A kenguruk földjén (A 39 kulcs 6.) 16 csillagozás ↑ 8%

Jude Watson: A kenguruk földjén

A kulcsvadászat folytatódik!

A tizennégy éves Amy és öccse, Dan most a kenguruk földjére utaznak szüleik nyomait követve. De az utazás szörnyű emlékeket idéz fel Amyben. Olyan szörnyűeket, hogy nem oszthatja meg őket senkivel… még Dannel sem. Szüleik szellemétől kísértve és halálos ellenségeikkel a nyomukban Dan és Amy már azt sem tudja eldönteni, ki a barát, és kitől kell tartaniuk. Vakságuk miatt elkövetnek egy nagy hibát… ami egy titkos barátjuk életébe kerül.

Könyvmolyképző, Szeged, 2011

1.150 Ft ★★★★★ Eladó
Reikon könyve

Quiconque P

Bonyolódik a történet. Kezd nagyon veszélyessé válni ez a kaland. Ebben a részben is van néhány új szereplő, régi szereplők bukkannak fel újra. Irinát illetően még reménykedek. Nagyon kíváncsi vagyok, Ian mit fog tenni a következő részekben.
Kicsit túl sok volt most a véletlen, inkább a vakszerencsén múlt a kulcsok megtalálása, mint az ügyességen.
Azon gondolkozom, hogy megvegyem-e angolul a folytatásokat. Sejtem, hogy kik lehetnek a Madrigálok és mi a céljuk, és azt is sejtem, hogy mi lesz ennek az egésznek a vége. És nagyon szeretném tudni, hogy amit tudni vélek, tényleg úgy van-e.

Sempere_Targaryen

Nem volt rossz rész, bár nekem kicsit furcsa volt az eleje. Egyrészt nem tudtam hirtelen hová tenni, milyen nyomot követve jutottak el Ausztráliába, másrészt önfeledten viháncoló, szörföző Dant és Amyt sem látunk minden nap. A későbbi események a megszokott gyorsasággal pörögtek, egyre veszélyesebb a hajsza, a srácok sorsa sokszor szó szerint mások kezében van (gondolok itt pl. Isabel szőrös kis barátaira).

Three

A vége egy kicsit felhúzta, de valahogy beleuntam. Mindig mindent megúsznak, valahogy elvesztette a súlyát. Az előző rész nagyon kiábrándító volt.

Ajnácska

Minél több részt olvasok, annál több rejtély van a történetben….Tetszett, hogy vannak új szereplők, hogy a szüleik nyomait követték, és a múltból is fény derült egy-két részletre….de még is ellaposodott a közepe a könyvnek….a végére persze úgy felcsigázott az író, hogy alig várom, valahonnan előkerítsem a következő részt :D

bzsolti10 P

Ezerszer jobb az előző résznél. Jude Watson már egyszer írt ehhez a sorozathoz, ami tetszett, és ez is nagyon jó volt.
Nellie igen furcsa személyiség lett, Alistair bácsi végre előkerült, Irina meg… hát őt meg igazán sajnálom. Most, hogy kezdett kiderülni róla valami nem kellett volna megölni.
Kíváncsi vagyok a többi részre.

Uzsonna

Tovább fokozódnak a bonyodalmak Ausztráliában is, kezd egyre kíméletlenebb lenni a verseny. Amy és Dan már kezd beleérni a szerepbe, újabb tragédiák és hírek próbára teszik a testvérek kapcsolatát is. És újabb személyről derül ki, hogy nem az, akinek eddig láttuk.
Várom a folytatást!!

vöri P

Ez egy kifejezetten jó rész volt – eddig a Jude Watson féle kötetek tetszenek a leginkább, lehet azért, mert ezekben a legtöbb a dráma, ami engem jobban érdekel, mint bármilyen üldözési jelenet :) Egyre több dologra derül fény, egyre nehezebb súly nyomja Amy és Dan vállait. Várom a folytatást!

kinyike

Kicsit fura volt úgy elolvasni,hogy az előző részt nem tudtam elolvasni,mivel nem volt benn az ötödik rész a könyvtárban.
De ennek ellenére nagyon tetszett,úgy ahogy az előző Jude Watson-os könyv( A síron túl),szóval jöhet a következő. :)

bozs P

Eddigi legjobb!! Amy és Dan összeveszik, Amy lelkileg őrlődik, nevelőnőről lassan kiderül, hogy szuper dada. Eddigi legkellemetlenebb rokonról kiderül, hogy nem is olyan rossz, míg a frissen felbukkant egy szörny.
A történet pörög-pörög-pörög és izgalmas. Remélem a továbbiakban is tartják a szintet.