Lovagok között 9 csillagozás

Mary Pope Osborne: Lovagok között

Egy testvérpár, a házukhoz közeli erdőben, egy fa tetején csücsülő kunyhóra lesz figyelmes. Felkapaszkodnak, a kis házikó teli van könyvekkel. Kiderül, hogy ha kinyitják valamelyiket, azonnal abba a korba, arra a tájra kerülnek, amelyről a könyv szól. A csodakunyhó ezúttal a középkori Angliába repíti a testvéreket. Egy várkastély fogadótermében találják magukat, ahol éppen egy ünnepséget tartanak. A gyerekek azonban nem tartoznak a szívesen látott vendégek közé.

Animus, Budapest, 2009
72 oldal · ISBN: 9789639884571 · Fordította: Tényi Zsuzsanna

szolakd

Nagyon tetszett a történet, mert kedvelem a lovagkort és azonosulni tudtam Jack-kel.

Petra_Palkovits

Karácsonyra kapták a a fiúk, gyorsan el is kellett olvasni. (Egyszer legalább csönd volt az autóban!) Jópofa történet kicsiknek, amiből még tanulni is lehet.

cimbi2004

Nagyon tetszett, főleg az a rész, ahol Jack megtalálta a titkos átjárót. Az a rész is nagyon jó volt, amikor a fekete lovag elvitte a testvéreket a kunyhóhoz.

szolakd

Jack nem tudott aludni. Fölvette a szemüvegét, és megnézte az órát. Fél hatot mutatott.

Rafał Kosik: Félix, Net, Nika és az elméletileg lehetséges katasztrófa

Rafał Kosik: Félix, Net, Nika és az elméletileg lehetséges katasztrófa

Tedd a kívánságlistádra, hogy megnyerhesd a Pongrác Kiadó által kisorsolt 5 példány egyikét!