!

Ganésa gyémántjai (Leslie L. Lawrence 24.) 62 csillagozás

Leslie L. Lawrence: Ganésa gyémántjai Leslie L. Lawrence: Ganésa gyémántjai
Könyvtár

Leslie L. Lawrence Goában piheni ki egy himalájai kutatóút fáradalmait. Egy reggel kerekes székes öregúrra bukkan a tengerparton, aki röviddel a találkozás után gyilkosság áldozata lesz. Leslie L. Lawrence‑t is megkísérlik megölni, s ettől kezdve rejtélyesebbnél rejtélyesebb események és újabb gyilkosságok követik egymást. A halottak testét furcsa, ismeretlen lakkal mázolja be a gyilkos. Szadanand Szingh felügyelő Leslie L. Lawrence‑re vadászik, Leslie L. Lawrence a gyilkosra. Ő pedig tovább szedi áldozatait a Mandovi folyó lagúnáiban, mígnem hősünk, szájában elmaradhatatlan pipájával, kezében .38‑as Smith and Wessonjával megálljt nem parancsol neki.

Eredeti megjelenés éve: 2000


Hirdetés

Kedvencelte 3

Most olvassa 5

Várólistára tette 12

Kívánságlistára tette 1

Kölcsönkérné 1

Elcserélné vagy eladná


Kiemelt értékelések

+
>!
palneniki
Leslie L. Lawrence: Ganésa gyémántjai

Ezt a könyvet is nagyon szerettem, de ez nem meglepő, mert imádom Laci bácsi könyveit. Sajnos nem sok időm volt olvasni, de ha akadt 3 percem, azt kihasználtam, mert ugye sok kicsi sokra megy, és így lassan, de biztosan a végére értem a történetnek.
Azért is szeretem Laci bácsi stílusát, mert a könyv egészén végigfutó, rengeteg kusza szálat a végén összefésüli, és a végén kiderül, hogy aki csak épphogy meg volt említve, az lehet az egyik kulcsfigura.
A felügyelő sokszor elég idegesítő, az ügyvédnő feltűnően bugyuta, a kapitány szintén, és a részeges csaj is gyanús, tehát már az elejétől gondolja az ember, hogy „ezek benne vannak”, de persze mire kikerekedik a történet, egész más szerepük van, mint ahogy én elképzeltem.
Nagyon szeretem ezekben a könyvekben, hogy gyönyörűen leírja a tájat, amerre járnak, a szokásokat, és sok dolgot, amit az ember talán sosem tudna meg, ha nem olvasná el a könyvet.
Ezután továbbra is haladok szépen (írási) sorban, egyszer remélem eljutok majd az új könyvekig is! :)

+++
>!
looney
Leslie L. Lawrence: Ganésa gyémántjai

Nagyon jó könyv! A vége pedig kimondottan tetszett!
Verdi, te mit olvasol? Buci macit?

+
>!
darkfenriz
Leslie L. Lawrence: Ganésa gyémántjai

Ez is a kedvenc könyveim közé tartozik a szerzőtől. India kissé európai jellegű helyszínén játszódik, hiszen a helyszín portugál gyarmat volt. Itt is szórakoztatóak a karakterek, bár van 1-2 idegesítő, akit kihagytam volna, viszont értem a szerepeltetésük okát. A legjobb könyvei között van az írónak szerintem.

+
>!
Leoni I
Leslie L. Lawrence: Ganésa gyémántjai

Azt csípem az íróban a legjobban, ahogy képes bemutatni egy-egy országot és tájegységet a szereplőkön és a sztorin keresztül. Profi:-)

++
>!
evica955
Leslie L. Lawrence: Ganésa gyémántjai

Egy a sok közül, semmi újat nem nyújt. Persze aki szereti az írót, annak tetszeni fog! :-)

+

A sorozat következő kötete

Összehasonlítás

Leslie L. Lawrence sorozat


Hasonló könyvek címkék alapján


Ha tetszett a könyv, olvasd el ezeket is