Dodó mindig megfejti a világot, pedig nem könnyű egyáltalán neki. Marabu, a híres rajzoló, aki rendszeresen a HVG-ben és a Népszabadságban oldja meg Magyarország problémáit, megjelentette a második dodós könyyvét, pedig már az első is borzalmasan jó volt. Mi van, Dodó? – ez a címe.
Akik Marabu humorát eddig karikatúráiból ismerték, most megismerhetik közkedvelt képregénysorozatából is. A Dodó nevű fura kis figurák elképesztő poéngyűjteménye, összegyűjtött kiadásban. A börleszk viccek, a fanyar bölcsességek és műfajparódiák egyvelege unalom és depresszió ellen alapvető kézikönyv.
Sorozatpolc
A sorozat kötetei:
Címkék
Most olvassa
Várólistán
Kívánságlistán
Top értékelések
Az őrület tovább folytatódik. Dodo Descartes egyszólamú minimálvisszhangja.
Nem olvastam végig, igazából ajándékba vettem, de muszáj volt belenézni és nagyon tetszett. Kölcsön fogom kérni.
Anno Kretén előfizető voltam, azóta imádom Dodót! A Dodók nemi életét ugye olvastam, de szeretném még a Romeo és Viagrát, a Harry Potterovicsot, az Ógörög söröscímkefeliratokat és a Dodók nemi betegségeit is olvasni. :D
Empiriokriticizmus :D
Top idézetek
Határozott meggyőződésem, hogy ma megint máma van!
D-139
aztat kőne ide ja hátamra tetkózni, mester, hogy „ájlávkant”!
P-04
Azon a nőn minden szép Dodó! Belenéztem a fülébe, az is szép! Belenéztem az orrába, az is szép! Illetve az nem szép, de nem is olyan csúnya.
spec-05
A csajok nagyon csípik az intellektuális pasikat!
Először Kantról fogok beszélni. Utána az empiriokriticizmus bizonyítási technikájáról. Aztán a műszálas zokni szerepéről a lábizzadásban.
D-03
Rendben. Játsszunk nyílt kártyákkal!
Mégis mennyit érne meg magának, ha lét és szubsztancia differenciálódásának racionális filozófiai megközelítését kissé metafizikai síkra terelnénk?
D-122
Na, azért én vitatkoznék Nostradamussal. Szerintem tegnap nem is volt világvége.
D-128
– Mester! Taníts engem a lét titkaira!
– Várjál már, Dodó! Én úgy tudom, hogy te vagy a mester, és én a tanítvány!
– Igen? … ööö… AMI TÁVOLI, AZ KÖZELI, AMI KÖZELI, PEDIGLEN TÁVOLI, AMI MEG A HÁTAD MÖGÖTT VAN, AZTAT NEM LÁTOD.
D-188
Hé, Dodó!
Te Schopenhauert cáfolva mered állítani az egyén szubjektivitásával szemben kötelező érvényű etika lehetőségét?!