Főzőiskola 6 csillagozás

Alapreceptek A-tól Z-ig
Mautner Zsófia: Főzőiskola

Mautner Zsófi a hazai gasztronómia egyik legismertebb, legaktívabb szereplője, receptjeit sok ezren főzik. Több mint tíz könyve jelent meg, számtalan nemzetközi főzőbemutatót tartott a világ különböző tájain, televíziós főzőműsorokban háziasszonykodott, Chili & Vanília blogja pedig 2005 óta töretlen sikernek örvend.

Mautner Zsófi 2013-ban debütáló Főzőiskola című könyvsorozatának célja, hogy összegyűjtse és korszerű módon mutassa be azokat az alaprecepteket, amelyekre bármely háztartás stabilan építkezhet, legyen szó a konyhai műveletekkel még csak barátkozó kezdőkről vagy a már rutinosabb haladókról. Az Alapfok, Középfok és Felsőfok kötetekkel teljessé váló sorozat most egy kötetben, új receptekkel kiegészített, átdolgozott kiadásban jelenik meg, hogy hivatkozási pontként, alapszakácskönyvként szolgálhassa az olvasókat.

>!
316 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634335894

Kedvencelte 3

Várólistára tette 11

Kívánságlistára tette 13


Kiemelt értékelések

rodicaindia>!
Mautner Zsófia: Főzőiskola

Mautner Zsófia: Főzőiskola Alapreceptek A-tól Z-ig

Alap receptek vannak benne,de amiket kipróbáltam belőle mind sikerült!
Szerintem alapkönyv minden konyhába. Nálunk már csak „A piros könyv”-ként hivatkozunk rá. :)

panka77 P>!
Mautner Zsófia: Főzőiskola

Mautner Zsófia: Főzőiskola Alapreceptek A-tól Z-ig

Nagyon szeretem ezt a könyvet, „A” Horváth Ilona mellett alap lehet. Tetszik a hagyományos és a különlegesebb receptek aránya, a bevásárlólista, az érthető leírások. Bár huszonéve főzök,jól jön néha egy klasszikus szakácskönyv. Ajándéknak is tökéletes.


Hasonló könyvek címkék alapján

Steiner Kristóf: Kristóf konyhája
Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren
Tóthné Libor Mária: Limara Péksége
Király Ágnes: Egyszerűen fermentálj
Beh Mariann: A kert konyhája
Borbás Marcsi: Édes békeidők
Váncsa István: Váncsa István szakácskönyve
Ambrus Éva: Anya, kérek még!
Horváth Ilona: Horváth Ilona illusztrált szakácskönyve
Janits-Szabó Virág: Örömfőzés