!

Angyalcsók (Angyali vadász 2.) 436 csillagozás

Nalini Singh: Angyalcsók
Könyvtár

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A vámpírvadász, Elena Deveraux álma valóra vált: angyallá változott – de időre van még szüksége, hogy megerősödjön és szárnyra kaphasson. Pedig éppen ideje nincs: gyorsan fel kell készülnie a legrosszabbakra.
Lijuan, a legősibb arkangyal, aki már a halálon is uralkodni akar, rettenetes meglepetést készít elő a lány számára. Rejtélyes bűncselekmények jelzik: valaki ki akarja használni, hogy az arkangyalok között megbomlott a hatalmi egyensúly – a felderítéshez is szükség lenne Elena vadász képességeire.
A lányt nem csak saját gyengesége bosszantja: azt sem tűrheti, hogy bárki irányítsa őt – lenyűgöző és veszélyes arkangyal szerelme, Raphael azonban már túlságosan hozzászokott az uralkodáshoz. Szerelmük megkérdőjelezhetetlen, de a gyakorlatban halálos is lehet.

Eredeti mű: Nalini Singh: Archangel's Kiss

Eredeti megjelenés éve: 2010

>!
Egmont-Hungary, Budapest, 2011
432 oldal · ISBN: 9789636297909 · Fordította: Bottka Sándor Mátyás

Enciklopédia 5

Szereplők népszerűség szerint

Illium · Raphael · Elena P. Devereux · Galen


Hirdetés

Kedvencelte 133

Most olvassa 21

Várólistára tette 91

Kívánságlistára tette 112

Kölcsönkérné 5


Kiemelt értékelések

+
>!
Madridista
Nalini Singh: Angyalcsók

Mit is mondhatnék?:)
Ez a könyv mindig megtud engem lepni. Az utolsó oldalak feltették a pontot az i-re, és a 4,5 helyett bizony jár az 5 csillag.
Nagyon, nagyon szerettem. Egyszerűen olyan boldog vagyok, hogy belekezdtem ebbe a sorozatba. Rengeteg szereplő, csodálatos világ, természetfeletti lények, Raphael… Kell ennél több? Na ugye, hogy nem.
Egy időben úgy éreztem, hogy elveszett a varázs, de nem. Az a varázs egy szempillantás alatt újraéledt. Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra, hamarosan olvasom is..:)

Köszönöm, hogy olvashattam.
Raphael pedig.. <3 :) Ez többet mond minden szónál.

+
>!
Nikyy18
Nalini Singh: Angyalcsók

Az első rész is nagyon tetszett, de ez még jobb volt. Főleg. hogy Elena-nak szárnyai vannak. Jó volt, hogy betekintést kaptunk arról, hogy mi történt Elena múltjában. Illium-ot meg egyszerűen imádtam :)

+
>!
Démonika
Nalini Singh: Angyalcsók

Ez a rész is hozta az előző színvonalát, sőt emelte azt. Imádom, kalandos, pörgős ,élvezetes. Az egész élő, lélegző. Az ember úgy érzi mintha végig jelen lenne és minden apró dolgot érez ami épp történik. Elenát még mindig imádom és az is az ő erősségét erősíti hogy segítséget mert kérni amikor kellet. Egy igazi kemény csaj akinek megvannak a maga kínzó démonai. Illium háhá valamikor szeretném hogy szembejöjjön velem ez az édes kék szárnyú „pillangó”. :DDD Raphaleről meg továbbra sem akarok beszélni…;) A történet továbbra is úgy jó ahogy van. Kellenek bele ezek a gonosz dög számító szereplők, ahogy a kacér viccesek is, meg a szexy csábítok, úgy ahogy a harcosok is. IMÁDOM!!! :D

+
>!
Bagneso
Nalini Singh: Angyalcsók

Az biztos, hogy bármikor szívesen áttenném a székhelyemet a Menedékbe, főleg ha egy Raphael várna ott rám, de beérném ám egy Dimitri-el is! :) (:Illiumot inkább nem is említem, mert őt már annyian akarják, hogy ha egymillió évig élne sem lehet, hogy elbírna ennyi nővel:) Tehát a Menedék szerintem varázslatos, és az angyalgyerekek nagyon édesek. A kis Samet imádtam, és persze iszonyúan sajnáltam. De ami a cselekményt illeti, számomra nem volt sem olyan fordulatos, sem olyan izgalmas, mint az előző rész. Az viszont nagyon tetszett, hogy végre a Hetek összes tagja megmutatta magát… huhú, szép kis csapat! Nagyon várósak a történeteik! :)

5 hozzászólás
+
>!
Petra_Nemes
Nalini Singh: Angyalcsók

Egy erős kezdés után, nem akármilyen írónak kell lenned ahhoz, hogy növeld a színvonalat. Nalini Singh pedig nem véletlenül került a kedvenc íróim közé. Mindegyik regényével sikerül megigéznie, és bár nem túl sokat lehet belőlük tanulni, néha kell kikapcsolódás is. Márpedig azok a csodálatos férfi karakterek igazán színes egyéniségek, és újraértelmezik a szenvedélyt, és a szerelmet.
Elena-nak hatalmas szerencséje lett, mikor egy ilyen csodálatos férfi vetett rá szemet, majd még nagyobb, mikor az annyira szerette őt, hogy angyallá változtatta, csak hogy ne haljon meg. Hol vagy, én Raphael-em?
Eszméletlen, hogy mennyit változik egy férfi, ha szerelmes lesz. Raphael-t mintha kicserélték volna. Még csodálatosabb lett, mint volt, és nem lepődnék meg, ha a folytatásban csak még jobban olvadoznék tőle. Tudsz valamit Nalini.
Fogalmam sincs, hogy milyen az, amikor az angyalok táncolnak, de sok jót ígér.

+
>!
Kathreen
Nalini Singh: Angyalcsók

Néha idegesített Raphael „mindent jobban tudok, mint mindenki más”. De nagyon élvezetes volt olvasni, ahogy Elena nem hagyja magát és méltó párja lesz az arkangyalnak.

8 hozzászólás
+
>!
Virág_
Nalini Singh: Angyalcsók

Imádom Nalini fantasy-lényeit, a világot, amit minden sorozatában megteremt, a kémiaszerű szerelmeket, de ha gyenge a fő cselekményszál, akkor az nagyon sokat levesz a könyv értékéből. Az első részt minden szempontból fantasztikusnak találom, így a folytatástól legalább ennyi izgalmat vártam volna, és meg kell mondjam, kissé csalódott vagyok, bár szerencsére nem minden tekintetben.

Raphael és Elena minden együtt töltött percét élvezettel olvasom, ilyenkor Raphael vonzereje rám is nagy hatással van. Most már mindkét fél túl van azon a bizonyos huzavonán, és mostanra nagyon kíváncsi lettem, hogy ebben a kötetben vajon mivé alakul ez a kapcsolat. Nos nem ért csalódás, az egész könyvet körüllengi az a láthatatlan izzás, ami közöttük van megállás nélkül. Ennek ellenére még mindig érződik bennük – főleg Elenában – egyfajta feszültség, ami leküzdésre vár. Hiába vadásztak együtt Urramra, Elenának rá kell jönnie, hogy tulajdonképpen nagyon sok mindent nem tud még az arkangyalról, és ez vészcsengőként jelzett benne. Nagyon tetszik az egymás felé irányuló őszinteség, mindketten – ha nem is mindig könnyen-, de kertelés nélkül kimondják, milyen feltételeket szabnak egymás iránt, és ezt vagy figyelembe vesz a másik, vagy megpróbálnak kompromisszumot kötni, és mindez, mind pedig állandóan kísértő múltjaik óvatos felfedése egyre közelebb hozza őket egymáshoz

A cselekmény egyik része ismét vadászatot követelt, ez azonban koránt sem tűnt olyan rejtélyesnek és izgalmasnak, mint amit Urram ellen indítottak. Míg az előző kötetben azt próbálták kitalálni, hogy hogyan állítsák meg az arkangyalt, és milyen okok vezérlik, addig itt a célszeméy volt az ismeretlen tényező, a kilétének felfedése viszont egyáltalán nem okozott meglepetést, hiszen egyáltalán nem volt gyanúmentes az illető. Ám Lijuan szerepe már sokkal kíváncsibbá tett, de rá sajnos csak a könyv végén jutott sor, és emiatt óriási hiányérzetem van.

Úgy érzem a sorozat ezen részének leginkább Elena új környezetbe való beilleszkedése és a Rahellel való kapcsolat egy új szintre lépése adta a történet fő ritmusát, a többivel viszont elégedetlen vagyok, remélem a következő kötet már sokkal ígéretesebb lesz. Nincs szívem 4-nél lejjebb értékelni, mivel eléggé lekötött az olvasás, valamint imádtam az angyalpáros jeleneteit, úgyhogy emiatt egy fél csillaggal többet adok.:p

+
>!
MFKata P
Nalini Singh: Angyalcsók

Már az előző résznél éreztem, hogy az írónő tud valamit. Most már biztos vagyok benne! Imádtam a Menedéket, a világot és az angyalokat… és nagyon irigy vagyok Elenára a szárnyaiért, akármilyen fájdalommal is jár. Bár ez nálam csak plusszolt, mert nem lett hiphop szuperhős. Megmaradt az egyszerű és szerethető kategória. Illetve irigylem még az arkangyalért! Én is kérek egyet!

2 hozzászólás
+
>!
Fairy
Nalini Singh: Angyalcsók

Nagyon jó volt!
Kalandos pörgös fordulatos!
A menedék gyönyörűen varázslatos.
Az angyalgyerekek nagyon cukik voltak.
Samet nagyon sajnáltam.
Elena igazi kemény csaj sajnáltam,hogy meg kellett küzdenie a saját démonaival.
A szárnyai gyönyörűek irigyeltem őket én is akarok!!!
Raphael igazi pasi és Illium is nagyon cukki!!!

+
>!
DarknessAngel P
Nalini Singh: Angyalcsók

Ugyanúgy mint az első rész, ez is nagyon de nagyon tetszett. Jók voltak Elena visszaemlékezős részei a gyerekkorára, még ha némelyikek túl brutálisak is voltak. Ez a rész nem New Yorkban játszódik, hanem a Menedéken- ami ki tudja hol van. Ennek ellenére a cselekmány megint nagyon jó lett. Elena és Raphael jelenetei nagy kedvencek még mindig, és a legkedvesebb szereplőmet is viszontláthattam a lapokon, méghozzá Illiumot.
Dmitri most nem sokat szereplet, de volt helyette egy csomó új szereplő akit megismerhettünk. Én mondom, néha már nagyon keveredik ez a sok név a fejemben :D


Népszerű idézetek

+
>!
Sunshine

– Ne ejts le csak azért, mert félsz, hogy túl szorosan fogsz!
– Nem foglak leejteni – meghitt suttogás Elena füle mellett. Azzal
felszálltak.
– Híres utolsó mondat – morogta Elena.

+
>!
bbabri

– Raphael! – Elena megremegett, ujjaival az angyal hajába túrt. – Galennek igaza van. Én sebezhetővé teszlek téged. Ő pedig ismeri a gyenge pontomat.
Én is ismertem, Elena. Mégis neked adtam a szívem.

Kapcsolódó szócikkek: Elena P. Devereux · Galen · Raphael
+
>!
krisztin21 

A szerelemnél, gondolta Raphael, miközben a szívére szorította Elenát, nincs nagyobb kín.

39. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Elena P. Devereux · Raphael
+
>!
Kiera

– Michaela vagy Sara, Sara vagy Michaela – morfondírozott gúnyosan Elena. – Ribancistennő arkangyal, vagy a legjobb barátnőm. Ajjaj, de nehéz, melyiket is válasszam?!

1. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: arkangyal · Elena P. Devereux
+
>!
Timi

– Inkább legyen halandó szívem – válaszolt Elena csendesen –, mint egy olyan, ami már képtelen érezni.

Kapcsolódó szócikkek: Elena P. Devereux
+
>!
Fehér_Sabrina_Katalin

– Aki vérrel lezárt dobozba csomagolja az ajándékodat, az tuti nem tusfürdőt fog neked adni.

195. oldal

+
>!
xoxo_ivett

A tőr – suttogta az angyal – és a hüvely együtt jár. A te hüvelyed pedig már csak az én tőrömet fogadhatja be.

+
>!
Rebeka_C

– Egy módja van annak, hogy megtanulj repülni. Repülnöd kell. – Azzal az angyal lelökte Elenát a szikláról.

252. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Elena P. Devereux · Raphael
1 hozzászólás
+
>!
perpetua P

– A szempilláid is olyanok, mint a hajad?
Az angyal a legkisebb zökkenő nélkül felvette a fonalat.
– Igen. Gyönyörűek, meg akarod őket nézni?
Elena elmosolyodott.
– A hiúság bűn, Illium.
– Én pedig azt mondom, ha már van, hát hadd lobogjon!

5. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Elena P. Devereux · Illium
+
>!
monibook

– Értelem vagy érzelem? – kérdezte, miközben a lány egy bonyolult mozdulatsor után visszacsúsztatta a hüvelybe a tőrt. – Te melyiket választanád?
Elena a válla fölött kedvesen rámosolygott az angyalra.
– Ez nem ilyen egyszerű. Az értelem érzelem nélkül néha csak kegyetlenséget szül. Önmagában az érzelem pedig sok mértéktelen tettnek lehet oka.

356. oldal


A sorozat következő kötete

Angyali vadász sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

J. R. Ward: Éjsötét szerető
Amanda Stevens: Örök kísértés
Darynda Jones: Második sírhant
E. T. A. Hoffmann: Az arany virágcserép / A homokember / Scuderi kisasszony
Darynda Jones: Harmadik sírhant
E. T. A. Hoffmann: Az arany virágcserép / Scuderi kisasszony
Laurell K. Hamilton: Obszidián Pillangó
Laurell K. Hamilton: Micah
Laurell K. Hamilton: Bűnös vágyak
Laurell K. Hamilton: Lidérces álmok