!

Buja fiúk (Buja fiúk 1.) 161 csillagozás

Lora Leigh: Buja fiúk

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Rowdy Mackay nyolc éve hagyta el az otthonát, mert túlságosan gyenge volt ahhoz, hogy ellenálljon a fiatal Kelly Benton csábításának. Tengerészgyalogosként biztonságos távolba került a kísértéstől és a nővé érett, kentucky kis boszorkától. Most azonban hazatért, és készen áll rá, hogy belekezdjen azokba az erotikus játékokba, amelyek híre miatt ő, és a két unokatestvére három megyés körzetben kiérdemelte a Buja Fiúk nevet.

Noha ugyanez volt Kelly álma is – érezni annak a fiúnak forró vágyát, akit úgy kíván, de rátámadt valaki, aki még mindig vadászik rá. Kelly immár retteg a férfiak érintésétől. Most, hogy a félelem és a vágy hadakozik a lányban Rowdy minden erejével azon van, hogy megóvja őt egy idegen halálos fenyegetésétől, megszabadítsa a démonjaitól, és hogy érzéki vágyait olyan elemi erővel elégítse ki, amilyet egyikük sem tudott elképzelni.

Lora Leigh a New York Times bestseller szerzője, az erotikus-romantikus irodalom koronázatlan királynője.… (tovább)

Eredeti mű: Lora Leigh: Nauti Boy

Eredeti megjelenés éve: 2007


Hirdetés

Kedvencelte 19

Most olvassa 17

Várólistára tette 45

Kívánságlistára tette 14

Elcserélné vagy eladná

>!
1.000 Ft ★★★★★ Eladó
Jeffi könyve Lora Leigh: Buja fiúk
>!
1.500 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
katalinko könyve Lora Leigh: Buja fiúk
>!
1.000 Ft ★★★★★ Eladó
szgone könyve Lora Leigh: Buja fiúk
>!
★★★★★ Eladó Elcserélhető
Thanatos könyve Lora Leigh: Buja fiúk
>!
1.000 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
MFKata könyve Lora Leigh: Buja fiúk
>!
1.000 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
loveQhuay könyve Lora Leigh: Buja fiúk
>!
1.800 Ft ★★★★★ Eladó
kadorca könyve Lora Leigh: Buja fiúk Megjegyzés
>!
500 Ft ★☆☆☆☆ Eladó Elcserélhető
mörsz könyve Lora Leigh: Buja fiúk
>!
800 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
Rekaboni könyve Lora Leigh: Buja fiúk
>!
700 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
trefancsi könyve Lora Leigh: Buja fiúk
>!
800 Ft ★★★★★ Eladó
Tyutyi11 könyve Lora Leigh: Buja fiúk
>!
1.500 Ft ★★★★★ Eladó
Soyfon_Uguchi könyve Lora Leigh: Buja fiúk
>!
★★★★★ Eladó Elcserélhető
alexa19900726 könyve Lora Leigh: Buja fiúk
>!
2.000 Ft ★★★★★ Eladó
Klarybaba könyve Lora Leigh: Buja fiúk
>!
1.500 Ft ★★★★★ Eladó
vakond1555 könyve Lora Leigh: Buja fiúk
>!
1.000 Ft ★★★★★ Eladó
daneeer könyve Lora Leigh: Buja fiúk

Kiemelt értékelések

+
>!
_Enii_ P

3*,mert ez bizony most csak ennyit ért. Egyszerű,leírásos,bár a krimi szál valamennyit dobott rajta(ezt sokkal jobban is kifejthette volna az írónő). A történetben volt ez-az,természetesen erotikát sem nélkülözött,de számomra a sztori csak e körül forgott és így,egy idő után elég kiszámíthatóvá és monotonná vált…

++
>!
Casperson

Ó, tudjátok , hogy nekem semmi bajom az erotikus könyvekkel , sőt azt hiszem valamelyik könyvnek jót tesz , ha van benne erotika! A címmel sincs semmi bajom ,mert azért valamilyen szinten figyelmezteti az olvasókat , hogy van benne erotika ,de hogy ennyi , azt álmomban sem képzeltem volna . Ugyan ki nem mennék az utcára ezzel a könyvel , mert legyen bármilyen utalásos a cím én mégsem lejtek táncot vele senki előtt .A borító sem az én asztalom , mert amellett ,hogy egy izmos férfitest van rajta tudjátok , hogy nincs bajom a pasis borítójú könyvekkel a sárga cím mégis elrontja az összképet .

Az Ulpius weboldalán találkoztam először a könyvel és fogalmam sem volt róla , hogy megjelenésre kerül , mert egy részben a kiadó egyáltalán nem reklámozta ellentétben, A Szürke ötven árnyalatával . Gondoltam , hogy semmi bajom sem lehet , ha elolvasom a könyvet , hiszen max csalódni fogok és megint rááll , majd a mazochista énem . Hát körülbelül ez így is lett !

Mint mondtam semmi bajom az erotikus könyvekkel , hisz jó páran átrágtam már magam és semmi bajom sem származott belőle max nem szerettem meg . A szürke ötven árnyalata Viszont ennél álmomban sem hittem volna , hogy ennyi erotika lesz benne , mert a fülszöveg sem épp , ezt ígéri/ígérte. Oké , a fülszöveg eleje tényleg arról szól , hogy Rowdy , hogyan ”menekült” meg Kelly csábításától illetve , hogy hogyan is akarja magáévá tenni , de a második része arról biztosít , hogy lesz benne nyomozás kellőképpen és , hogy hogyan akarják lekapcsolni a pasit . Közben ez nem is igaz , mert a történet 97% arról szól , hogy hogyan fektetik meg a csajt . Ezt komolyan mondom , mert hiába 316 oldal a könyv mégis örültem annak , ha ebből 50 oldal szól arról , hogy mit tervez a pszichopata és hogyan is akarja elkapni a három buja fiú .

Számomra ez idegesitő volt és rengeteget jegyzeteltem ezzel kapcsolatba . A jegyzetek 99% arról szól , hogy mekkora becsapás volt a könyv illetve , hogy mekkora idióták ezek a szereplők . A cselekményszálra visszatérve jobbnak gondoltam és , azt hittem , hogy lesz egy kis nyomozás , erre tessék az utolsó 10? oldalon lerendez mindent és hopp megvan a kis pasas , aki annyi gondot ?! okozott a drága szereplőinknek . Mert mindent okozott csak gondot nem .Oké, értem több nőt vagdosott meg stb. és ennek köszönhetünk plusz 20 oldalt , míg a csaj elpanaszkodja magát és oda nem fekszik a pultra . Szóval kis pasas köszönöm összesen , azt a 30 oldalt amely csak veled foglalkozott .

Bővebben a blogomon :
http://caspersonolvasmanyai.blogspot.ro/2012/09/lora-leigh-buja-fiuk.html

20 hozzászólás
+
>!
brabiviki

Maga a cselekmény nem valami érdekes.Adva van egy pszichopata gyilkolászó, és a védelmező mostoha tesó. A srác és a lány már évek óta kerülgeti egymást, de még nem jött el az idő. És most, hogy végre együtt lehetnének, a csajt bántalmazták…Ettől eltekintve olvastatta magát. Azért kíváncsi vagyok a folytatásra. :)

+
>!
Lana89

Egyszer olvasós kategória. Engem kicsit zavart az hogy milyen hamar pillanatokon belül túllépett az erőszakon a főhősnő sőt ráadásul ami a szexet illeti gond nélkül csinálja sőt három pasival is….hát egyáltalán nem élethű. Ennek ellenére el lehet olvasni és alapjában véve nem rossz történet és valószínű hogy elolvasom a többi részt is mert kíváncsi vagyok a többi buja fiú történetére.

+
>!
Barbi0613

Kicsit átlagos, de attól még olvasható.
Sajnálom, hogy a „rossz” fiú cselekménye nincs jobban kidolgozva, mert akár lehetett volna ebből egy kisebb krimis könyvet is készíteni, nem csak erotikusat.
Ettől még elolvasom a többi részét, kíváncsi vagyok, hogy a többi buja fiúval mi lesz.

+
>!
Klári_Filutás

A harmadik könyv, amit olvastam tőle de talán a legborzalmasabb. Nagyon nem tetszett. A története semmit mondó és túl meseszerű. Nem gondolnám, hogy egy lány, akit megtámadtak, összevagdostak és megpróbáltak megerőszakolni csak úgy túl legyen ezen hipp-hopp ha megjelenik a nagy Ő és ráadásul 3 férfival egy konyhapulton akciózzon miközben a támadó lesben áll…
Nem tudom, hogy az eredeti szöveg is ilyen vagy a fordítás lett oh borzalom, de a folyamatos „visszafojtotta a lélegzetét, kedvesem, édesem, buja, bitang” szóismétlésektől már a hajamat téptem.
Úgy gondolom, ha a nyomozós rész nagyobb hangsúlyt kapott volna, mint a sex akkor ebből egy sokkal jobb könyv születhetett volna.

+
>!
RCsonge

Nem volt rossz, de nem is épp az idei olvasásaim közül a legjobb! Örülök, hogy azért hosszú idő után csak rászántam magam, hogy belekezdjek ebbe a sorozatba és azért nem is bántam meg, mert engem nagyon lekötött, persze mint minden könyvben itt is volt pár kivetni való a történet és annak megvalósítás között, de még belefért! :)
Rowdy-t és nagyon megkedveltem, tetszett a karaktere, ezzel szemben Kelly néhol már sok volt a nyávogásával.
Nem voltak benne nagy durranások, csattanó vagy bármi megszokott, itt inkább szegényesebb volt a cselekményszál, de nekem most ez így pont tetszett és elég volt! :) Máskor, más hangulattal, ha olvasom, lehet, hogy már nem fog ennyire tetszeni, de most igen!

+
>!
Bri_Official

Azért kezdtem el olvasni, mert valami szenvedélyeset akartam, kicsit kikapcsolódósabb könyvet az FTT első három része után, de…. egy idő után unalmassá vált. A felénél úgy voltam vele, hogyha el kell olvasnom a buja vagy a kéj szavakat még egyszer kidobom az ablakon a laptopom. Persze nem tettem, de attól még idegesített. Az egész tömény, néhol már közönséges szex volt. Kefélés. Semmi több. Persze az író próbált valami háttér fővonalat nyújtani a könyvnek, de nem leplezhette, hogy az egész könyv pornó. Nem éreztem érzelmi szálakat a vonzódáson kívül, semmi okot, amiért azt mondhatták volna a másiknak, hogy szeretlek és nem azt, hogy megakarlak dugni.
A három fiú közötti túlzott testvériesség mondhatni tetszett, de ebbe is csak addig merülhettünk el, amíg a szex ért.
És a lány…Kelly… próbálták szűz lányként, ártatlannak és törékenynek feltüntetni, de mindvégig az járt a fejemben, hogy egy ribanc.
Annyi mindent kilehetett volna hozni ebből a könyvből, de ez totálisan nem jött össze.
Azért adok mégis két csillagot, mert ha valaki pornót akar akkor ezt nyugodtan kézbe veheti.

+
>!
Swoosh

Irodalmi Nobel dijat neki ! :)
Na jo annyira azert nem jo, de konnyen olvashato, szerintem nem annyira rossz mint ahogy tunt a tobbi ertekelesbol.
Ja es van benne erotika … Nem kevés :)


Népszerű idézetek

+
>!
_Enii_ P

Gyorsabban a fejembe szállsz, mint a whisky, amit ittam.

+
>!
_Enii_ P

Talán nem mindig a leggyorsabb a legjobb megoldás.

+
>!
_Enii_ P

Körülbelül olyan szórakoztató vagy, mint az influenza, Dawg.

+
>!
Csibóca

– Rendben van, hogy az enyém legyen a hercegnő. Az ágyamba viszlek, úgy bánok veled, mint egy ritka kinccsel, és szeretlek, mindenemet odaadva, amim csak van, addig, amíg beéred velem.
De ne kísértsd a fenevadat, édes, mert ha egyszer éhes lesz, akkor lehet, hogy többet kapsz, mint amire befizettél!

+
>!
anettxd

Eljött az ideje, hogy nyíltan beszéljenek egymással, mint férfi a férfival. Ehhez egyenes gerinc kellett. Vagy jó sok whisky.

+
>!
Csakegylány

– Ugyan már, Kelly, mindannyian tudjuk, hogy Natches milyen gyengeelméjű tud lenni – sóhajtotta Dawg. – Ne bántsd érte szegényt. Lehet, hogy még hasznát vesszük, ha valahol gödröt kell ásni, vagy ilyesmi.

++
>!
Csakegylány

És amikor eljön Natches ideje, akkor meg lehet, hogy majd rá kell vigyáznunk.

+
>!
Csakegylány

Natches igazi sármőr volt, de egy bukott angyal arcával és olyan szemmel, amely rosszalkodásra ösztönözte a nőket.

+
>!
Orbán_Beke_Regina

– így vagy úgy, de mindig a részem voltál. Már elég idős vagy hozzá, hogy eldöntsd, meg akarsz-e állapodni egy férfi mellett örökre, vagy nem. Arra gondoltam, hogy ezt a nyarat neked adom, hogy biztosan eldöntsd, én vagyok-e az a férfi…Ha nem, akkor elengedlek. Nem lenne könnyű, de megtenném…


A sorozat következő kötete

Összehasonlítás

Buja fiúk sorozat


Hasonló könyvek címkék alapján


Ha tetszett a könyv, olvasd el ezeket is