Három rózsa (Clayborne fivérek 2-4.) 20 csillagozás ↑ 5%

Julie Garwood: Három rózsaJulie Garwood: Három rózsa

Julie garwood nagyszerű művéből, A két rózsából megismert Clayborne családdal találkozhatnak az olvasók az írónő újabb könyvében.
Halvány rózsa
A legfiatalabb és talán a legkonokabb Clayborne fiú, Travis Rose mama kérésére elvállalja egy fiatal bostoni lány, Emily Finnegan kíséretét. Emily egy súlyos csalódás után úgy dönt, hogy kezébe veszi a sorsát, és Montanába indul, hogy a csupán csak levelekből ismert O'Toole felesége legyen. Arra azonban nem számít, hogy beleszeret kísérőjébe, és ezzel ismét feje tetejére állítja az életét.
Fehér rózsa
A csendes és mindig segítőkész Douglas Clayborne-t egy apró üzleti ügy viszi Isabel Grant farmjára. Amikor rájön, hogy a szülés előtt álló asszony nagy veszélyben van, nem hagyja magára. Az erős akaratú nőt nem könnyű meggyőznie arról, hogy szüksége van a férfi segítségére, ám Douglast nem olyan fából faragták, aki könnyen feladja. Isabelt ugyan sikerül megvédenie a banditáktól, a… (tovább)

Korrában 3 könyvben megjelent:
Halvány rózsa http://moly.hu/konyvek/julie-garwood-halvany-rozsa
Fehér rózsa http://moly.hu/konyvek/julie-garwood-feher-rozsa
Vörös rózsa http://moly.hu/konyvek/julie-garwood-voros-rozsa

GABO, Budapest, 2008
460 oldal · ISBN: 9789636892098 · Fordította: Tóth Gizella

krisztina0419 P

A történetek olvasása közben olyan érzésem volt,hogy az írónő csak gyorsan túl akart rajta esni,ha már egyszer elkezdte. Na én így voltam az olvasással. Nem ezt az összecsapott munkát szoktam meg tőle. Egy Harlequines kisregénytől talán igen,de Julie Garwoodtól nem. Míg a Két rózsát húzta,mint a rétes tésztát, ezt csak gyorsan összecsapta. Nem igazán ismerhetjük,meg a főszereplőket,mert hipp-hopp összeházasodtunk. Remélem Cole története végre Garwoodos lesz! Vajon igaz az a sanda gyanú,hogy Daniel Ryan Cole testvére?

wallery

Három rövid történet, gyorsan letudva, de legalább nem erőltetetten, vontatottan. Garwood skótokról szóló történetei milliószor jobbak, de már a befejező kötetet elolvasom.

Francica

El se hittem, hogy a végére találkozhattam Daniel Ryan rendőrbíróval. Annyit emlegették, hogy nagyon kíváncsi voltam már rá. Nagyon várom a folytatásban újbóli felbukkanását.
A három fivért eddig is szerettem és annak külön örültem, hogy most nem voltak idegesítő események és szereplők.

csilla0923

Ez már jobban tetszett mint az első rész :) De itt is volt problémám: az elsőben MINDEN vontatott volt, itt meg eléggé össze van csapva mind3 történet. És rájöttem az is zavar, hogy különálló történetek…a családról szól, mégse nagyon tűnnek fel a testvérek. Az egyikről van szó, eltűnik X időre, szerelembe esik a többiek meg vannak valahol…reménykedtem benne, hogy kicsit hajaz a családregényekre és mindenkire mindig ugyanolyan hangsúly jut. De lássuk a következő részt! Mivel javuló tendencia, remélem jobb lesz! :)

krisztina0419 P

akkor meglendítette a
karját, és a serpenyővel lesújtott a férfi fejére.
Repült a nyál mindenfelé, ahogy Smiley hátratántorodott. A fickó rekedten
felsikoltott, mielőtt a padlóra rogyott volna.
Carter annyira megdöbbent, hogy elejtette a kését.
– Most hülyére verte! – ordított fel.
– Tévedés – közölte Emily reményei szerint kimért hangon. – Már amúgy is
hülye volt. Én csak leütöttem.

Rafał Kosik: Félix, Net, Nika és az elméletileg lehetséges katasztrófa

Rafał Kosik: Félix, Net, Nika és az elméletileg lehetséges katasztrófa

Tedd a kívánságlistádra, hogy megnyerhesd a Pongrác Kiadó által kisorsolt 5 példány egyikét!