
Nalini Singh: Angyalcsók

Az biztos, hogy bármikor szívesen áttenném a székhelyemet a Menedékbe, főleg ha egy Raphael várna ott rám, de beérném ám egy Dimitri-el is! :) (:Illiumot inkább nem is említem, mert őt már annyian akarják, hogy ha egymillió évig élne sem lehet, hogy elbírna ennyi nővel:) Tehát a Menedék szerintem varázslatos, és az angyalgyerekek nagyon édesek. A kis Samet imádtam, és persze iszonyúan sajnáltam. De ami a cselekményt illeti, számomra nem volt sem olyan fordulatos, sem olyan izgalmas, mint az előző rész. Az viszont nagyon tetszett, hogy végre a Hetek összes tagja megmutatta magát… huhú, szép kis csapat! Nagyon várósak a történeteik! :)

5 hozzászólás
+
>!
Kathreen
Nalini Singh: Angyalcsók

Néha idegesített Raphael „mindent jobban tudok, mint mindenki más”. De nagyon élvezetes volt olvasni, ahogy Elena nem hagyja magát és méltó párja lesz az arkangyalnak.

8 hozzászólás
+
>!
MFKata P
Nalini Singh: Angyalcsók

Már az előző résznél éreztem, hogy az írónő tud valamit. Most már biztos vagyok benne! Imádtam a Menedéket, a világot és az angyalokat… és nagyon irigy vagyok Elenára a szárnyaiért, akármilyen fájdalommal is jár. Bár ez nálam csak plusszolt, mert nem lett hiphop szuperhős. Megmaradt az egyszerű és szerethető kategória. Illetve irigylem még az arkangyalért! Én is kérek egyet!

2 hozzászólás
+
>!
DarknessAngel
Nalini Singh: Angyalcsók

Ugyanúgy mint az első rész, ez is nagyon de nagyon tetszett. Jók voltak Elena visszaemlékezős részei a gyerekkorára, még ha némelyikek túl brutálisak is voltak. Ez a rész nem New Yorkban játszódik, hanem a Menedéken- ami ki tudja hol van. Ennek ellenére a cselekmány megint nagyon jó lett. Elena és Raphael jelenetei nagy kedvencek még mindig, és a legkedvesebb szereplőmet is viszontláthattam a lapokon, méghozzá Illiumot.
Dmitri most nem sokat szereplet, de volt helyette egy csomó új szereplő akit megismerhettünk. Én mondom, néha már nagyon keveredik ez a sok név a fejemben :D

+
>!
popKORN0725
Nalini Singh: Angyalcsók

Az elozo kotetet sokkal jobban szerettem, itt a cselekmeny kicsit hompolygott, es a hatterbol vart arra, hogy a megfelelo idoben lecsapjon. Sajnos azt sem tudom elmondani, hogy a karakterek -pozitiv- fejlodesen mentek keresztul, mert a kezdeti Elenaba vetett hitem itt kisse kezdett megrendulni hala annak, ahogyan vazolva van, hogy milyen gyenge, amiatt ami lett. Valahogy ezen a ponton nem volt szamomra tul hiteles a dolog, mert egyfelol hiaba ereztette azt Nalini, hogy ez igy van, egyik masik soraval racafolt. A karakterek kozul viszont torony magasan Illium a kedvencem, nem ecsetelnem kulon, hogy miert ;)

+
>!
Javíthatatlan
Nalini Singh: Angyalcsók

Imááádtam! Iliumért odáig vagyok. Meg a többi Hetek tagért is. :)
A főszálon tetszett Elena vívódása, múltjának legyőzése, s hogy nem engedi elveszni a személyiségét, határozottságát, csakmert a drága angyalka nem szokta meg hogy nem parancsolhat mindenkinek! :)
Imádtam. Olvasni akarom a következőt, de 5en jegyezték előttem még elő könyvtárban. Néha szívás az élet. De ez akkor is egy nagyon jó könyv volt! :)

+
>!
abstractelf 
Nalini Singh: Angyalcsók

Tetszett még mindig, észrevettem három dolgot, ami annyira nem tett boldoggá:
1. A történetszál, hiába nagy volumenű, teljesen mellékesnek tűnik. Mármint azért igen erős történetalap volt ehhez a részhez, a kidolgozás azonban.
2. Korhatáros részek leginkább olyanok voltak, mint amikor valaki a napján meséli a következőképp: felkeltem, fogat mostam…
3. A szerző, ha nem ismételne el mindent ötször, örülnék neki.

Viszont annyira imádom a karaktereket, és a Hetek tagjai? Mindegyiküket kezdem valamilyen szinten megkedvelni.

+
>!
Reszike
Nalini Singh: Angyalcsók

Nagyon-nagyon-nagyon jó volt!Végre betekinthetünk az angyalok féltve őrzött világába.Imádnék a Menedékben élni!Raphael és Elena csiszolódnak egymáshoz,kompromisszumokat kötnek és ultimátumokat küldenek egymásnak,de jó úton haladnak!Illium hozza a formáját,imádni való!Dimitri és Méreg is belopták a szívembe magukat.

+
>!
Katamano
Nalini Singh: Angyalcsók

Nagyon tetszett a történet, sokkal jobb volt mint az előző! Végig izgalmas és fordulatos volt. Bér néhol nagyon bezavartak a magyartalan kifejezések. A következőt amint lehet olvasom is el angolul. A borító továbbra is gyönyörű.

43 hozzászólás

Népszerű idézetek

+
>!
Sunshine

– Ne ejts le csak azért, mert félsz, hogy túl szorosan fogsz!
– Nem foglak leejteni – meghitt suttogás Elena füle mellett. Azzal
felszálltak.
– Híres utolsó mondat – morogta Elena.

+
>!
Kiera

– Michaela vagy Sara, Sara vagy Michaela – morfondírozott gúnyosan Elena. – Ribancistennő arkangyal, vagy a legjobb barátnőm. Ajjaj, de nehéz, melyiket is válasszam?!

1. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: arkangyal · Elena P. Devereux
+
>!
bbabri

– Raphael! – Elena megremegett, ujjaival az angyal hajába túrt. – Galennek igaza van. Én sebezhetővé teszlek téged. Ő pedig ismeri a gyenge pontomat.
Én is ismertem, Elena. Mégis neked adtam a szívem.

Kapcsolódó szócikkek: Elena P. Devereux · Galen · Raphael
+
>!
xoxo_ivett

A tőr – suttogta az angyal – és a hüvely együtt jár. A te hüvelyed pedig már csak az én tőrömet fogadhatja be.

+
>!
Timi

– Inkább legyen halandó szívem – válaszolt Elena csendesen –, mint egy olyan, ami már képtelen érezni.

Kapcsolódó szócikkek: Elena P. Devereux
+
>!
Sunshine

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

– Ha meghalunk – jelentette ki –, együtt halunk meg. Ez így lesz.
Raphaelnek eszébe jutottak az utolsó gondolatai, miközben New
Yorkban zuhant lefelé, karjaiban Elena összetört testével, a lány
hangja már csak halk suttogás volt az elméjében. Raphael feladta
volna az örökkévalóságot a vadászért, egy percig sem gondolkozott
ezen, úgy döntött, hogy meghal vele. Hogy a lány ugyanezt tenné
meg érte… Összeszorította a kezét.
– Ha meghalunk – ismételte –, együtt halunk meg.
Illékony, mély csend. Mindketten érezték, hogy ebben a
pillanatban valami a helyére zökkent.

Kapcsolódó szócikkek: Raphael
+
>!
Ramii

– Az anyák és az apák – mondta – egy életre nyomot hagynak bennünk, és nem számít, hogy egész életünkben voltak velünk, vagy csak egy napig.

143. oldal

+
>!
monibook

– Értelem vagy érzelem? (…) – Te melyiket választanád?
(…) – Ez nem ilyen egyszerű. Az értelem érzelem nélkül néha csak kegyetlenséget szül. Önmagában az érzelem pedig sok mértéktelen tettnek lehet oka.

356. oldal

+
>!
Tufuka 

– Most már – szólt, miközben az angyal jobb kezének megfelelő ujjára felhúzta a gyűrűt – valóban tartozol valakihez.

289. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Elena P. Devereux · Raphael
+
>!
Minaaael

– Keir vigyázott rád, amíg kómában voltál.
– És néha – tökéletes szája mosolyra húzódott – még énekeltem is neked, bár Illium mindig könyörgött, hogy hagyjam abba.

170. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Raphael

Ha tetszett ez a könyv, akkor ezeket is olvasd el