!

Félúton a sírhoz (Cat és Bones 1.) 593 csillagozás

Jeaniene Frost: Félúton a sírhoz
Könyvtár

Senki sem hisz a vámpírokban. Catherine azonban tudja az igazságot. Anyját egy vámpír erőszakolta meg, ezért bosszúból a félvámpír lány évek óta üldözi az élőhalottakat, hátha egyszer a tettes is horogra akad. Egy nap azonban óvatlanul besétál a vámpír fejvadász csapdájába. Bones az egyik vámpírmester, akit gyilkos horda üldöz, így ajánlatot tesz Catnek; együtt talán legyőzhetik a hordát és felkutathatják Cat apját, de ahhoz a lánynak előbb osztoznia kell Bones sorsában; vámpír harcossá kell válnia.

Jeaniene Frost Cat és Bones vámpírvadász-sorozata fergeteges sikert arat a vámpírrománc rajongóinak körében. Humorral, érzékiséggel és hihetetlen izgalmakkal teli könyveit felejthetetlen karakterekkel népesíti be. A Cat és Bones páros egy csapásra világhírű lett, a sorozat pedig vezeti a sikerlistákat.

Eredeti mű: Jeaniene Frost: Halfway to the Grave

Eredeti megjelenés éve: 2007

Kapcsolódó zóna

!

Jeaniene Frost

170 tag · 30 karc · Utolsó karc: 2014. december 2., 11:33 · Bővebben


Enciklopédia 5

Szereplők népszerűség szerint

Bones (Crispin Russell) · Catherine Crawfield · Spádé (Charles DeMortimer)


Hirdetés

Kedvencelte 260

Most olvassa 25

Várólistára tette 138

Kívánságlistára tette 90

Kölcsönkérné 4

Elcserélné vagy eladná

>!
1.000 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
heni093 könyve Jeaniene Frost: Félúton a sírhoz
>!
2.200 Ft ★★★★★ Eladó
e_doki könyve Jeaniene Frost: Félúton a sírhoz
>!
1.300 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
Miss_Bettina könyve Jeaniene Frost: Félúton a sírhoz
>!
1.000 Ft ★★★★★ Eladó
susan2 könyve Jeaniene Frost: Félúton a sírhoz

Kiemelt értékelések

+
>!
deen
Jeaniene Frost: Félúton a sírhoz

Végre egy könyv, ami egyszerre volt izgalmas, humoros, akció dús, romantikus megfelelő arányban. Sajnálom, hogy ennyi ideig hagytam a polcon árválkodni. Minden perc megérte, amit az olvasással töltöttem. Cat egy igazán belevaló csaj, aki szerencséjére pont Bones-ba fut bele, és ezzel kezdetét veszi egy igazán remek történet. Azt kell mondjam, hogy tökéletesen megfér egymás mellett több vámpírvadász könyv is. Bevallom féltem, hogy sok lesz a hasonlóság közöttük, de egyáltalán nem zavart az a néhány. Végig lekötött, faltam a sorokat, és elégedetten csuktam be. Volt eleje, közepe és vége, de most komolyan, manapság ez is ritkaság. Megkapjuk az elején Cat hátterét, Bones karaktere pedig fokozatosan teljesedik ki, ahogy kettejük kapcsolata is. A nyomozásuk izgalmas volt, a cselekmény pörgős. Amikor kicsit ellaposodott volna, rögtön történt valami. A történet lezárását sem mondanám szokványosnak. Fenntartja az érdeklődést, de nem kell lerágnom a körmömet türelmetlenségemben. Imádtam!

2 hozzászólás
+
>!
bankicsniki 
Jeaniene Frost: Félúton a sírhoz

Atyaég,hogy én mekkora idióta vagyok,hogy ezt a könyvet meg nem olvastam!!! :D

Nagyon imádtam!!Izgalmas volt,humoros…egyszerűen nem tudtam letenni. Azonnal kezdem a folytatást!:D

A borító viszont nem valami szép…

14 hozzászólás
+
>!
Renkaa P
Jeaniene Frost: Félúton a sírhoz

Már régóta terveztem a sorozat újraolvasását és most, hogy nemrég megkaptam az 5. részt is, tudtam, hogy elérkezett a pillanat. Először csak a 3-4.-et akartam, mert azokat még csak egyszer olvastam de aztán inkább úgy döntöttem, hogy legyen az egész. Úgysincs még hozzájuk értékelésem sem, ami hallatlan, úgyhogy közben ezt s orvosolom. :)

Ez a legkedvencebb vámpíros sorozatom! Imádom!
A történetét, a szereplőit, mindent! (Kivéve egy dolgot, de arról majd később.)
Cat, a kedvenc főhősnőm. Igazi belevaló, kemény karakter. Szarkasztikus humorral, amit imádok. Hatalmas dumái, beszólásai vannak!
Bones pedig.. *.* Abszolút álompasi. Nálam benne van a Top3-ban! Sőt, nálam a Barrons-Bones párbajt is, még ha csak egy picivel is, de ő nyeri! :) Mondjuk ezzel nem biztos,hogy sokan így vannak/lesznek, főleg azok, akik a Tündérkrónikákat olvasták előbb, de nekem plusz pont, hogy Bones már itt, az első részben is kimutatja az érzéseit. Nem tudok róla semmi rosszat írni, na jó, talán szortyint-hatna kevesebbet. :D

És akkor, ami mellett egyszerűen nem tudok szó nélkül elmenni, mert azóta zavar, idegesít, hogy legelőször megpillantottam.. igen, jól gondoljátok, a borító!!
Één, én, ezt nem is értem. De most komolyan! Hát mi ez???
Ez a legocsmányabb borító amit valaha láttam!
Ha csak rá gondolok mérges leszek, hogy hogy lehetett így elrontani??!!
Főleg ha megnézzük az eredetit. Azok annyira jók és illenek a könyvhöz, és szép egységesek!
Nagyon nem szeretem az Ulpius-os könyvek végén az ajánlókat, főleg a régebbieknél, ahol van olyan, ahol 50!! oldalnyi is van belőlük!! De! Itt most mégis jól jött, mert ha ebből a könyvből nincs részlet, – ha jól emlékszem, akkor a True blood végén találkoztam vele először – akkor lehet, hogy sose olvasom el ezt a sorozatot. A boltban, 1000% , hogy nem emeltem volna le a polcról. És mekkora kár lett volna érte! Úgyhogy kérnék mindenkit, hogy NE a borító alapján ítélje meg ezt a könyvet! :)

16 hozzászólás
+
>!
Katamano
Jeaniene Frost: Félúton a sírhoz

A legeslegeslegeslegeslegjobb vámípros amit valaha olvastam. Egyszerűen csak a szívem csücske ez a sorozat. Bones pedig a világ legtökéletesebb pasija:):) *.* Nem tudok rosszat írni a sorozatról imádom úgy ahogy van.

21 hozzászólás
+
>!
brena P
Jeaniene Frost: Félúton a sírhoz

Jaj hát ez nagyon jó volt!:))Annyira jó kis humoros könyv kis romantikával kis akcióval:)Az elejétől a végéig imádtam:)Most úgy érzem még még,igen is akarom Cat további kalandjait olvasni,remélem Bones-al..:))De azért Timmie-t is imádtam..:)

1 hozzászólás
+
>!
oldmoviegirl01
Jeaniene Frost: Félúton a sírhoz

Én vámpíros könyvet? Na neeee. Bevallom alig hittem, hogy én valaha olvasni fogok ilyesmit (engem messze elkerült az Alkonyat láz). De jött a „moly” és lépten nyomon belebotlottam a sorozatba a figyeltjeimnél, olvastam a jobbnál jobb rajongó értékeléseket plusz a 90 százalék feletti értékek minden kötetnél. Na akkor vágjunk bele. És, és nagyon tetszett!! Rögtön magával ragadott a történet. Szeretem az olyan könyveket, amelyeknél rögtön belecsöppenünk az események sűrűjébe és apránként a cselekmény során, a párbeszédekből, a gondolati reakciókból rakhatóak össze a karakterek, a háttérvilág. Ó ez itt fantasztikusan működött.
Hiába volt tele mindenféle vámpírokkal, véres harcokkal, sok-sok igazán emberi érzelemről, veszteségről, önelfogadásról, előítéletek leküzdéséről is szólt. Annyira szép, ahogy Cat Bones hatására és segítségével az önelfogadás útjára lép, igazán a szívembe zártam őket. Cat a különcségét elfogadni próbálva éli életét, a harcias keménység páncélját magára öltve vámpírokra vadászik, miért, mert azt mondták neki, hogy vámpírok velejükig gonosz lények, akik nem is érdelemnek mást csak a halált és egyébként is a férfiak csak kihasználják a nőket. És akkor betoppan életébe Bones, aki szépen apránként kezdi megingatni ebben a hitében….
Megszerettem a bátorságukat, a kitartásukat, a humorukat és az olyan apró részletet is, minthogy Cat állandóan begyűjti az összes takarót :)
Nem állok meg az első résznél, annál is inkább mert így nem lehet vége…

8 hozzászólás
+
>!
Jean
Jeaniene Frost: Félúton a sírhoz

Nagyon régóta csücsült már a polcomon a könyv, de nem tudom, hogy miért vártam vele ennyi ideig.. Mert tetszett!
Megszerettem Cat & Bones párosát, főleg Bonest! :)

+
>!
Nikiii1023
Jeaniene Frost: Félúton a sírhoz

Ez a könyv brutálisan jó volt! A történet folyamatosan pörgött néha azt sem tudtam hol áll a fejem.Imádom Cat és Bones párosát.Ó, Bones egyszerűen fenomenális pasi, kérek egy klónt belőle!:3.Tökéletes első rész volt és kíváncsi vagyok a folytatásra is (még jó hogy kéznél van meg is őrülnék ha várnom kellene akár egy napot is). Azt hiszem lett egy újabb kedvenc sorozatom :)

+
>!
Bleeding_Bride IP
Jeaniene Frost: Félúton a sírhoz

Bár ódzkodom a sorozatoktól immár a harmadik szippantott magába. Kacagtam, izgultam sokat. A vége felhúzta a kontyom, de mivel ennyi sok rész van még hátra, meggyőződésem, hogy a helyzet változik, s lesz itt még csont a cicának.
Külön köszi @Ittimi78-nek, hogy kitartóan győzködött hónapokig, hogy kezdjem el, sőt tőle kaptam a kötetet, annyira nem akarta feladni az unszolást :))

7 hozzászólás
+
>!
abstractelf
Jeaniene Frost: Félúton a sírhoz

Nos, ezt a könyvet nem a történetéért pontoztam öt csillagra; sokkal inkább, mert a karakterorientált énemet határozottan boldoggá tette. Nagyon erős karakterek vannak a könyvben, akik mind szövegükkel, mint kinézetükkel (hehe, Bones *-*) elnyomják a történetben lévő hiányosságokat / hibákat.
A történet szempontjából, az mindenképp pozitív, hogy nem PWP-t kellett olvasnom, hanem ténylegesen történtek is a dolgok. Csak olyan könnyedén zajlottak le bonyolultabb, és nagyon várt jelenetek, hogy csak kapkodtam a fejemet. Sőt, az is megfordult a fejemben, hogy ez miképp lehetséges amúgy? (ez főleg a végjátéknál, 330. oldal környékén)
Ezt leszámítva viszont egyáltalán nem bántam meg, hogy belekezdtem a sorozatba, imádom, mert megnevettetett, néha pedig elérte, hogy kicsi pocsolyába olvadjak el. :)

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

+
>!
vedina007

Mi sem növeli jobban az ember önbizalmát, mint ha más még cikibb nála.

2 hozzászólás
+
>!
Francica

…ne feledd, hogy csak akkor légy jó, ha a rosszalkodás nem szórakoztatóbb!

+
>!
Amadea

– Catherine, mi bajod? Nyisd már ki az ajtót!
Teljesen pánikba estem.
– Az anyám az! – suttogtam, mintha Bones nem jött volna rá magától is. – El kell bújnod!
A hálószoba felé tuszkoltam Bonest, és fennhangon kiáltottam:
– Mindjárt megyek! Nem vagyok felöltözve!
Bones jött, de minden pánik nélkül.
– Cicuska, te még mindig nem mondtad el neki? A fenébe is, mire vársz?
– Jézus második eljövetelére! – csattantam fel. – De egy perccel sem elóbb! Gyere ide be, a szekrénybe!

272 .oldal

+
>!
Francica

– Nem nézel. – Közelebb húzódott, s már teljesen zöld volt a szeme. – Átnézel rajtam, mintha itt sem lennék. Rám nézel… és nem egy férfit látsz. Egy vámpírt látsz, és ezért nem törődsz velem. A múltkori hétvége kivételével. Amikor átöleltelek és megcsókoltalak, láttam a szemedben felébredni a vágyat, és tudtam, hogy akkor egyszer tényleg annak látsz, ami vagyok. Nem csak egy dermedt szívnek valami porhüvelyben. Azt szeretném, ha megint így néznél rám most, és nem kennéd a drogokra. Kívánlak. – Halovány mosoly ült ki a szájára, mikor ezt kibökte. – Az első pillanattól kezdve, és ha azt hiszed, hogy nem támad fel bennem a vágy, ha melltartóban üldögélsz mellettem, nagyon tévedsz. Csak éppen nem megyek oda,
ahová nem hívnak.

+
>!
vedina007

– Cicuska, döntened kell. Vagy itt maradunk és viselkedem, vagy elmegyünk, és akkor biztos… – A hangja elmélyült, és szavai a számba vesztek. – …akkor biztos, hogy nem fogok viselkedni.

++
>!
vedina007

Mindnyájunknak azokkal a lapokkal kell játszani, amiket leosztottak nekünk. És azokat a csatákat megvívni, amiket meg tudunk nyerni.

1 hozzászólás
+
>!
vedina007

Azokkal a kártyákkal kell játszanod, amit leosztottak neked, mint mindenki másnak ebben a rohadt világban.

Hetedik fejezet

1 hozzászólás
+
>!
°panka°

– Akkor térjünk át az utolsó fázisra. Csábító démont kell csinálnunk belőled. Valószínűleg ez lesz a legnehezebb.
– Kösz.

71. oldal

7 hozzászólás
+
>!
Kinga_Kenéz

Csak akkor légy jó, ha a rosszalkodás nem szórakoztatóbb!

Tizennegyedik fejezet


A sorozat következő kötete

Összehasonlítás

Cat és Bones sorozat


Hasonló könyvek címkék alapján


Ha tetszett a könyv, olvasd el ezeket is