A tavaszi hajnal sárkányai (Sárkánydárda krónikák 3.) 109 csillagozás

Margaret Weis – Tracy Hickman: A tavaszi hajnal sárkányaiMargaret Weis – Tracy Hickman: A tavaszi hajnal sárkányai

Közeleg a tavasz, és a természet lassú ébredésével felvirrad a remény is. Mindenre elszánt hőseink most már a Sárkánydárda birtokában elkeseredett, végső ütközetre indulnak a dühödt sárkányhad ellen. A lovagot és a barbárt, a harcost és a félelfet, a törpét és a surranót, de még a sötét lelkű mágust is kétségek gyötrik. Személyes drámákat élnek át, melyekkel mihamarabb meg kell birkózniuk, hogy képesek legyenek legyőzni Takhisist, a Sötétség Királynőjét.

Eredeti cím: Dragons of Spring Dawning

Eredeti megjelenés éve: 1985

Delta Vision, Budapest, 2005
480 oldal · ISBN: 9637041753 · Fordította: Füssi-Nagy Géza
Hibiszkusz, Budapest, 1992
464 oldal · ISBN: 9638233001X · Fordította: Füssi-Nagy Géza · Illusztrálta: Larry Elmore, Jeffrey Butler

0 Ft ★★★★☆ Eladó Elcserélhető
Timi23 könyve

papirzsepi

Amikor először olvastam, valamiért abbahagytam annál a résznél, amikor a tengeren az örvény beszippantja őket…Így utólag fogalmam sincs, hogy hogy voltam képes akkor letenni, akkor jönnek ám csak az igazi izgalmak! Öt csillag, nem vitás!^^

Dominik_Blasir

Az előző két rész jobban tetszett, itt nem találtam meg mindig az izgalmat, bár folyamatosan lekötött. Alapvetően tetszett, élveztem.

stippistop SP

óóó, kamaszkoromban olvastam a sorozatot és imádtam!!! :o) azóta sem emlékeztem a címére. lehet, ha ma olvasnám nem adnék rá ennyit, de a szép emlék miatt 5-öst kap! :o)

Action

Az értékelés az évekkel ezelőtti olvasmányélményt tükrözi, lehet, hogy ma más kevesebb lenne. Ez volt az egyik első fantasy, amit olvastam, nagyon szerettem az első trilógiát. A többihez nem volt szerencsém, de szvsz ez nem is baj.

chhaya

Ahogy a történet halad előre, egyre sötétebb és nyomasztóbb az egész.
Egyáltalán nem az a tipikus „a végére minden jóra fordul” tündérmese.
És ez benne a jó. :)

Rafał Kosik: Félix, Net, Nika és az elméletileg lehetséges katasztrófa

Rafał Kosik: Félix, Net, Nika és az elméletileg lehetséges katasztrófa

Tedd a kívánságlistádra, hogy megnyerhesd a Pongrác Kiadó által kisorsolt 5 példány egyikét!