Rossz barátok (Klikk 2.) 27 csillagozás

Lisi Harrison: Klikk 2. – Rossz barátok

A New York-i gazdag családok mind az Octavianba szeretnék járatni lányaikat. Az iskolában a hírhedt KLIKK négyesfogata dönti el a jövő évi ruha és pasidivatot, és a róluk szóló pletykák lassan bekerülhetnek a történelemkönyvbe is.

Massie: a divatguru Klikk-diktátor Halloween partit rendez, bár ki van bukva, hogy ezért is Claire aratja le a babérokat, sőt, talán még a szexi Cam Fisher-t is!

Alicia: az áruló!!! Nincs is annál aljasabb barátnő, mint aki az egész suli előtt égeti le Massie-t, csakhogy végre ő kerülhessen a Klikk trónjára.

Dylan: diéta ide vagy oda, a „kis vörös” nagyban gyűjti a pletykapontokat.

Kristen: a sportos szőke ciklon nagy titkot rejteget, ami ha kiderül, akár a Klikk-tagságába is kerülhet. Claire: ideje nagyobb fokozatra kapcsolnia, ha tényleg teljes jogú tagja akar lenni a Klikknek. Ha(!) akar.

Eredeti mű: Lisi Harrison: Best Friends for Never

papupanni könyve
1.000 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
Layla_Hirt könyve

Petrus601

Massie kezd normális lenni a vége felé már, de ebből a Cam-es ügyből még vita lesz, az tuti.
A „Rossz barátok” cím találó az biztos, főleg Alicia részéről nézve.
Tetszett ez a folytatás, úgyhogy, akinek az első rész tetszett az olvassa el ezt is!:)

Mymo

Nem volt rossz ,de a végén felháborodtam:hogy lehet Claire annyira hülye, hogy nem veszi észre, hogy Massie-nek tetszik Cam, és még el is akarja neki mondani hogy Cam belé szerelmes…!

Nadine_Never

Jaj jaj Claire, Claire mit tegyen veled az ember? Mikor fogsz rájönni ,hogy ők nem barátaid és csak bántanak? Valószínűleg soha ,de azért szeretlek.
A folytatás nem lett olyan jó ,mint az első rész. Szerintem az írónő nem is tervezte mert az első elmegy önálló kötetnek, utána minden résznek bődületes nyitott vége van. Ennek is sajnos. Ami még levesz az egészből ,hogy ronda a borító. Az eredeti annyival jobb.

Fleur_Rouge_Cerise

Az utolsó oldal elb*szta az egész könyvet. De most komolyan, hogy lehet valaki ennyire síkhülye az emberi érzelmek terén, mint Claire? Pedig, már majdnem megadtam a 4 és fél pontot könyvnek, mivel itt már kevesebbet gonoszkodtak a lányok.
Sokkal több hozzáfűzni valóm nincs. Igazából ugyan azt éreztem ennél a könyvnél is mint az előzőnél.
1. Még mindig nem tudom elhinni, hogy a főszereplők 12 (!!!) évesek.
2. Még mindig nem értem mire föl a Klikk cím, amikor semmilyen klikkről nincs szó. Csak 4 barátnőről.
Amúgy a fülszöveg Alicia része totál lelövi az egész könyvet, de mind egy…
Minden esetre továbbra is érdekel a folytatás.

Nikii_Kovács

– Mi vagy te, bazmeg, tárlatvezető?
– Én? Dehogy vagyok. – jött zavarba a fiú.
– Akkor meg mit hadonászol a képem előtt? – vágta rá Massie.

Nikii_Kovács

– Claire, szerinted én a tanterembe állok az ajtó mellett?
– Nem Massie, nem tartalak mocskos szemétládának. […]

Nikii_Kovács

-Kö-laire, szerinted mi 2 cicije vagyunk valakinek?
– Hogy mit? – hebegte Claire – Nem dehogy !
– Akkor meg mit dörgölőzöl hozzám?

Nikii_Kovács

– Mi vagyok én a matekházid? – kérdezte Massie, miközben a próbababa derék bőségét méricskélte a centivel.
– Hogy mit? Nem..
– Akkor meg mit ellenőrzöl ?

Nikii_Kovács

– Hülye vagy? 4 nap alatt? Szerinted én a paradicsomban élek?
– Hogy jön ez ide?
– Úgy, hogy Éva kosztümöt nem veszek fel !

Delena

Massie Block csodálatosan nézett ki, de ezúttal egyáltalán nem érezte jól magát ettől.