Facebook Twitter RSS

Meg Cabot – Kim Harrison – Michele Jaffe – Stephenie Meyer – Lauren Myracle: Pokoli báléjszakák

Meg Cabot - Kim Harrison - Michele Jaffe - Stephenie Meyer - Lauren Myracle »

Áll a bál, de para! Az öt izgalmas történet középpontjában a bál áll, pontosabban afféle para-bál, ahol aztán pokoli táncot lejtenek mindenféle lények. Délután, amikor még azon görcsöltél, hogy kétballábas vagy, és leginkább a ruhásszekrényed szegényessége aggasztott, eszedbe sem jutott, hogy maga a Nagy Kaszás visz majd táncba… Márpedig ő nem azért kért fel, hogy a toiletted dicsérje… Némely estély akciódússá fajul, olykor kivégeznek egy harapós kedvű vámpírt, angyalok csapnak össze démonokkal, szóval valamivel izgalmasabbak, mint egy retro öltönyös DJ szövegelése, és a lakásból sem kell kimozdulnod. Az ajtóval ne bajlódj, vagy bejönnek, vagy nem… Szóval, engedd el magad! Rémes estéd lesz!

Borítók (1)

aalexaa85 127j717

Top értékelések

aalexaa85 1 éve
→ 2009. június 16., 22:24

Érdekes sztorik voltak, némelyiknek szívesen vettem volna folytatását, bővebb kifejtését. Jó volt.

sztimi53 P S 1 éve 2 komment
→ 2009. június 23., 13:09

Közepes volt, egyedül a Meg Cabot sztorija volt élvezhető számomra. A többi elég lapos.

tataijucc P S 1 éve
korábbi olvasás

mialatt olvastam az utánzás szó villogott a képzeletbeli képernyőmön

aTala 1 éve
korábbi olvasás

Némelyik gyenge, némelyik fantasztikus, de egy hattalmas negatívuma van: egyik írónő sem tudta magát kiélni ilyen röviden… Se eleje, se vége történetek lettek. De egy 200-300 oldalas regényben kifejtve szívesen elolvasnám bármelyiket, mert az ötletek jók.

Petra** 1 éve
→ 2009. július 29., 21:14

jobbra számítottam, de Meg Cabot és Szephenie Meyer sztorija jó volt, csak elég rövid. néhány sztorinak a vége összecsapottnak tűnt….

TheCat 1 éve
korábbi olvasás

A történetek alapvetően jók, amennyit lehetett, kihoztak belőle az írók. Megérte elolvasni!

Jeffi P S 1 éve
korábbi olvasás

Jó volt, némelyik történetnél volt olyan érzésem hogy „ezt valahol már olvastam” de ez nem rontott rajta. Voltak gyengébb történetek de alapjában megéri elolvasni, ha nem is sokszor de egyszer mindenképpen :)

Top idézetek

Valcsa 4 hónapja 3× kedvenc

A gyászom egyedül az enyém volt, egy csontváz, ami életem végéig zörög majd bennem.

Valcsa 3 hónapja 1 komment 2× kedvenc

Miranda, a csókos könyv kettes számú kifejezésével élve, ártatlan bociszemeket meresztett Kenzire.
– Nem értem, mire gondolsz!
– Ne nézz úgy rám, mint az én kicsi pónim!

judd 3 hónapja 1× kedvenc

– Na, ja, semmi kínos nem volt abban, ahogy egy növény mögé bújtál, amikor szerdán megláttad, hogy az étkezőbe tartok ebédelni!
– Nem bújtam el! Hanem, hm, lélegeztem! Tudod, oxigént! A növényből. Az a levegő nagyon oxigéndús!
Fejet a sütőbe, most!
– Hát persze! Gondolhattam volna!
– Sokan nem tudják, de ez fontos az egészségnek!
Ki se vegyük, amíg nem sült át.

Michele Jaffe: Csók és ármány

– Űrnadrág van rajtad?
– Hogy?
Hogy is végződik? Ó, meg is van!
– Mert fincsi a hátsód. – Will úgy meredt a lányra, mintha muszáj, dzsekihez venne méretet.
(…)
– Azt hiszem, a szöveg úgy hangzik: Mert földöntúli hátsód van.

Michele Jaffe: Csók és ármány

judd 3 hónapja 1× kedvenc

Apám varázsütésre kedélyes szülő módba kapcsolt, és holmi palacsintáról fecsegve csattogott le a lépcsőn.

Kim Harrison: Madison Avery és a Nagy Kaszás

Valcsa 3 hónapja 1× kedvenc

– Nagyszerű dolgokat látok feltűnni a jövődben!
– Én meg téged látlak, ahogy feltűnsz a szemorvosnál!

Valcsa 4 hónapja 1× kedvenc

(…) – mondta már nem először gondolván, hogy az élet mellé igazán járhatna automatikusan egy süllyesztő is. Csak egy kis menekülő nyílás, amin rögtön azután átzuhanhatna az ember, miután totálisan lejáratta magát. (…)
– Jó könyv? – kérdezte a férfi, majd elvette tőle és hangosan felolvasta a címét. — Jó tanácsok jó lányoknak, akik (néha) rosszalkodni akarnak .
De hát az életben nincs süllyesztő .

Valcsa 4 hónapja

Érezni véltem a régi plüssnyuszim bundájának dohos szagát, ahogy labdává gömbölyödve hallgattam azt a két embert, akik a világot jelentették számomra, és most halálra rémítettek.

Valcsa 4 hónapja

(…) legszívesebben a karjaimba kapnám, de ugyanakkor erős késztetést érzek, hogy körbefussam a szobát.

Külső linkek