!

Mother Night 10 csillagozás

Kurt Vonnegut: Mother Night Kurt Vonnegut: Mother Night Kurt Vonnegut: Mother Night Kurt Vonnegut: Mother Night Kurt Vonnegut: Mother Night Kurt Vonnegut: Mother Night
Amazon
1 2
Book Depository

MOTHER NIGHT is a daring challenge to our moral sense. American Howard W. Campbell, Jr., a spy during World War II, is now on trial in Israel as a Nazi war criminal. But is he really guilty? In this brilliant book rife true gallows humor, Vonnegut turns black and white into a chilling shade of gray with a verdict that will haunt us all.

Eredeti megjelenés éve: 1961

Hirdetés

Kedvencnek jelölte 3

Várólistán 2

Kívánságlistán 1


Kiemelt értékelések

+
>!
TarsolyGer
Kurt Vonnegut: Mother Night

Nagyon jó volt, igazán szívszorongató történet, én legalábbis végig izgultam a főhősért, és átéreztem a dilemmáit. Tetszett.

+
>!
amospo2
Kurt Vonnegut: Mother Night

Zseniális! Igazi Vonnegut, ráadásul az a fajta, aminek még követhető cselekménye is van. Természetesen gúnyt űz mindenből, legyen az szerelem, ideológia, sors, Amerikai Egyesült Ál(la)mok, titkosügynökség, nemzetközi politika, szex, család, irodalom, a hétköznapok vagy egy tökéletes árja fogsor. Könnyed és humoros, ugyanakkor mélyebb nem is lehetne. Nem hinném, hogy akad még egy író, aki egy náci háborús bűnöst ilyen életszerűen és szerethetően tud ábrázolni.


Népszerű idézetek

+
>!
bekkermarton

We tried to revive him, but he was stone dead, slack-mouthed, obscenely gaga.


Ha tetszett ez a könyv, akkor ezeket is olvasd el