A tavaszi hajnal sárkányai (Sárkánydárda krónikák 3.) 109 csillagozás
Közeleg a tavasz, és a természet lassú ébredésével felvirrad a remény is. Mindenre elszánt hőseink most már a Sárkánydárda birtokában elkeseredett, végső ütközetre indulnak a dühödt sárkányhad ellen. A lovagot és a barbárt, a harcost és a félelfet, a törpét és a surranót, de még a sötét lelkű mágust is kétségek gyötrik. Személyes drámákat élnek át, melyekkel mihamarabb meg kell birkózniuk, hogy képesek legyenek legyőzni Takhisist, a Sötétség Királynőjét.
Eredeti cím: Dragons of Spring Dawning
Eredeti megjelenés éve: 1985

Amikor először olvastam, valamiért abbahagytam annál a résznél, amikor a tengeren az örvény beszippantja őket…Így utólag fogalmam sincs, hogy hogy voltam képes akkor letenni, akkor jönnek ám csak az igazi izgalmak! Öt csillag, nem vitás!^^
Az előző két rész jobban tetszett, itt nem találtam meg mindig az izgalmat, bár folyamatosan lekötött. Alapvetően tetszett, élveztem.
óóó, kamaszkoromban olvastam a sorozatot és imádtam!!! :o) azóta sem emlékeztem a címére. lehet, ha ma olvasnám nem adnék rá ennyit, de a szép emlék miatt 5-öst kap! :o)
Az értékelés az évekkel ezelőtti olvasmányélményt tükrözi, lehet, hogy ma más kevesebb lenne. Ez volt az egyik első fantasy, amit olvastam, nagyon szerettem az első trilógiát. A többihez nem volt szerencsém, de szvsz ez nem is baj.