Értékelések 79%
a Malory család szériája jobban tetszett, de ez sem volt rossz. olvastam még egy pár olyan könyvét, amit nem volt szériában. de azok sem tetszettek annyira.
Johanna maradj a szériás könyveknél:P
Tipikusan az a könyv, ami a „sok hűhő semmiért” kategóriába tartozik. Nyelvileg nagyon-nagyon egyszerű, nincsenek benne bonyolult körmondatok, magasröptű elmélkedések stb. Egy habkönnyű olvasmány, szórakoztatott, megmosolyogtatott, de semmi több. Van amikor ennyi is elég. :)
Hát, ez nagyon nyögvenyelősre sikerült.
Nem igazán tetszett ez a regény. Vontatottan indul, a vége pedig,… nem is tudom…
Egyrészt, szerintem össze lett csapva, másrészt a befejezés gyakorlatilag az egész könyvet értelmetlenné teszi. Úgy értem, hogy egy olyan eseményre épül a sztori, ami meg sem történt, egy átvágás az egész. Ráadásul, ezen a tényen a szereplők olyan gyorsan átsiklanak és megbocsájtanak a másiknak, hogy az sem reális. Lehet, hogy ez volt az utolsó könyvem ettől az írónőtől?!

Egyáltalán nem volt rossz! Tetszett az alapsztori, még ha a kivitelezés annyira már nem is. Ez volt az első regény, amit a szerzőtől olvastam, de még biztos fogok többet is. Könnyed, gyorsan olvasható és romantikus, néha csak ennyi kell :)
Már vártam hogy kezembe foghassak egy újabb Johanna Lindsey könyvet. Most sem csalódtam , ahogy a többi könyvében sem. Egy újabb fordulatokkal és bonyodalmakkal átszőtt történet és a jól megszokott humor sem hiányzott. A romantikus jeleneteket kicsit keveselltem, de a történet valahogy így volt kerek.