Kínai ​konyha – egyszerűen 1 csillagozás

Kylie Kwong: Kínai konyha – egyszerűen

Még soha nem volt ilyen egyszerű kínai ételt készíteni otthon – csak ez a könyv, egy wok és egy gyors bevásárlás szükséges hozzá.

Kylie Kwong filozófiája a következő: használjuk a legfrissebb alapanyagokat, és készítsük el a lehető legegyszerűbben őket, megőrizve a természetes ízeket. A legfontosabb hozzávalók bárhol beszerezhetők, Kylie receptjei pedig barátságosak és őszinték. Rövid időn belül olyan kedvenceket készíthetünk esténként, mint a szójaszószos csirke vagy a sertés szung csoj bao, hétvégenként pedig akár friss csiperkegomba-salátát vagy rákos wan tan levest.

Earl Carter inspiráló ételfotóinak és az elkészítés lépéseit bemutató képeknek köszönhetően a „Kínai konyha – egyszerűen” nem hiányozhat a konyhánkból.

>!
Alexandra, Pécs, 2011
320 oldal · ISBN: 9789632977515

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 6


Kiemelt értékelések

Juló>!
Kylie Kwong: Kínai konyha – egyszerűen

Igényesen elkészített könyv, gyönyörű étel fotókkal, fázisfotókkal, lényegretörő leírásokkal. Külön tetszik, hogy a bevezető rész után részletesen leírja a kínai konyha eszközeit és alapanyagait. Még az evőpálcika használatához is kapunk egy segédletet. Kicsit ódzkodtam eddig a kínai ételektől, de ez a könyv meghozta a kedvem hozzájuk.


Hasonló könyvek címkék alapján

Korpádi Péter: Kínai és távol-keleti konyhák
John Gregory-Smith: Fűszeres szakácskönyv
Toró Elza: A 100 legjobb kínai étel
Terebess Gábor: Ezerízű Kína
Pierrot: Megkóstolni Ázsiát
Pamela Clark: Aprósütemények
Wang Xuejun – Liu Junru: Étkezés Kínában
Carla Bardi – Rachel Lane: Torták
Ázsia ízei
Szovátai Vass: Kínai ételek