A PHP, a MySQL és az Apache használata 2 csillagozás

Julie C. Meloni: A PHP, a MySQL és az Apache használata

Ez a könyv – ahogy a címéből is sejthető – mind webfejlesztőknek, mind rendszergazdáknak sok hasznos információt nyújt a témakörben. A PHP, MySQL, Apache hármas jól használható dinamikus weblapok előállítását lehetővé tevő webszerverként, de otthoni használatra, a tanulásra is nagyszerű összeállítás. Ennek rejtelmeibe vezet be ez a sokrétű könyv.

Sok gyakorlati példa, ábra teszi lehetővé, hogy kezdők is megérthessék az alapokat. A fejezetek végén ellenőrző kérdésekkel tesztelhetjük az ismeretek elsajátítását.

Az első rész a telepítési, konfigurálási teendőket foglalja össze. Részletesen kitér a Windows és Linux operációs rendszerek használata esetén speciális teendőkre is. Nagy hangsúlyt fektet a biztonsági kérdésekre, és alaposan ismerteti a MySQL jogosultsági rendszerét. Az Apache konfigurációs állományait, naplófájlokat is megismerhetjük.

A második részben a PHP nyelv alapvető nyelvtanával ismerkedhetünk, de helyet kapott… (tovább)

Panem, Budapest, 2004
592 oldal · ISBN: 9635453914 · Fordította: Vajda Szabolcs

2.500 Ft Eladó Elcserélhető
Khadris_Blue könyve Megjegyzés

Rafał Kosik: Félix, Net, Nika és az elméletileg lehetséges katasztrófa

Rafał Kosik: Félix, Net, Nika és az elméletileg lehetséges katasztrófa

Tedd a kívánságlistádra, hogy megnyerhesd a Pongrác Kiadó által kisorsolt 5 példány egyikét!