Értékelések 267

++
>!
pöttyös

Úgy érzem, semmi jogom 4 csillagot adni egy ekkora, ilyen jól megszerkesztett és felépített műre, de nekem nem jött át.
Magyar fakton több mint fél hónapig rágódtunk rajta, színről színre átnéztünk, írtunk vagy 20-30 oldal jegyzetet, rengeteg memoritert adtak fel belőle, csütörtökön írok duplaórás esszét a témából. Nem mondom, hogy nem tudok belőle 6-8 oldalt írni. A téma adja magát, rengeteg elmélkedésre váró, kibontatlan elmélet és kérdés. De valamiért a Tragédia és én nem voltunk jó párosítás. Hiába a rengeteg belefeccölt munka. Akkor sem ragadt meg bennem.
Az egyedüli szimpatikus karakter Lucifer volt. Ő adott egy kis színt és ízt a műnek. Ádám számomra semleges karakter, na és Éva, benne látok fantáziát.

Még az jelent jó pontot, hogy Arany János „belepiszkált” a kéziratba, akivel szemben nagy elfogultságot érzek a balladái miatt. :)

4*. Egyszerűen átfolyt rajtam, nem adott sok mindent. Azaz, amit adott, azt én már rég felfogtam ésszel.

++++
>!
funcup

Egész érdekes volt de nem mondanám hogy valaha elolvasom még egyszer.

Hirdetés
+++
>!
palneniki

Nem egyszer olvasós könyv, az biztos! Az iskolai kötelezők között kerültem én is az elolvasását, de szerintem ehhez kell is egy kicsit, hogy az ember felnőtt fejjel olvassa. Mélyen szántó gondolatok, néhol humoros, néhol pajzán, néhol nagyon is drámai fordulatokkal. Rövidke könyv, de tényleg van min gondolkodni olvasás közben, és persze utána is! :)

+