Facebook Twitter RSS

Bukott angyalok 1.

Jim Heron a bosszú angyala. Nem ismer sem kegyelmet, sem szánalmat. A bűn a lételeme. Amikor bukott angyalként a Földre érkezik, mégis sorsszerű megbízatást kap: hét ember lelkét kell megmentenie a főbűnöktől. Fegyvere: a szeretet ereje. Ellensége: a legsötétebb gonosz. Nem vallhat kudarcot.

Vin diPietro velejéig romlott üzletember, aki csak a pénz szavának engedelmeskedik. Váratlanul azonban feltűnik az őrangyal és egy gyönyörű nő, és Vin válaszút elé kerül: vajon a végzete, a józan esze és a szíve mind ugyanabba az irányba mutat? Egy gonosz erő készen áll rá, hogy bekebelezze a lelkét. Kénytelen együtt dolgozni a bukott angyallal, hogy megnyerje magának szíve választottját, és megváltsa lelkét az örök kárhozattól…

J. R. Ward bestsellersorozata a hét főbűnről, szerelemről és szenvedélyről, sikerről és gazdagságról világszerte meghódította a Fekete Tőr Testvériség sorozat rajongóit.

Borítók (1)

aalexaa85 11q9686

Top értékelések

Francica 7 hónapja 1× kedvenc
→ 2009. december 28., 12:52

Karácsony estéin, a jól megérdemelt pihenés gyanánt, lágy zene mellett olvastam és így volt tökéletes.
Az előszó sporthasonlatát olvasva kicsit megijedtem, hogy mi van?
De egy nagyon jó könyv kerekedett ki. A jó és a gonosz, a valóság és a mágia, a másvilág egy….. nem is tudom. Olyan volt, mintha egy film pergett volna a szemem előtt. Minden olyan életszerű, közben pedig néha megjelenik egy égi kastély a krikettező angyalokkal, a gonosz köztünk jár. Nem mindenki az akinek mondja magát.
Jimmel még barátkozom, nem az én stílusom. Vin viszont felkerült a kedvenc főhősök listámra. Szerintem egy csúcs pasi.
Várom a folytatást.

Elhaym 6 hónapja
→ 2010. január 21., 16:29

FTT spin-off sorozata , de más hangulatú . Sokkal misztikusabb. Történet lassan indult be, de aztán egyre jobb lett. Egyedül az zavart, hogy csak 3 nap telt el a könyvben.

Doxyka 7 hónapja 1 komment
korábbi olvasás

Mindössze 2 nap alatt kiolvastam,eddig még nem olvastam Wardtól regényt,de ez nagyon megfogott.
Izgalmas könyv,már várom a folytatást.
Csak ajánlani tudom mindenkinek!!

aalexaa85 5 hónapja
→ 2010. február 22., 10:25

Hú, gyerekek, ez a könyv de nehezen ment… Lehet, hogy rossz időszakomban olvastam, mert nem egyáltalán alig volt időm olvasni, de nem kötötte le olyan intenzíven a figyelmemet a cselekmény, mint mondjuk a Fekete Tőr Testvériség sorozatban. Nem volt rossz, de… valami nekem hiányzott, sajnos.

sztimi53 P S 4 hónapja
→ 2010. március 28., 14:59

A Covethez írtam le.

kriszmanesz 2 hónapja
korábbi olvasás

Könnyű olvasmány egy szombat délutánra. Megfelelő arányban van benne misztikum-krimi-romantika, és bár néha meg-megtorpant a lendület, meglepően kellemesnek találtam a fanyar „férfihumort”, ami átszövi a könyvet…

lustica 15 napja
→ 2010. július 16., 21:22

Nekem tetszett ez a könyv! Igaz, hogy amikor Phury feltűnt, vagy Trez, szívesen olvastam volna az FTT-t, de emellett attól még igazán lekötött.
De már csak egy hónap John könyvéig:-D

Top idézetek

island 4 hónapja

Egy vadonatúj, csillogó–villogó Volvo, vagy valami hasonló autó tündökölt a kocsifeljárón. Vin féloldalasan az anyósülés felőli ajtónak dőlt. Arcán vegyes érzelmek mutatkoztak: félig győzelemittas, félig a–francba–lehet–hogy–bajban–vagyok képet vágott.
Mialatt Sean a kombi körül futkorászott, majd be¬mászott az utastérbe, Gretchen Vinhez közelített.
– Na és mi történt a Toyotámmal?
Vin csak megvonta azt a széles vállát.
– Elvesztettem.
– Elvesztetted.
A férfi komoly arcot vágva bólintott.
– Bocsi.

44. fejezet

island 4 hónapja

Mint általában mindig, a templom most is lényegében üres volt, két elöl ülő fekete fátylas nőt kivéve, meg egy Red Sox baseballsapkát viselő férfit, aki leghátul, egy imaszékben térdelt, kezét imára kulcsolva, fejét könyörgésre hajtva.

20. fejezet

island 4 hónapja

Kint az előcsarnokban már gyülekeztek egy újabb megbeszélésre, ami, ha nem tévedett, az Anonim Drogfüggők csoportja volt, akik csak nem régóta üléseztek a Szent Patrick–katedrálisban. Mindenki barátságos volt a másikkal, és a váltás közben összekeveredtek a különböző problémáik miatt más–más csoporthoz tartozó emberek.
Amint a kocsikulcs után kutatott a táskájában…
Beleütközött egy hatalmas termetű emberbe.
– Jaj, ne haragudjon! – nézett fel az egy oroszlánt is megszégyenítő szempárba. Atyaég, majdnem sárga színű volt!
– Csak nyugalom! – mondta a férfi, miközben meg¬támasztotta Marie–Terese–t, és kedvesen rámosolyodott. Sok színben pompázó hajkoronája legalább olyan lenyűgöző volt, mint a szeme. Hosszú haja a vállát verte.

8. fejezet

Nincsenek linkek.