!

Buja fiúk (Buja fiúk 1.) 113 csillagozás

Lora Leigh: Buja fiúk

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Rowdy Mackay nyolc éve hagyta el az otthonát, mert túlságosan gyenge volt ahhoz, hogy ellenálljon a fiatal Kelly Benton csábításának. Tengerészgyalogosként biztonságos távolba került a kísértéstől és a nővé érett, kentucky kis boszorkától. Most azonban hazatért, és készen áll rá, hogy belekezdjen azokba az erotikus játékokba, amelyek híre miatt ő, és a két unokatestvére három megyés körzetben kiérdemelte a Buja Fiúk nevet.

Noha ugyanez volt Kelly álma is – érezni annak a fiúnak forró vágyát, akit úgy kíván, de rátámadt valaki, aki még mindig vadászik rá. Kelly immár retteg a férfiak érintésétől. Most, hogy a félelem és a vágy hadakozik a lányban Rowdy minden erejével azon van, hogy megóvja őt egy idegen halálos fenyegetésétől, megszabadítsa a démonjaitól, és hogy érzéki vágyait olyan elemi erővel elégítse ki, amilyet egyikük sem tudott elképzelni.

Lora Leigh a New York Times bestseller szerzője, az erotikus-romantikus irodalom koronázatlan királynője.… (tovább)

Eredeti mű: Lora Leigh: Nauti Boy

Eredeti megjelenés éve: 2007

Hirdetés

Kedvencelte 11

Most olvassa 12

Várólistára tette 27

Kívánságlistára tette 10

Elcserélné vagy eladná

>!
Elcserélhető
shake könyve
>!
2.000 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
veri7 könyve
>!
500 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
Hisztis_Manó könyve
>!
800 Ft ★★★★☆ Eladó Elcserélhető
vikiniki2 könyve
>!
1.200 Ft ★★★★★ Eladó
SzabóNóri könyve
>!
500 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
Kiera könyve
>!
1.000 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
Tyna könyve
>!
Eladó Elcserélhető
schalby könyve
>!
★★★★★ Eladó Elcserélhető
KönyvMoly_1989 könyve
>!
1.500 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
katalinko könyve
>!
Eladó Elcserélhető
Icur_picur könyve
>!
2.000 Ft ★★★★★ Eladó
Kaludetta könyve
>!
1.000 Ft ★★★★★ Eladó
szgone könyve
>!
★★★★★ Eladó Elcserélhető
Thanatos könyve
>!
1.800 Ft ★★★★★ Eladó
e_doki könyve
>!
Elcserélhető
Galagonya33 könyve
>!
1.000 Ft ★★★★☆ Eladó Elcserélhető
MFKata könyve
>!
1.000 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
loveQhuay könyve
>!
1.750 Ft ★★★★☆ Eladó
Anettocska könyve
>!
1.500 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
mazsof könyve
>!
1.800 Ft ★★★★★ Eladó
kadorca könyve
>!
1.300 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
Nikolett_Braun könyve
>!
Elcserélhető
Thamy könyve

Kiemelt értékelések

++
>!
J_R_T
Lora Leigh: Buja fiúk

Nos, könyvről, mint a halottról jót, vagy semmit-mondhatnám ezt, de NEM teszem.
Ajándékba adták Ulpius-boltban a Bomláshoz, amit egy kedves barátnőmnek vettem meg, tekintve, hogy nekem már megvan, és nagyon-nagyon szeretem, ezért a fülszöveg és a borító okozta ellenérzésem ELLENÉRE is elolvastam, mert kíváncsi voltam.
Én még EKKORA HATÁR SZART életemben se!!!!!
Most komolyan, HÁROMEZERNÉGYSZÁZKILENCVENKILENC Forintot VAN POFÁJA EZÉRT bákinek is elkérni???? Ha nem tudnám, hogy Fábián Janka-könyv is volt akciós könyvhöz ajándék, azt gondolnám, hogy az Ulpius megpróbálja ezt a sok szennyet elsózni, ajándék formájában, mert az is olcsóbb, mint bezúzni. EBBŐL SOROZAT?
Uramistenem…
Az, hogy a sztori, már amennyiben egyáltalán annak nevezhető, de maradjak jóindulatú, és nevezzem annak, BUGYUTA, OSTOBA, RÉMES, GAGYI SZAR, az egy dolog, a kivitelezés BORZALMAS, elfogadhatatlan, nem tudom, milyen volt az eredeti, NEM IS AKAROM TUDNI, de magyar szövegminőségben is többszörös, sokszoros, sőt, SOROZATBAKI, melléfogás, hibás, ISZONYATOSAN BŰN ROSSZ, az már csak az oszló, bűzös, kopott, lepottyant pikkelyes hal a tortán.
NEM az olcsó, igénytelen pornóba hajló jelenetekkel vagy a baszással-keféléssel van bajom, az egész szöveg NEM MÉLTÓ A TÖRTÉNET, A KÖNYV NÉVRE véleményem szerint!
EZÉRT aztán tényleg kár volt kivágni a fákat.
MEDDIG SÜLLYED MÉG A KIADÓ?????????????????
Kaptam hozzá egy kedvezménykupont is, de most komolyan, NINCS MÁR OLYAN Ulpius-könyv, amit megvételre érdemesnek tartok. A két magyar író barátom könyvei meg már többszörösen megvannak.
SZÉGYEN, GYALÁZAT, ami megy. Az általam egyébként kedvelt triviális irodalmat képviselő szerelmes regényfüzetben is a leggyatrábbat alulmúlja ez a történet. Sajnálom azt a háromnegyed órát, amit utazás közben ráfordítottam. Ennél még a tömött, mocskos, bűzlő BKV-kocsikon való, olvasás nélküli, alapjáratú zötykölődés is jobb lett volna.

8 hozzászólás
+
>!
Casperson
Lora Leigh: Buja fiúk

Ó, tudjátok , hogy nekem semmi bajom az erotikus könyvekkel , sőt azt hiszem valamelyik könyvnek jót tesz , ha van benne erotika! A címmel sincs semmi bajom ,mert azért valamilyen szinten figyelmezteti az olvasókat , hogy van benne erotika ,de hogy ennyi , azt álmomban sem képzeltem volna . Ugyan ki nem mennék az utcára ezzel a könyvel , mert legyen bármilyen utalásos a cím én mégsem lejtek táncot vele senki előtt .A borító sem az én asztalom , mert amellett ,hogy egy izmos férfitest van rajta tudjátok , hogy nincs bajom a pasis borítójú könyvekkel a sárga cím mégis elrontja az összképet .

Az Ulpius weboldalán találkoztam először a könyvel és fogalmam sem volt róla , hogy megjelenésre kerül , mert egy részben a kiadó egyáltalán nem reklámozta ellentétben, A Szürke ötven árnyalatával . Gondoltam , hogy semmi bajom sem lehet , ha elolvasom a könyvet , hiszen max csalódni fogok és megint rááll , majd a mazochista énem . Hát körülbelül ez így is lett !

Mint mondtam semmi bajom az erotikus könyvekkel , hisz jó páran átrágtam már magam és semmi bajom sem származott belőle max nem szerettem meg . A szürke ötven árnyalata Viszont ennél álmomban sem hittem volna , hogy ennyi erotika lesz benne , mert a fülszöveg sem épp , ezt ígéri/ígérte. Oké , a fülszöveg eleje tényleg arról szól , hogy Rowdy , hogyan ”menekült” meg Kelly csábításától illetve , hogy hogyan is akarja magáévá tenni , de a második része arról biztosít , hogy lesz benne nyomozás kellőképpen és , hogy hogyan akarják lekapcsolni a pasit . Közben ez nem is igaz , mert a történet 97% arról szól , hogy hogyan fektetik meg a csajt . Ezt komolyan mondom , mert hiába 316 oldal a könyv mégis örültem annak , ha ebből 50 oldal szól arról , hogy mit tervez a pszichopata és hogyan is akarja elkapni a három buja fiú .

Számomra ez idegesitő volt és rengeteget jegyzeteltem ezzel kapcsolatba . A jegyzetek 99% arról szól , hogy mekkora becsapás volt a könyv illetve , hogy mekkora idióták ezek a szereplők . A cselekményszálra visszatérve jobbnak gondoltam és , azt hittem , hogy lesz egy kis nyomozás , erre tessék az utolsó 10? oldalon lerendez mindent és hopp megvan a kis pasas , aki annyi gondot ?! okozott a drága szereplőinknek . Mert mindent okozott csak gondot nem .Oké, értem több nőt vagdosott meg stb. és ennek köszönhetünk plusz 20 oldalt , míg a csaj elpanaszkodja magát és oda nem fekszik a pultra . Szóval kis pasas köszönöm összesen , azt a 30 oldalt amely csak veled foglalkozott .

Bővebben a blogomon :
http://caspersonolvasmanyai.blogspot.ro/2012/09/lora-leigh-buja-fiuk.html

20 hozzászólás
+
>!
brabiviki
Lora Leigh: Buja fiúk

Maga a cselekmény nem valami érdekes.Adva van egy pszichopata gyilkolászó, és a védelmező mostoha tesó. A srác és a lány már évek óta kerülgeti egymást, de még nem jött el az idő. És most, hogy végre együtt lehetnének, a csajt bántalmazták…Ettől eltekintve olvastatta magát. Azért kíváncsi vagyok a folytatásra. :)

+
>!
leprikon
Lora Leigh: Buja fiúk

A könyv legjobb pillanata az volt, amikor becsuktam. Jutalmat érdemlek amiért elolvastam.
Nem igazán akarom ezt értékelni. A főszereplők idegesítettek, a cselekmény kicsit izgi. (nagyon kicsit)

+
>!
Barbi0613 P
Lora Leigh: Buja fiúk

Kicsit átlagos, de attól még olvasható.
Sajnálom, hogy a „rossz” fiú cselekménye nincs jobban kidolgozva, mert akár lehetett volna ebből egy kisebb krimis könyvet is készíteni, nem csak erotikusat.
Ettől még elolvasom a többi részét, kíváncsi vagyok, hogy a többi buja fiúval mi lesz.

++
>!
kitty03
Lora Leigh: Buja fiúk

Hm, hm nem is tudom mit is mondjak.
Nekem egy kicsit átlagosnak tűnik. Vagyis maga az alap sztori. Igaz enélkül talán unalmas lett volna az egész könyv. Azért kíváncsi vagyok a másik két srácra, ki lesz náluk a nagy ő?
Most egy ilyen könyvet akartam, valami romantikust tele szenvedéllyel. És meg is kaptam.

+
>!
Zalabai_Ági
Lora Leigh: Buja fiúk

Alapvetően nem volt rossz, csak kicsit kaotikusnak éreztem. A szexjeleneteket leszámítva (vagy még azt sem) mindenhol hárman-négyen voltak egyszerre jelen, egyszerre beszéltek. Mintha egy Jerry Springer show forgatókönyvét olvastam volna. A főszereplők nekem kicsit semmilyenek, de a pikáns részek tényleg nagyon…_érzékletesek_.
Egynek jó volt alapon elolvasom majd a folytatásokat is, de nem lesz a kedvencem.

+
>!
Ancsúr 
Lora Leigh: Buja fiúk

Őszintén szólva nem vártam ettől a könyvtől nagy horderejű mondanivalókat, így szerintem teljesen aranyos történet volt. Jó, mondjuk Kelly egy kicsit… nagyon az agyamra ment, meg nem kellett egy Hercule Poirot-nak lennem, hogy tudjam ki erőszakolta meg a lányokat, de azért tetszett a történet. A három fiú pedig egészen meglepő módon a szívemhez nőttek. Különösen Natches. Amennyire lökött az a hapsi, legalább annyira kisfiúsan sebezhető a' mögött a csibészes mosolya mögött.


Népszerű idézetek

+
>!
Kim_H_Angel

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

– Nyugi, drágám – szólt a férfi álmos, nyugodt hangon. – Ez csak egy kis erekció. – Közelebb bújt a lányhoz, és közelebb vonta a mellkasához. Kelly megmarkolta a lepedőt, és megpróbált szabályosan lélegezni.
– Nem szívesen mondom – zihálta –, de ez nem egy kis erekció. Ez egy baseballütő.

Hetedik fejezet

+
>!
anettxd

Eljött az ideje, hogy nyíltan beszéljenek egymással, mint férfi a férfival. Ehhez egyenes gerinc kellett. Vagy jó sok whisky.

+
>!
Avely

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

– Tényleg így akarsz itt hagyni?
Feltüzelve, érted álló farokkal? Hogy sajgóan vágyakozzam minden
éjjel utánad? Úgy, ahogy az elmúlt nyolc évben?
– Túlélted – motyogta a lány.
– De akkor még nem tettelek a magamévá. – Megnyalta a lány
fülkagylóját, aztán a torkára vándorolt az ajka. – Akkor még nem
éreztem a forró kis pinádat a farkam körül, ahogy csutkára lefeji. Már
igen. Nem hinném, hogy tudnék enélkül élni.

139

9 hozzászólás
+
>!
Kim_H_Angel

– Ken! – A lány arca még pirosabb lett a kérdéstől, amikor rászólt az öregre.
– Mintha nem láttuk volna mindannyian, hogyan riszálod magad neki, akkor, amikor még azt sem tudtad, mi az a riszálás – horkantotta viszonozva a szemöldökráncolást.

Hetedik fejezet

+
>!
Kim_H_Angel

Vigyázat! Felnőtt tartalom.

– Menj a picsába! – kiabált rá vöröslő arccal a lány, teljesen kikelve magából. A szeme olyan dühtől fénylett, amit ritkán látott csak nála.
A férfi mosolygott. Lassú, ingerkedő, komisz vigyorral, ahogy fel-le futtatta a tekintetét a lány testén, és ami csak tovább tüzelte haragját.
– De kedvesem, tudod, hogy pont oda szeretnék bejutni!

Nyolcadik fejezet

+
>!
Csibóca

– Rendben van, hogy az enyém legyen a hercegnő. Az ágyamba viszlek, úgy bánok veled, mint egy ritka kinccsel, és szeretlek, mindenemet odaadva, amim csak van, addig, amíg beéred velem.
De ne kísértsd a fenevadat, édes, mert ha egyszer éhes lesz, akkor lehet, hogy többet kapsz, mint amire befizettél!

+
>!
Csibóca

– Ha belevágunk, hogy kiépítsünk egy kapcsolatot, akkor találkozni fogunk a közepén!

++
>!
anettxd

Soha nem tűrte jól, ha tudatlanságban tartották. Az a fajta férfi volt, aki szembenéz a gonosszal, és megküzd vele, kerül, amibe kerül. Nem az, aki hálás a védelemért, vagy azért, hogy szándékosan kihagyják a dolgokból.

+
>!
Csakegylány

Natches mosolya csibészes, sármos volt, de a látványától megsajdult a szíve. Csak megjátszotta. Natches nem vette könnyedén, és a lány azon tűnődött, hogy a három férfi közül talán neki van a legnagyobb szüksége az osztozásra.


Ha tetszett ez a könyv, akkor ezeket is olvasd el