Nem szeretem a sorozatokaaaaaaaaaaaaaaaaaat
na jó hülyéskedtemxD
Akarom akarom a következő részt és csak remélni tudom hogy nem fog sokáig tartani a kiadása!!!
fuh hát.. újra megbizonyosodhattam róla, hogy Armstrong egy zseni!!!
Úgy érzem ez a kötet tipikusan egy olyan kötet volt ami szinte kötelező egy sorozatban: Az Ébredés egy átvezető volt, a vihar előtti csend. Félreértés ne essék,kapkodhattam a fejem a cselekmények miatt, amik egymást követték, és már az elejétől kezdve pörgött minden, a feszültség végig érezhető volt, végigvezette az egészet, és a végén se múlt el, hiszen nem oldódott meg semmi. majd csak az utolsó, záró kötetben. A világa iszonyatosan tetszik, a felépítése, az egész rendszere… nem sok kérdésemre kaptam választ, inkább csak további kérdéseim lettek.
Derek-et imádtam egész egyszerűen nem lehet nem szeretni, és azt is nagyon szerettem, hogy nem változott meg egyről a kettőre. HA engem kérdeztek, szerintem ő mindig megmarad ennek a goromba, hirtelen haragú, lobbanékony alaknak, és szerintem ez így is van jól, ettől lesz hihető a dolog! Utálom azokat a könyveket, ahol a pasi rendelkezik XY tulajdonsággal az elején aztán a végére egy papucs lesz belőle. Ha Derek változik is Chloé kedvéért (tudatlanul) akkor azt sem fénysebességgel teszi, hanem csak nagyon apró lépésekben. És számomra sokkal szebb az, ahogyan lassan egymásra találnak a szükségben, mint hogy most megint kapnék egy csöpögős love storyt. Tetszik, hogy hiába Derek a legerősebb és legmagasabb a csapatban, Chloé mégis a segítségére siet amikor tudja, hogy szüksége van rá, és ott van, kiáll mellette. Az meg, hogy több dolgot is megtudhattunk a farkasságról, külön pont:DDDD egyszóval imádom imádom imádom!!!
Tori.. mit mondjak, a legkellemesebb meglepetés, ami eddig történt. Nem akarok itt nagy dolgokat lelőni, azok miatt akik még nem olvasták, de ha már túlestek ezen, akkor tudni fogják miről beszélek:D
Aki kissé ellenszenves nekem a négyesből az Simon. Tudom, feltehetőleg azért mert egy nagyon is erős Chloé-Derek szurkoló vagyok, de… akkor sem tetszik, hogy legyeskedik a lány körül. neki inkább a másik női szereplőt tudnám elképzelni és NAGYON remélem, hogy nem fog gondot okozni a kibontakozó kapcsolatukba. Bár ha így belegondolok… hm na inkább rábízom az írónőre:D
Szóval nagyon nagyon várom a következő részeket, hogy tovább kereshessem a négyessel Derek és Simon apját! És az, hogy mi lesz a dokikkal és a kísérletezgetőkkel, csak az egyik legnagyobb kérdésem a sok közül… mindenesetre könyörgöm a kiadónak, hogy mihamarabb a kezembe foghassam a befejező részt:D