!

Buja fiúk (Buja fiúk 1.) 133 csillagozás

Lora Leigh: Buja fiúk

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Rowdy Mackay nyolc éve hagyta el az otthonát, mert túlságosan gyenge volt ahhoz, hogy ellenálljon a fiatal Kelly Benton csábításának. Tengerészgyalogosként biztonságos távolba került a kísértéstől és a nővé érett, kentucky kis boszorkától. Most azonban hazatért, és készen áll rá, hogy belekezdjen azokba az erotikus játékokba, amelyek híre miatt ő, és a két unokatestvére három megyés körzetben kiérdemelte a Buja Fiúk nevet.

Noha ugyanez volt Kelly álma is – érezni annak a fiúnak forró vágyát, akit úgy kíván, de rátámadt valaki, aki még mindig vadászik rá. Kelly immár retteg a férfiak érintésétől. Most, hogy a félelem és a vágy hadakozik a lányban Rowdy minden erejével azon van, hogy megóvja őt egy idegen halálos fenyegetésétől, megszabadítsa a démonjaitól, és hogy érzéki vágyait olyan elemi erővel elégítse ki, amilyet egyikük sem tudott elképzelni.

Lora Leigh a New York Times bestseller szerzője, az erotikus-romantikus irodalom koronázatlan királynője.… (tovább)

Eredeti mű: Lora Leigh: Nauti Boy

Eredeti megjelenés éve: 2007


Hirdetés

Kedvencelte 13

Most olvassa 16

Várólistára tette 30

Kívánságlistára tette 12

Elcserélné vagy eladná

>!
2.000 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
veri7 könyve Lora Leigh: Buja fiúk
>!
990 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
Makai_Kata könyve Lora Leigh: Buja fiúk
>!
1.000 Ft ★★★★★ Eladó
Tyna könyve Lora Leigh: Buja fiúk
>!
1.500 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
katalinko könyve Lora Leigh: Buja fiúk
>!
1.000 Ft ★★★★★ Eladó
szgone könyve Lora Leigh: Buja fiúk
>!
★★★★★ Eladó Elcserélhető
Thanatos könyve Lora Leigh: Buja fiúk
>!
2.200 Ft ★★★★★ Eladó
e_doki könyve Lora Leigh: Buja fiúk
>!
1.000 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
MFKata könyve Lora Leigh: Buja fiúk
>!
1.000 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
loveQhuay könyve Lora Leigh: Buja fiúk
>!
1.000 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
Hópárduc könyve Lora Leigh: Buja fiúk
>!
1.000 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
mazsof könyve Lora Leigh: Buja fiúk
>!
1.800 Ft ★★★★★ Eladó
kadorca könyve Lora Leigh: Buja fiúk
>!
1.300 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
Nikolett_Braun könyve Lora Leigh: Buja fiúk
>!
500 Ft ★☆☆☆☆ Eladó Elcserélhető
mörsz könyve Lora Leigh: Buja fiúk
>!
800 Ft ★★★★★ Eladó
Rekaboni könyve Lora Leigh: Buja fiúk
>!
1.000 Ft ★★★★★ Eladó
littlebug könyve Lora Leigh: Buja fiúk

Kiemelt értékelések

++
>!
brabiviki

Maga a cselekmény nem valami érdekes.Adva van egy pszichopata gyilkolászó, és a védelmező mostoha tesó. A srác és a lány már évek óta kerülgeti egymást, de még nem jött el az idő. És most, hogy végre együtt lehetnének, a csajt bántalmazták…Ettől eltekintve olvastatta magát. Azért kíváncsi vagyok a folytatásra. :)

+
>!
Casperson

Ó, tudjátok , hogy nekem semmi bajom az erotikus könyvekkel , sőt azt hiszem valamelyik könyvnek jót tesz , ha van benne erotika! A címmel sincs semmi bajom ,mert azért valamilyen szinten figyelmezteti az olvasókat , hogy van benne erotika ,de hogy ennyi , azt álmomban sem képzeltem volna . Ugyan ki nem mennék az utcára ezzel a könyvel , mert legyen bármilyen utalásos a cím én mégsem lejtek táncot vele senki előtt .A borító sem az én asztalom , mert amellett ,hogy egy izmos férfitest van rajta tudjátok , hogy nincs bajom a pasis borítójú könyvekkel a sárga cím mégis elrontja az összképet .

Az Ulpius weboldalán találkoztam először a könyvel és fogalmam sem volt róla , hogy megjelenésre kerül , mert egy részben a kiadó egyáltalán nem reklámozta ellentétben, A Szürke ötven árnyalatával . Gondoltam , hogy semmi bajom sem lehet , ha elolvasom a könyvet , hiszen max csalódni fogok és megint rááll , majd a mazochista énem . Hát körülbelül ez így is lett !

Mint mondtam semmi bajom az erotikus könyvekkel , hisz jó páran átrágtam már magam és semmi bajom sem származott belőle max nem szerettem meg . A szürke ötven árnyalata Viszont ennél álmomban sem hittem volna , hogy ennyi erotika lesz benne , mert a fülszöveg sem épp , ezt ígéri/ígérte. Oké , a fülszöveg eleje tényleg arról szól , hogy Rowdy , hogyan ”menekült” meg Kelly csábításától illetve , hogy hogyan is akarja magáévá tenni , de a második része arról biztosít , hogy lesz benne nyomozás kellőképpen és , hogy hogyan akarják lekapcsolni a pasit . Közben ez nem is igaz , mert a történet 97% arról szól , hogy hogyan fektetik meg a csajt . Ezt komolyan mondom , mert hiába 316 oldal a könyv mégis örültem annak , ha ebből 50 oldal szól arról , hogy mit tervez a pszichopata és hogyan is akarja elkapni a három buja fiú .

Számomra ez idegesitő volt és rengeteget jegyzeteltem ezzel kapcsolatba . A jegyzetek 99% arról szól , hogy mekkora becsapás volt a könyv illetve , hogy mekkora idióták ezek a szereplők . A cselekményszálra visszatérve jobbnak gondoltam és , azt hittem , hogy lesz egy kis nyomozás , erre tessék az utolsó 10? oldalon lerendez mindent és hopp megvan a kis pasas , aki annyi gondot ?! okozott a drága szereplőinknek . Mert mindent okozott csak gondot nem .Oké, értem több nőt vagdosott meg stb. és ennek köszönhetünk plusz 20 oldalt , míg a csaj elpanaszkodja magát és oda nem fekszik a pultra . Szóval kis pasas köszönöm összesen , azt a 30 oldalt amely csak veled foglalkozott .

Bővebben a blogomon :
http://caspersonolvasmanyai.blogspot.ro/2012/09/lora-leigh-buja-fiuk.html

20 hozzászólás
+
>!
leprikon

A könyv legjobb pillanata az volt, amikor becsuktam. Jutalmat érdemlek amiért elolvastam.
Nem igazán akarom ezt értékelni. A főszereplők idegesítettek, a cselekmény kicsit izgi. (nagyon kicsit)

+
>!
Barbi0613 P

Kicsit átlagos, de attól még olvasható.
Sajnálom, hogy a „rossz” fiú cselekménye nincs jobban kidolgozva, mert akár lehetett volna ebből egy kisebb krimis könyvet is készíteni, nem csak erotikusat.
Ettől még elolvasom a többi részét, kíváncsi vagyok, hogy a többi buja fiúval mi lesz.

++
>!
kitty03

Hm, hm nem is tudom mit is mondjak.
Nekem egy kicsit átlagosnak tűnik. Vagyis maga az alap sztori. Igaz enélkül talán unalmas lett volna az egész könyv. Azért kíváncsi vagyok a másik két srácra, ki lesz náluk a nagy ő?
Most egy ilyen könyvet akartam, valami romantikust tele szenvedéllyel. És meg is kaptam.

+
>!
Zalabai_Ági P

Alapvetően nem volt rossz, csak kicsit kaotikusnak éreztem. A szexjeleneteket leszámítva (vagy még azt sem) mindenhol hárman-négyen voltak egyszerre jelen, egyszerre beszéltek. Mintha egy Jerry Springer show forgatókönyvét olvastam volna. A főszereplők nekem kicsit semmilyenek, de a pikáns részek tényleg nagyon…_érzékletesek_.
Egynek jó volt alapon elolvasom majd a folytatásokat is, de nem lesz a kedvencem.

+
>!
Ancsúr

Őszintén szólva nem vártam ettől a könyvtől nagy horderejű mondanivalókat, így szerintem teljesen aranyos történet volt. Jó, mondjuk Kelly egy kicsit… nagyon az agyamra ment, meg nem kellett egy Hercule Poirot-nak lennem, hogy tudjam ki erőszakolta meg a lányokat, de azért tetszett a történet. A három fiú pedig egészen meglepő módon a szívemhez nőttek. Különösen Natches. Amennyire lökött az a hapsi, legalább annyira kisfiúsan sebezhető a' mögött a csibészes mosolya mögött.

+
>!
Makai_Kata

Az eddig olvasott (kimondottan!) erotikus könyvek (tehát ebbe nem tartoznak bele a paranormál-romantikus erotikus könyvek, amiket nagyon szeretek) közül ez az első, amire azt mondhatom, vagy merem mondani, hogy tetszett (vagyis jobb volt mint az eddigiek).
Azonban bevallom, hogy csak azért olvastam el a könyvet, mert a könyvesboltban ajándékba kaptam. Nem csalódtam, kellemes kikapcsolódást nyújtott, de semmi több.


Népszerű idézetek

+
>!
anettxd

Eljött az ideje, hogy nyíltan beszéljenek egymással, mint férfi a férfival. Ehhez egyenes gerinc kellett. Vagy jó sok whisky.

+
>!
Csakegylány

– Ugyan már, Kelly, mindannyian tudjuk, hogy Natches milyen gyengeelméjű tud lenni – sóhajtotta Dawg. – Ne bántsd érte szegényt. Lehet, hogy még hasznát vesszük, ha valahol gödröt kell ásni, vagy ilyesmi.

+
>!
Csibóca

– Rendben van, hogy az enyém legyen a hercegnő. Az ágyamba viszlek, úgy bánok veled, mint egy ritka kinccsel, és szeretlek, mindenemet odaadva, amim csak van, addig, amíg beéred velem.
De ne kísértsd a fenevadat, édes, mert ha egyszer éhes lesz, akkor lehet, hogy többet kapsz, mint amire befizettél!

+
>!
Csakegylány

– Ezt a kettőt is beleértve? – ingatta az ujját Dawg és Natches között. – Rowdy, kétlem, hogy egy egész csapat tengerészgyalogos egy sorba tudná terelni ezt a kettőt.

+
>!
Csakegylány

És amikor eljön Natches ideje, akkor meg lehet, hogy majd rá kell vigyáznunk.

+
>!
Csakegylány

Natches igazi sármőr volt, de egy bukott angyal arcával és olyan szemmel, amely rosszalkodásra ösztönözte a nőket.

+
>!
Csakegylány

Eljött az ideje, hogy nyíltan beszéljenek egymással, mint férfi a férfival. Ehhez egyenes gerinc kellett. Vagy jó sok whiskey.

+
>!
Csibóca

– Ha belevágunk, hogy kiépítsünk egy kapcsolatot, akkor találkozni fogunk a közepén!

++
>!
anettxd

Soha nem tűrte jól, ha tudatlanságban tartották. Az a fajta férfi volt, aki szembenéz a gonosszal, és megküzd vele, kerül, amibe kerül. Nem az, aki hálás a védelemért, vagy azért, hogy szándékosan kihagyják a dolgokból.


A sorozat következő kötete

Összehasonlítás

Buja fiúk sorozat


Hasonló könyvek címkék alapján


Ha tetszett a könyv, olvasd el ezeket is