A pitik bosszúja (Klikk 3.) 18 csillagozás

Lisi Harrison: Klikk 3. – A pitik bosszúja

A New York-i Octavian hírhedt négyesfogata, a KLIKK éppen szétesőben van. Alicia és újdonsült barátnője, Olivia a Teen People magazin sztárfotósával és riporterével a sarkukban új klikket alapít, míg Massie- éket a bosszúvágy fűti, amiért elorozták az első helyüket az OCD egyenruha-tervező versenyén.

Alicia: sok van a rovásán. Nem elég, hogy Massie-t magára haragította, még külön társaságot is alakít, amely a legmenőbb lesz a suliban.

Dylan és Kristen: végleg szakítanak Massie-vel, és kilépnek a KLIKK-ből?

Massie és Claire: a két „ősellenség” egymásra van utalva, ha meg akarják tartani barátnőiket…

Eredeti mű: Lisi Harrison: The Revenge of the Wannabes

papupanni könyve
900 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
kiruu könyve

Fleur_Rouge_Cerise

Amennyivel jobb volt a második kötet az elsőnél, ez annyival volt rosszabb. Szerintem a negyedik előtt egy kicsit pihentetem az agyam, mert ennyi baromságot már én sem bírok el.
Úgy utálom, hogy a végére minden olyan rohadt jól összejön és mindenki olyan k*rva boldog, mintha az egész regény cselekménye meg sem történt volna. Ha már ez a téma, akkor szerintem Alicia simán megérdemelte volna, hogy örökre kiutálják.
Clare meg az a klasszikus „sík hülye vagyok az emberekhez” típus. Az eszem megáll ettől a libától. De most komolyan. Az ember azt remélné, hogy új lány létére, ő legalább normális a csapatban, de nem éppen ellenkezőleg.

Mymo

Nem volt egy hú, de jó könyv, már a második sem volt a legjobb, de gondoltam, ha elkezdtem a sorozatot, akkor már be is fejezem. Elég idegesítő néha Massie beképzeltsége, de lassan hozzászoktam. Jöhet az uccsó rész (végre).

Petrus601

Nekem ez a rész is tetszett!:)
Itt kiderül szerintem, hogy igazából ki, milyen is.:)
Szívesen megnézném ebből a részéből is a filmet, ha lenne.
Nekem ez 5*.

Nadine_Never

Teljesen kikapcsolt ez a könyv. Tipikus egyszeri kellemes olvasásra tervezett tiniregény. Most is marad a bődületes mennyiségű káromkodás. Most azonban jobban lehet érezni ,hogy ezek csak gyerekek akik próbálnak arcoskodni. Szerintem a szüleiknek jobban kéne figyelni rájuk, jó pár oldallal rövidebb lenne a könyv ha kivágnák a sok káromkodást meg az idegesítő márkaneveket.
Ahhoz képest ,hogy szinte mindenki baromi sekélyes és olyan hülyeségek ,mint a presztízs érdeklik őket egészen megkedveltem a szereplő gárdát. Természetesen Layne és Eli forever :). Hiszen ők öltözködnek a legjobban :D

Nikii_Kovács

– Kristen, te fogásznak készülsz? – kérdezte Alicia.
– Dehogy. Miért?
– Mert lyuktömésben már profi vagy. – dőlt hátra Alicia elégedetten; két kezét összekulcsolta a tarkóján.
(…)
– És te Alicia, te szerzetesnek készülsz? – kérdezte Massie anélkül, hogy odafordult volna a lányhoz.
– Mivan? – kapta fel a fejét ingerülten Alicia.
– Csak, mert másolásban már tök profi vagy.

Fleur_Rouge_Cerise

Aztán, elkeseredett igyekeztében, hogy magára vonja a fiú figyelmét, és megszédítse, rákacsintott Harrisre.
– Jézusmária! – kiáltott fel az. – A kémiatanárnőmnek ugyanígy tikkel a szeme, mint a tiéd.

Nikii_Kovács

Úgy nézek én ki, mint, akinek székrekedése van? – kérdezte Massie.
– Nem, de, hogy jön az ide? – hagyta magát csőbe húzni Alicia.
– Csak úgy, hogy szarok a koncertetekre.

Nikii_Kovács

– Kö-laire, mi vagy te, sült malac?
– Nem. – felelte a lány unott hangon.
– Akkor miért vágsz olyan képet napok óta, mintha citromba haraptál volna?
(…)
– Most már örülsz? – kérdezte Massiet.
– Mi a fenét csinálsz? – ráncolta a homlokát a lány.
– Azt, amin te már jó ideje fáradozol. A nyakamba varrom azt a kurva kabátot !