!

Egy haláli szingli meséi 1. 120 csillagozás

MaryJanice Davidson: Egy haláli szingli meséi 1.
Könyvmolyképző · 2.999 Ft –16% 2.519 Ft
Könyvmolyképző · 3.999 Ft –16% 3.359 Ft
Könyvtár

„Ez a nap – akkor még nem tudtam, hogy a halálom napja – rosszul indult, pocsékul folytatódott és rémesen végződött”
Betsy Taylor arra ébred, hogy egy hullaházban fekszik és vámpírrá változott. Ez azonban még mindig jobb, mint halottnak lenni. Betsy emberfeletti képességek birtokába jut, és a másik nemre is elképesztő hatással van. Egy dologgal nem tud megbarátkozni: az új, folyékony étrendjével…
És míg anyja megkönnyebbülten veszi tudomásul, hogy lányával ezután is találkozhat, új, éjszakai barátai azt gondolják róla, hogy Betsy a vámpírok megjövendölt királynője. A szívtipró Sinclair és csapatának szüksége van Betsyre, mert az ő segítségével akarják letaszítani a trónról az elmúlt ötszáz év legellenszenvesebb és leghataloméhesebb vámpírját.
Betsytől azonban mi sem áll távolabb, mint belekeveredni a vámpírok belügyeibe. Sinclair és társai azonban nagyon is jól tudják, hogyan bírhatják Betsyt jobb belátásra. Többek között azzal, hogy korlátlan hozzáférést… (tovább)

Eredeti mű: MaryJanice Davidson: Undead and Unwed

Eredeti megjelenés éve: 2004


Hirdetés

Kedvencelte 20

Most olvassa 5

Várólistára tette 87

Kívánságlistára tette 39

Kölcsönkérné 1

Elcserélné vagy eladná

>!
2.000 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
nightfury könyve MaryJanice Davidson: Egy haláli szingli meséi 1.

Kiemelt értékelések

+
>!
szilvamag
MaryJanice Davidson: Egy haláli szingli meséi 1.

A könyv nagyon jó volt, szinte végig nevettem az egészet, és ha a férjem este nem szól, hogy oltsam már le a lámpát, mert zavarja a fény az alvásban, akkor egy éjszaka alatt ki is olvastam volna az egészet. Úgy láttam, hogy a könyvnek van folytatása is, – mert ugye manapság, minek nincs? – de igazából úgy éreztem, hogy a történet nem ordít folytatás után, persze ha már lesz, ki nem hagynám.
http://szilvamagolvas.blogspot.com/2012/02/maryjanice-davidson-egy-halali-szingli.html

+
>!
brena P
MaryJanice Davidson: Egy haláli szingli meséi 1.

Pont jókor olvastam ezt a könyvet,annyira vágytam egy vicces vámpíros könyvre,és ezt rég el akartam már olvasni:)Imádtam.Hangosan nevettem olvasás közben.Szinte az összes oldalról tudnék idézni:)Nagyon szórakoztató volt:)))Mikor jön a 2. rész?(Lesz egyáltalán?)
U.I.:Amúgy az, hogy VP-s könyv lehet sokakat elijeszt..pedig ez tényleg jó könyv!!!!!(nem is értem, hogy kerül úgymond „egy fül alá” egy Hableányok kíméljenek-el?!)

15 hozzászólás
+
>!
bmgrapes I
MaryJanice Davidson: Egy haláli szingli meséi 1.

Hát kérem szépen, volt itt vér dögivel (aki szeret tocsogni, kortyolni; imádni fogja), meg szex (ahogy könyv említi : „soft pornó”, „kefélés” avagy "dugás"), de nem ezért érdemes elolvasni, hanem a humora miatt. Ezerszer viccesebb, mint a Soulless, bár a nyelvezete kevésbé választékos. Olyan, mintha az ember a Boltkóros vámpírváltozatát olvasná, ennek megfelelően egyik legtöbbször felbukkanó karakter Manolo Blahnik.

+
>!
Moncsycsy
MaryJanice Davidson: Egy haláli szingli meséi 1.

A legtöbb vélemény alapján valami ilyesmi gondolatra számítottam, mikor majd befejezem a könyvet: Úristen, ez nagyon/hiper/szuper/rohadt/baromi jó volt. Ehelyett ezt kaptam:
ÚRISTEN. EZ VALAMI VICC???
A könyv fülszövege azt írja, hogy „IRTÓ VICCES”. Aha. Ez nem volt SE vicces, SE humoros, SE szórakoztató, SE…
Hosszú ideje elakartam olvasni, csak mindig halasztottam a megvásárlását, de végül @Levelibéka jóvoltából sikerült beszereznem….és annyira örültem neki! Erre jön ez a hülye Betsy és mindent elront. (Ettől függetlenül még egyszer köszi a könyvet!)
Betsy, a főszereplő egy idegesítő szőke p*csa.
Persze tudja ezt magáról, de a világért sem változtatna rajta, majd mikor a koporsóban felébred, nem az a első gondolata, hogy „Mi a francot keres egy koporsóban, ha elvileg él és tud gondolkozni” hanem az, hogy „Milyen ronda divatjamúlt cipő és kosztüm van rajta, amit biztos a hülye mostohaanyja adott rá bosszúból” és rögtön rohan apucihoz és anyucihoz, hogy mégsem halt meg valamiért. Jé! Majd szép lassan rájön, hogy azért nem tud meghalni, mert egy vámpír. Egy vámpír, akinek nem árt a nap/szentelt víz/templom és emiatt ő lesz minden idők leghatalmasabb királynője. Haha. Ha ezt ő maga sem hitte el magáról, én akkor hogy tudnám? Pláne úgy, hogy az hetedik oldaltól kezdve annyira idegesített minden beszólása/gondolata, hogy a falhoz tudtam volna csapni. (Igen, a hetedik oldal valójában az első oldal…)És akkor még ott van az a fura vonzódása a kutyáknak…Szóval ez a egész vámpíros dolog egy vicc, (mert pont ő az a különleges vámpír…már csak a csillogás hiányzik) ahogy a pocsék fordítás is egy vicc és csak azért olvastam el ilyen hamar a könyvet, mert túl akartam lenni rajta.
Ja, és Sinclair…Az ultramenő-feketében is szuperszexi Sink Lair, akihez bár Betsy vonzódik, mégis gyűlöli, miközben többször is eltudja verni. Mégis milyen szexi vámpírpasi hagyja elverni magát?
Ezek után már csak annyi lenne a dolgom, hogy könyörögjek a Könyvmolyképzőnek, hogy ki ne adják a többi részt – Akkor kénytelen lennék ugyanis elolvasni, mert sorozatot nem hagyok félbe…- és ebből a sorozatból van vagy tíz rész, miközben én azt az egyet is alig bírtam elolvasni. Brrr.

3 hozzászólás
+
>!
borostyan
MaryJanice Davidson: Egy haláli szingli meséi 1.

Nagyon tetszett, sok helyen hangosan felröhögtem. Azzal a prüszkölős fajtával, amikor bent akarod tartani a nevetést, de azért csak kicsúszik bizarr hangok kíséretében. :D

Egyetlen dolog nem tetszett benne: az a fene nagy cipőmánia. Már Carrie Bradshawnál is halálra tudott idegesíteni (én speciel utálom a cipőket) és itt egyetlen könyvben vagy két tucatszor kiemelve néha már őrületbe kergetett. :/

A folytatást viszont nagyon szívesen olvasnám :)
Kár, hogy itthon nem találta meg a maga közönségét a könyv. Az ilyen igényes, vidám chick-lit könyvek képesek feldobni az ember napját. Szerintem jobban is mint a manapság annyira népszerű erotikus dömping. :P Ezért sajnálom, hogy a Szingli fejvadász sorozat magyar kiadása is abbamaradt, mert az is annyira tetszett.

A borító ebben az esetben sajnos nem passzol a főszereplőhöz :(
Betsynek hosszú szőke haja van.

2 hozzászólás
+
>!
rebeka_kovács
MaryJanice Davidson: Egy haláli szingli meséi 1.

ez aztán tényleg haláli volt! :)
és hogy hűek legyünk a címhez, Betsy tényleg szingli maradt. köszönöm!! :D
vicces, tele volt humorral, oltári beszólásokkal és minden más jóval.
Sinclair sem szégyenkezhet, ugyanolyan könyves jópasi akiért mindenki odáig van ;)
egy dolog az szálkát hagyott a szememben…oké, hogy meghalt és vámpír lett, de miért kell felkeresni a még élő szeretteit / nem szeretteit és a frászt hozni rájuk ?! és ami a legrosszabb, hogy ezek az említett szerettek / nem szerettek még csak meg sem ijednek, hanem teljesen higgadtak maradnak és mintha csak nem is temették volna el azt a bizonyos ismerőst. kicsit beteg..de ennyi, a többi rendben van :)

+
>!
Vic12
MaryJanice Davidson: Egy haláli szingli meséi 1.

Kezdetben kissé bizonytalan voltam, mivel a fülszövegben Carrie Bradshaw-t ill. a Szex és New Yorkot emlegették, én pedig nem vagyok oda ezért a sorozatért, pontosabban totál hidegen hagy. A könyv viszont pozitív csalódás volt, jól szórakoztam rajta :) Igen, a főhősnő egy buta liba, de a beszólásain és az agymenésein jókat nevettem. Nem kell a könyvet komolyan venni, ez egyszerűen csak egy szórakoztató vámpíros sztori, nem is akar több lenni.
A levonás azért jár, mert a szexuális jellegű beszólások, jelenetek nekem egy kicsit sok volt, főleg Nick „gyógyítása”.
Valaha folytatják még ezt a sorozatot?! Mert ahhoz képest, hogy mennyire hanyagolják, kifejezetten hosszú ajánló van a végén a következő részhez…

3 hozzászólás
+
>!
Shanara
MaryJanice Davidson: Egy haláli szingli meséi 1.

Úgy voltam ezzel a könyvvel, hogy akartam is olvasni, meg tartottam is tőle. Sajnos az utóbbi megérzésem bizonyult jónak, de pozitívumként könyvelem el, hogy nem vettem meg, hanem kölcsönbe kaptam, Tehát csak nyertem vele.
Mi volt a problémám? Nem bírom a libákat. A főhősnő pedig az én szememben teljes mértékig az. Ha egy könyvben gyakorlatilag majd minden oldalon említésre kerül valamilyen cipőmárka, rúzs szín, esetleg frizurával kapcsolatos megjegyzés, akkor az nagyon nem az én világom. Még akkor sem, ha vámpírok is vannak benne. Pozitívumként meg kell említenem, hogy azért voltak jó jelenetei a könyvnek, amelyeken dőltem a röhögéstől. Ha a főszereplő nem ennyire csacska… Na mindegy, ez már így járt.

+
>!
Edina_Nagy_2
MaryJanice Davidson: Egy haláli szingli meséi 1.

Nagyon szupi kis konyv, szinte egyszerre kiolvastam, tènyleg haláli a fõszereplõ a szò minden èrtelmèben.Folyton mosolyogtam, nagyon jó szöveget nyom a Betsy. Várom a folytatást.

+
>!
Gaby33
MaryJanice Davidson: Egy haláli szingli meséi 1.

Annak ellenére, hogy a drága Betsy időnként igencsak az ember agyára ment, ez egy jól megírt kis történet volt. Én remekül szórakoztam rajta, időnként hangosan nevetve. Imádtam, ahogy Betsy az agyára ment a beszélgetőpartnereinek, ahogy képtelen volt megjegyezni a neveket, ahogy kezelte a helyzetét, hogy vámpír lett belőle, sőt még a cipőmániáját is szerettem…
Nagyon sajnálom, hogy a többi részt nem adta ki a kiadó, amit nem is igazán értek, hiszen a többi vámpíros jellegű könyvhöz képest, ezt szerintem kimondottan eredeti és újszerű volt. Tényleg kár, hogy nincs több rész belőle, szívesen olvastam volna még, hogy miket alkot Betsy már királynőként a kedves „hitvesével”.


Népszerű idézetek

+
>!
SzAngelika

– Látod azokat a szarvasokat?
(…)
– Igen.
– Próbáljuk megközelíteni őket! Próbáld megérinteni a tehenet, mielőtt észlelné, hogy ott vagy mellette.
– Hogy szívrohamot kapjon? Jézusom, hiszen borja van. Micsoda szívtelen dög vagy!
– Akkor a borjút – mondta türelmetlenül.
– Hogy megijesszük Bambit? Sinclair, komolyan mondom, ha nem vámpír lennél, a pokolra kerülnél.
Kezét a szeme elé tette, és nem szólt egy szót sem, ajkát összeszorította. Ismertem ezt a tekintetet. Apám, néhány tanárom és a főnökeim néztek így néha. Valószínűleg igen erősen koncentrálhatott, hogy meg ne fojtson.

204-205. oldal

1 hozzászólás
+
>!
SzAngelika

Nos, ez vagyok én dióhéjban: Elizabeth Taylor a nevem (tudom, tudom… nehogy te is elkezdd), szingli, a munkám kilátástalan (nos, többé már az sem), a társam egy macska. És olyan unalmas vagyok, hogy még az a szaros macska is elkóborol havonta háromszor, hogy egy kis izgalomban legyen része.

12. oldal

+
>!
Zoey

– Ah,igen. Én Sinclair vagyok. És te…..?
– Baromi mérges.
– Ez a vezetékneved?

117. oldal

+
>!
SzAngelika

– Sinclair, te vagy a leg… leg… a fenébe is, már nem is jut eszembe semmi találó.
– Állami iskolába jártál? – kérdezte együtt érzőn.

207. oldal

+
>!
Zoey

– Miért vette fel a telefont? – kérdezte követelőzően a hangja alapján húszas éveiben járó férfi.
– hát, mert csörgött, maga barom. És most, ha nem haragszik, igazán elfoglalt vagyok….
– De maga meghalt!

87. oldal

+
>!
SzAngelika

Sinclair jól kidolgozott testét olyan volt ölelni, mint egy óriási, illatos sziklatömböt. Lefogadom, hogy még a fülcimpájára is gyúrt.

275. oldal

1 hozzászólás
+
>!
SzAngelika

Az, hogy meghaltam, még nem jelenti azt, hogy nem élhetek teljes életet.

122. oldal

+
>!
SzAngelika

Jessica hűséges, kedves és csodálatos teremtés szinte minden helyzetben, de olyan temperamentumos, mint egy aligátor, akinek a tojásai veszélyben vannak.

83. oldal

+
>!
SzAngelika

– Az idő a legnagyobb ellenségünk – jegyezte meg Sinclair. Mint egy nő, aki épp betöltötte a harmincat, és egyszer csak rádöbben erre.

257. oldal

+
>!
SzAngelika

Na jó, a „támadás” szó enyhe kifejezés, körülbelül olyan, mintha a második világháborút „szerencsétlen” eseménynek titulálnánk.

9. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján


Ha tetszett a könyv, olvasd el ezeket is