Tojásos ​ételek 0 csillagozás

Jámbor Mariann (szerk.): Tojásos ételek

Sorozatunkban különböző ételféleségek legjavát válogattuk össze. A belső oldalak színes, látványos fotóival a háziasszonyoknak szeretnénk segíteni, hogy finom, változatos ételeket tudjanak az asztalra varázsolni.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Süssünk, főzzünk

>!
Pro-Book, Budapest, 2008
46 oldal · ISBN: 9789639875791

Hasonló könyvek címkék alapján

Gáll Tímea: Kölcsönkért kovász
Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren
Váncza József: A mi süteményes könyvünk
Jancsa Jani: Nagy burgerkönyv
Borbás Marcsi: A sűrűje 2.
Máté Pálné Terenyei Katalin: Ahogy én készítem… – Kati mama szakácskönyve
Lejtényi Éva – Waldhauser György: Régi idők receptjei
Magyar Elek: Az ínyesmester szakácskönyve
Bereznay Tamás: Mai magyar konyha
Papp Emese: A Nők Lapja Konyha 100 legjobb süteménye