!

Buja fiúk (Buja fiúk 1.) 146 csillagozás

Lora Leigh: Buja fiúk

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Rowdy Mackay nyolc éve hagyta el az otthonát, mert túlságosan gyenge volt ahhoz, hogy ellenálljon a fiatal Kelly Benton csábításának. Tengerészgyalogosként biztonságos távolba került a kísértéstől és a nővé érett, kentucky kis boszorkától. Most azonban hazatért, és készen áll rá, hogy belekezdjen azokba az erotikus játékokba, amelyek híre miatt ő, és a két unokatestvére három megyés körzetben kiérdemelte a Buja Fiúk nevet.

Noha ugyanez volt Kelly álma is – érezni annak a fiúnak forró vágyát, akit úgy kíván, de rátámadt valaki, aki még mindig vadászik rá. Kelly immár retteg a férfiak érintésétől. Most, hogy a félelem és a vágy hadakozik a lányban Rowdy minden erejével azon van, hogy megóvja őt egy idegen halálos fenyegetésétől, megszabadítsa a démonjaitól, és hogy érzéki vágyait olyan elemi erővel elégítse ki, amilyet egyikük sem tudott elképzelni.

Lora Leigh a New York Times bestseller szerzője, az erotikus-romantikus irodalom koronázatlan királynője.… (tovább)

Eredeti mű: Lora Leigh: Nauti Boy

Eredeti megjelenés éve: 2007


Hirdetés

Kedvencelte 14

Most olvassa 17

Várólistára tette 41

Kívánságlistára tette 14

Elcserélné vagy eladná

>!
1.000 Ft ★★★★★ Eladó
Jeffi könyve Lora Leigh: Buja fiúk
>!
990 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
Makai_Kata könyve Lora Leigh: Buja fiúk
>!
1.500 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
katalinko könyve Lora Leigh: Buja fiúk
>!
1.000 Ft ★★★★★ Eladó
szgone könyve Lora Leigh: Buja fiúk
>!
★★★★★ Eladó Elcserélhető
Thanatos könyve Lora Leigh: Buja fiúk
>!
1.000 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
MFKata könyve Lora Leigh: Buja fiúk
>!
1.000 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
loveQhuay könyve Lora Leigh: Buja fiúk
>!
1.800 Ft ★★★★★ Eladó
kadorca könyve Lora Leigh: Buja fiúk
>!
500 Ft ★☆☆☆☆ Eladó Elcserélhető
mörsz könyve Lora Leigh: Buja fiúk
>!
800 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
Rekaboni könyve Lora Leigh: Buja fiúk
>!
500 Ft ★★★★★ Eladó
Fruzsina_Fehér könyve Lora Leigh: Buja fiúk
>!
700 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
trefancsi könyve Lora Leigh: Buja fiúk
>!
800 Ft ★★★★★ Eladó
Tyutyi11 könyve Lora Leigh: Buja fiúk
>!
1.500 Ft ★★★★★ Eladó
Soyfon_Uguchi könyve Lora Leigh: Buja fiúk

Kiemelt értékelések

+
>!
_Enii_

3*,mert ez bizony most csak ennyit ért. Egyszerű,leírásos,bár a krimi szál valamennyit dobott rajta(ezt sokkal jobban is kifejthette volna az írónő). A történetben volt ez-az,természetesen erotikát sem nélkülözött,de számomra a sztori csak e körül forgott és így,egy idő után elég kiszámíthatóvá és monotonná vált…

++
>!
brabiviki

Maga a cselekmény nem valami érdekes.Adva van egy pszichopata gyilkolászó, és a védelmező mostoha tesó. A srác és a lány már évek óta kerülgeti egymást, de még nem jött el az idő. És most, hogy végre együtt lehetnének, a csajt bántalmazták…Ettől eltekintve olvastatta magát. Azért kíváncsi vagyok a folytatásra. :)

+
>!
Casperson

Ó, tudjátok , hogy nekem semmi bajom az erotikus könyvekkel , sőt azt hiszem valamelyik könyvnek jót tesz , ha van benne erotika! A címmel sincs semmi bajom ,mert azért valamilyen szinten figyelmezteti az olvasókat , hogy van benne erotika ,de hogy ennyi , azt álmomban sem képzeltem volna . Ugyan ki nem mennék az utcára ezzel a könyvel , mert legyen bármilyen utalásos a cím én mégsem lejtek táncot vele senki előtt .A borító sem az én asztalom , mert amellett ,hogy egy izmos férfitest van rajta tudjátok , hogy nincs bajom a pasis borítójú könyvekkel a sárga cím mégis elrontja az összképet .

Az Ulpius weboldalán találkoztam először a könyvel és fogalmam sem volt róla , hogy megjelenésre kerül , mert egy részben a kiadó egyáltalán nem reklámozta ellentétben, A Szürke ötven árnyalatával . Gondoltam , hogy semmi bajom sem lehet , ha elolvasom a könyvet , hiszen max csalódni fogok és megint rááll , majd a mazochista énem . Hát körülbelül ez így is lett !

Mint mondtam semmi bajom az erotikus könyvekkel , hisz jó páran átrágtam már magam és semmi bajom sem származott belőle max nem szerettem meg . A szürke ötven árnyalata Viszont ennél álmomban sem hittem volna , hogy ennyi erotika lesz benne , mert a fülszöveg sem épp , ezt ígéri/ígérte. Oké , a fülszöveg eleje tényleg arról szól , hogy Rowdy , hogyan ”menekült” meg Kelly csábításától illetve , hogy hogyan is akarja magáévá tenni , de a második része arról biztosít , hogy lesz benne nyomozás kellőképpen és , hogy hogyan akarják lekapcsolni a pasit . Közben ez nem is igaz , mert a történet 97% arról szól , hogy hogyan fektetik meg a csajt . Ezt komolyan mondom , mert hiába 316 oldal a könyv mégis örültem annak , ha ebből 50 oldal szól arról , hogy mit tervez a pszichopata és hogyan is akarja elkapni a három buja fiú .

Számomra ez idegesitő volt és rengeteget jegyzeteltem ezzel kapcsolatba . A jegyzetek 99% arról szól , hogy mekkora becsapás volt a könyv illetve , hogy mekkora idióták ezek a szereplők . A cselekményszálra visszatérve jobbnak gondoltam és , azt hittem , hogy lesz egy kis nyomozás , erre tessék az utolsó 10? oldalon lerendez mindent és hopp megvan a kis pasas , aki annyi gondot ?! okozott a drága szereplőinknek . Mert mindent okozott csak gondot nem .Oké, értem több nőt vagdosott meg stb. és ennek köszönhetünk plusz 20 oldalt , míg a csaj elpanaszkodja magát és oda nem fekszik a pultra . Szóval kis pasas köszönöm összesen , azt a 30 oldalt amely csak veled foglalkozott .

Bővebben a blogomon :
http://caspersonolvasmanyai.blogspot.ro/2012/09/lora-leigh-buja-fiuk.html

20 hozzászólás
+
>!
Barbi0613 P

Kicsit átlagos, de attól még olvasható.
Sajnálom, hogy a „rossz” fiú cselekménye nincs jobban kidolgozva, mert akár lehetett volna ebből egy kisebb krimis könyvet is készíteni, nem csak erotikusat.
Ettől még elolvasom a többi részét, kíváncsi vagyok, hogy a többi buja fiúval mi lesz.

+
>!
Klári_Filutás

A harmadik könyv, amit olvastam tőle de talán a legborzalmasabb. Nagyon nem tetszett. A története semmit mondó és túl meseszerű. Nem gondolnám, hogy egy lány, akit megtámadtak, összevagdostak és megpróbáltak megerőszakolni csak úgy túl legyen ezen hipp-hopp ha megjelenik a nagy Ő és ráadásul 3 férfival egy konyhapulton akciózzon miközben a támadó lesben áll…
Nem tudom, hogy az eredeti szöveg is ilyen vagy a fordítás lett oh borzalom, de a folyamatos „visszafojtotta a lélegzetét, kedvesem, édesem, buja, bitang” szóismétlésektől már a hajamat téptem.
Úgy gondolom, ha a nyomozós rész nagyobb hangsúlyt kapott volna, mint a sex akkor ebből egy sokkal jobb könyv születhetett volna.

+
>!
Lana89

Egyszer olvasós kategória. Engem kicsit zavart az hogy milyen hamar pillanatokon belül túllépett az erőszakon a főhősnő sőt ráadásul ami a szexet illeti gond nélkül csinálja sőt három pasival is….hát egyáltalán nem élethű. Ennek ellenére el lehet olvasni és alapjában véve nem rossz történet és valószínű hogy elolvasom a többi részt is mert kíváncsi vagyok a többi buja fiú történetére.

+
>!
RCsonge

Nem volt rossz, de nem is épp az idei olvasásaim közül a legjobb! Örülök, hogy azért hosszú idő után csak rászántam magam, hogy belekezdjek ebbe a sorozatba és azért nem is bántam meg, mert engem nagyon lekötött, persze mint minden könyvben itt is volt pár kivetni való a történet és annak megvalósítás között, de még belefért! :)
Rowdy-t és nagyon megkedveltem, tetszett a karaktere, ezzel szemben Kelly néhol már sok volt a nyávogásával.
Nem voltak benne nagy durranások, csattanó vagy bármi megszokott, itt inkább szegényesebb volt a cselekményszál, de nekem most ez így pont tetszett és elég volt! :) Máskor, más hangulattal, ha olvasom, lehet, hogy már nem fog ennyire tetszeni, de most igen!

+
>!
Bri_Official

Azért kezdtem el olvasni, mert valami szenvedélyeset akartam, kicsit kikapcsolódósabb könyvet az FTT első három része után, de…. egy idő után unalmassá vált. A felénél úgy voltam vele, hogyha el kell olvasnom a buja vagy a kéj szavakat még egyszer kidobom az ablakon a laptopom. Persze nem tettem, de attól még idegesített. Az egész tömény, néhol már közönséges szex volt. Kefélés. Semmi több. Persze az író próbált valami háttér fővonalat nyújtani a könyvnek, de nem leplezhette, hogy az egész könyv pornó. Nem éreztem érzelmi szálakat a vonzódáson kívül, semmi okot, amiért azt mondhatták volna a másiknak, hogy szeretlek és nem azt, hogy megakarlak dugni.
A három fiú közötti túlzott testvériesség mondhatni tetszett, de ebbe is csak addig merülhettünk el, amíg a szex ért.
És a lány…Kelly… próbálták szűz lányként, ártatlannak és törékenynek feltüntetni, de mindvégig az járt a fejemben, hogy egy ribanc.
Annyi mindent kilehetett volna hozni ebből a könyvből, de ez totálisan nem jött össze.
Azért adok mégis két csillagot, mert ha valaki pornót akar akkor ezt nyugodtan kézbe veheti.

+
>!
Blue_Nadine

Az első rész a Buja fiúk sorozatból.

Mit is mondjak? Egyértelműen azért kezdtem el olvasni, mert annyi rosszat hallottam róla. Nem tudom miért van ez, de több könyvnél is, amikor egy nagyon rossz könyvről egy végtelenül szórakoztató, de lehordó kritikát olvasok menten én is kézbe akarom venni egy ilyen „Challenge accepted!” csatakiáltással. Ezzel sem volt másképp.

Mégis azt kell mondanom, hogy nem voltam eléggé felkészülve.

Az eleje még tetszett is. Tetszettek Rowdy gondolatai, aranyos volt az első csók, stb. Akkor kezdődött csak a gond, amikor feljött ez a „Mackay unokatesók együtt viszik ágyba a csajokat” dolog. Főleg, hogy Kelly-vel akarták ezt… akit megerőszakoltak! Ez sok volt. Komolyan? Nekem ne adja már be, hogy tényleg annyira nem tud ellenállni nekik, hogy azon gondolkozik a rettentő nagy félelme ellenére, hogy belemegy a dologba. Nekem mentem hányingerem is lenne… Na, mindegy.

Szóval érdekes felállás volt, hogy így fogalmazzak… Elsőre Lora Leigh stílusa nagyon… szokatlan, hogy így fejezzem ki magam. Nem tudom, hogy mondhatom-e rá, hogy a nyersesége miatt, mert van más könyv is, ami nyers, csak nem ilyen fajta módon. Szex jelenet is túl sok volt, úgy értem, hogy sokszor is volt meg túl sok is volt… Nem tudom érthető-e így.

Viszont maga a „krimis” szála tetszett a történetnek. Szeretem, amikor a gyilkos gondolatait megmutatják, de nem derül ki, hogy végülis ki ő.

Emlékszem, hogy amikor ezt a részt olvastam akkor nagyon kíváncsi voltam Dawgra. Mégis azért emésztenem kellett ezt, így nem vettem rögtön kézbe a folytatást…


Népszerű idézetek

+
>!
_Enii_

Talán nem mindig a leggyorsabb a legjobb megoldás.

+
>!
_Enii_

Gyorsabban a fejembe szállsz, mint a whisky, amit ittam.

+
>!
_Enii_

Körülbelül olyan szórakoztató vagy, mint az influenza, Dawg.

+
>!
anettxd

Eljött az ideje, hogy nyíltan beszéljenek egymással, mint férfi a férfival. Ehhez egyenes gerinc kellett. Vagy jó sok whisky.

+
>!
Csakegylány

– Ugyan már, Kelly, mindannyian tudjuk, hogy Natches milyen gyengeelméjű tud lenni – sóhajtotta Dawg. – Ne bántsd érte szegényt. Lehet, hogy még hasznát vesszük, ha valahol gödröt kell ásni, vagy ilyesmi.

+
>!
Csibóca

– Rendben van, hogy az enyém legyen a hercegnő. Az ágyamba viszlek, úgy bánok veled, mint egy ritka kinccsel, és szeretlek, mindenemet odaadva, amim csak van, addig, amíg beéred velem.
De ne kísértsd a fenevadat, édes, mert ha egyszer éhes lesz, akkor lehet, hogy többet kapsz, mint amire befizettél!

+
>!
Csakegylány

– Ezt a kettőt is beleértve? – ingatta az ujját Dawg és Natches között. – Rowdy, kétlem, hogy egy egész csapat tengerészgyalogos egy sorba tudná terelni ezt a kettőt.

+
>!
Csakegylány

És amikor eljön Natches ideje, akkor meg lehet, hogy majd rá kell vigyáznunk.

+
>!
Csakegylány

Natches igazi sármőr volt, de egy bukott angyal arcával és olyan szemmel, amely rosszalkodásra ösztönözte a nőket.

+
>!
Csakegylány

Eljött az ideje, hogy nyíltan beszéljenek egymással, mint férfi a férfival. Ehhez egyenes gerinc kellett. Vagy jó sok whiskey.


A sorozat következő kötete

Összehasonlítás

Buja fiúk sorozat


Hasonló könyvek címkék alapján


Ha tetszett a könyv, olvasd el ezeket is