35 éves fotográfus vagyok, életem fontos szakaszában. 1988 óta fotografálok. Legkedvesebb témám az ember, a természet, a kultúrák. Úgy érzem, eljött az idő, hogy megmutathatok valamit magamból. Eszközöm a kamerám, a „negyedik szemem” és – a Város, a sziget, ahol otthon érzem magam – a hely, mely felidézi „régi” felszabadult énemet, ahol az ember „szembejöhet” önmagával. Párizsban 1998-ban jártam először. A Notre Dame előtt minden alkalommal megcsiszoltam a lábam, jelezve, hogy vissza akarok térni Városomba. Párizs azóta nem ereszt. Valamiért mindig visszahúz. Hat éven keresztül fotografáltam, fél éven keresztül terveztem és szerkesztettem a könyvet. Csodálatos időszak volt. Olyan inspirációkra, emberekre és tapasztalatokra leletem, melyek fontos lenyomatokat tettek életemben. Köszönöm a sorsnak, hogy átélhettem ezeket az érzéseket. Köszönöm annak a huszonegy Embernek, aki elkísért sétáimon és gondolataival, emlékeivel gazdagította, átélhető élménnyé változtatta a fényekkel való üzenetet. Juhász Balázs
Címkék
Most olvassa