Monszun 44 csillagozás

Leslie L. Lawrence: MonszunLeslie L. Lawrence: Monszun

Vigasztalanul zuhog a monszuneső az Aranyháromszögben. Fogságba esett turistákat kísér Kumbhakarna, a környék rablóvezére, hogy váltságdíjat csikarjon ki értük. A turisták között van John C. Lendvay is, Leslie L. Lawrence későbbi kriminalisztikatanára. Hirtelen fordul a kocka: az üldözőkből üldözöttek lesznek. Miközben megállás nélkül zuhog az eső, s a Mekong hullámait vörösre festi a vér…

Eredeti megjelenés éve: 1996

500 Ft ★★★☆☆ Eladó
Németh_Veronika könyve

VERDI

Ez a story nagyon jó.
Pörög az egész és csak esik az eső.

vöri P

Nos, ez már jobban megközelítette azt az élményt, amit egy LLL regénytől várok. Lendvay figurája is egy icipicit mintha szimpatikusabb lett volna Leslie-nél.

Dün ×SP

Újabb hullaszámlálás – http://moly.hu/kihivasok/lorincz-i-hullaszamlalas-avagy-egy-kihivas-ujra-eletre-kel –, ráadásul egészen mozgalmas volt most a történet áldozatok szempontjából – meg eső szempontjából is –, 20 elhunytat sikerült azonosítani.
Kicsit kuszán indult, aztán kuszán is ért véget, de tulajdonképpen olvastatta magát, és a hullaszámlálós kihívás most már afféle guilty pleasure nekem. :)

bszgabi

Ez volt az első könyv, amit tőle olvastam. Nagyon tetszett, emiatt kezdtem el a többit is.

Péter_Szombati

Szinte tökéletes, pont azért, mert annyira más, mint a többi! Az alapötlet, a cselekmény, a karakterek mind-mind nagyon jól ki vannak dolgozva, és az esős környezet leírása annyira érzékletes, hogy többször azt hittem, elfolynak a kezemből és átáznak a lapok!

Ha az összes Leslie-könyv ilyen lenne, egy szavam nem lenne, így viszont üdítő kivételként kell ezt a könyvet kezelnem!

Dün ×SP

Burmában azt mondják az olyanra, aki ha szeretettel is, de akadályozza valakinek a dolgát, hogy szeg a meztelen talpa alatt.

Dün ×SP

– Nem is tudtam, hogy maga buddhista.
Az emberhegy rosszallóan pillantott rám.
– Nem is vagyok az.
– Akkor miért imádkozik hozzá?
Kumbhakarna megvonta a vállát.
– Jobb egy feleslegesen elmondott ima, mint egy, amelyet nem mondtunk el, és később számon kérik rajtunk.

Rafał Kosik: Félix, Net, Nika és az elméletileg lehetséges katasztrófa

Rafał Kosik: Félix, Net, Nika és az elméletileg lehetséges katasztrófa

Tedd a kívánságlistádra, hogy megnyerhesd a Pongrác Kiadó által kisorsolt 5 példány egyikét!