!

A vámpír sírja (Midnight Breed 6.) 91 csillagozás

Lara Adrian: A vámpír sírja
Könyvtár

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Egy nő, akit a vér irányít.
Egy férfi, aki bosszúra szomjazik.
Egy hely, ahol találkozik a sötétség és a vágy…

Egy este Claire Rothnak menekülnie kell. Lángoló pokollá válik az otthona. A tűzből és hamuból vámpír harcos lép elő. Andreas Reichen ő, Claire egykori szerelme. A nő idegennek látja a férfit, akit bosszúvágy hajt. Claire nem menekülhet a vámpír vad dühétől, és belezuhan Andreas világába, ahol a sötétség és az örökké tartó gyönyör az úr.
Andreast semmi nem akadályozhatja meg abban, hogy elpusztítsa a családját lemészároló vámpírt. Akár régi szerelmét is felhasználja, hogy teljesítse küldetését. Claire ugyanis elvezetheti Andreast ellenfeléhez. Ám útjuk veszélyekkel és ellenállhatatlan, tiltott vágyakkal van kikövezve. Claire a világon az egyetlen nő, aki után Andreasnak nem szabad sóvárognia, és ő az, akit a vámpír igazán szeret. Veszedelmes viszony alakul ki kettejük között, mely elmossa a határokat a ragadozó és a préda közt, és felszítja a… (tovább)

Eredeti mű: Lara Adrian: Ashes of Midnight

Eredeti megjelenés éve: 2009


Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Brock · Kade · Sterling Chase


Hirdetés

Kedvencelte 11

Most olvassa 7

Várólistára tette 41

Kívánságlistára tette 33

Kölcsönkérné 2

Elcserélné vagy eladná

>!
1.500 Ft ★★★☆☆ Eladó Elcserélhető
Marin könyve Lara Adrian: A vámpír sírja
>!
1.500 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
csabistoteles könyve Lara Adrian: A vámpír sírja

Kiemelt értékelések

+
>!
Kathreen
Lara Adrian: A vámpír sírja

Sokára jutottam el ehhez a kötethez, de nem bántam meg, hogy elolvastam.
Néha idegesített a két főszereplő, de örültem, hogy az előző kötetekben lévő párok is felbukkannak a könyvben.

+
>!
Kiera
Lara Adrian: A vámpír sírja

tényleg sokkal gyengébb mint az eddigiek. és ha úgy vesszük sajnos történetileg sem viszik előrébb a dolgokat. úgy lehet jobban elment volna, ha valamelyik másik történetbe van beleépítve mint mellékszál. lényegében feleslegesnek tartom az egész könyvet. na meg igen. eddig ismertünk egy kedves Andreas Riechent és itt meg egy teljesen más ember van, még ezzel se lenne annyira gond, ha több lett volna a régiből. így olyan volt, mintha egy másik személyről olvastunk volna.

17 hozzászólás
+
>!
Naomi1
Lara Adrian: A vámpír sírja

Itt is meglep a kevés pontszám. Izgalmas volt végig és a szerelmi szál is tetszett.

+
>!
Szasza626
Lara Adrian: A vámpír sírja

Vegyes érzéseim vannak még mindig, pedig direkt aludtam rá egyet, hátha. Andreas olyan személy volt nekem az előző kötetekben, akiben nem bíztam meg. Túl kedves volt, túl nyájas. Mindig azon törtem a fejem, hogy mikor árulja el a Rendet. Aztán meglepődtem, hogy az övé lett a következő könyv. Szerettem is meg nem is. Érdekes volt az ereje, de különösképpen nem kötött le a története, inkább a Dragos elleni harc érdekelt. Egyre inkább foglalkoztat, hogy mi is lesz ebből az egészből, és ráadásul a vége elég meglepő volt.

+
>!
Elhaym
Lara Adrian: A vámpír sírja

Olvastam pár negatív véleményt erről a könyvről, emiatt félve vettem a kezembe. Ez a könyv valóban nem olyan jó mint amilyen a 3. és 5. kötet volt, vannak hibái, de nekem így is tetszett.

Könyvben újra feltűnt Danika is, jó volt megtudni hol él, milyen az élete. Az Ős nevű földönkívüli lényről már nagyon szeretnék többet tudni, történet végén történt vele egy nem várt fordulat, emiatt nagyon várom a következő részt.

Két dolog zavart csak a könyvben. Most kevés volt a harc, az izgalom. Claire és Wilhelm kapcsolatáról sem derült ki sok minden. Engem érdekelt volna az is, hogy Clairenek milyen volt a szex Wilhelmmel.
Az is furcsa volt, hogy Hunter nem tudta hol van Dragos rejtekhelye. Neki dolgozott, e miatt tudnia kellett volna.

Bővebben:
http://elhaym.wordpress.com/2011/09/10/lara-adrian-a-vampir-sirja-ejfel-szulottei-6/

+
>!
Azura
Lara Adrian: A vámpír sírja

Amennyire megfogott anno az első rész, nagyjából annyira nem tetszenek a folytatások… nem azt mondom h, rossz, mert nem, hiszen fenn tartja az érdeklődésemet annyira, h érezzem a késztetést a többi könyv elolvasására, de valahogy nem az igazi… Pedig emlékszem, h az első része mennyire nagyon tetszett, és valahogy már a második se volt olyan, mint az. Nem tudnám megmondani mitől. Ettől függetlenül nagyon szeretem a srácokat, viccesek és jópofák, úgyhogy várom, hogyan alakul a többiek sorsa.
Andreas meg kap 3 csillagot, mert olyan aranyos volt a kis Connor-ral. :D

1 hozzászólás
+
>!
Edina_Nagy_2
Lara Adrian: A vámpír sírja

Nem lehet letenni, szuper minden kötet és nagyon várom a folytatást. Fordulatos, összetett és erotikus.

+
>!
Maszatostappancs
Lara Adrian: A vámpír sírja

Feszültség, kaland és megérdemelt egymásra találás a megtervezett gonoszság ellenére a szerelem végül győzedelmeskedik. Jó volt Andreas története, eddig is érdekes mellékszereplő volt, megérdemelt egy saját könyvet.

+
>!
Midoriko
Lara Adrian: A vámpír sírja

Nem került több időmbe elolvasni ezt a részét sem, mint az előzőeket. Bár sajnos nem is sikerült annyira megfognia.
De a Dragossal szemben elértekkel és történtekkel viszont elégedett vagyok!

+
>!
krisztina0419
Lara Adrian: A vámpír sírja

Vagy 2 éve nem volt a sorozat darabja a kezemben, így kb. a könyv feléig azt sem tudtam,milyen világban vagyok. Ott kezdett valami derengeni,mikor csatlakoztak a rendhez. Mivel ilyen sokat felejtettem sajnos nem volt olyan nagy élmény :( Ettől függetlenül olvasmányos, és gyorsan lehet vele végezni.


Népszerű idézetek

+
>!
Kiera

– Ha akarsz igazán döglött klubbot látni, hadd vigyelek el Alaszkába. Az ám a szívfacsaró látvány, haver. Több jávorszarvas van egy négyzetkilométeren, mint nő.
– Tényleg? – horkantott fel Chase. – Nem csoda, hogy ugrottál a lehetőségre tavaly, és eljöttél Bostonba. Hány hónap kell hozzá, hogy a hidegtől annyira meghibbanj, hogy a jávorszarvasokat a legjobb numerának lásd?

166. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Brock · jávorszarvas · Kade · Sterling Chase
+
>!
Mrs_Picur

– Valamikor hajnal felé éreztem, hogy természetellenes forróság kezd lobogni bennem. Addig növekedett, míg az egész testemet elöntötte a fortyogó energia. Aztán kirobbant belőlem. Nem emlékszem mindenre. Ez az egyik legkellemetlenebb utóhatás, mint kiderült. A tűz a testemből tört elő, de a bőröm nem gyulladt meg. Mire kezdett felkelni a nap, elolvadtak a láncaim. Próbáltam az árnyékba mászni, de túl gyenge voltam a vérveszteségtől. Csak akkor vettem észre a kislányt, amikor közvetlenül mellettem állt.

+
>!
Mrs_Picur

BERLIN, NÉMETORSZÁG

A vámpírnak sejtelme sem volt róla, hogy a halál leselkedik rá a sötétben.

(első mondat)


A sorozat következő kötete

Összehasonlítás

Midnight Breed sorozat


Hasonló könyvek címkék alapján


Ha tetszett a könyv, olvasd el ezeket is