Facebook Twitter RSS
BezárásBe kell jelentkezned, hogy megtekinthesd az oldalt!

J. R. Ward: Halhatatlan szerető

J. R. Ward »

Fekete Tőr Testvériség 8.

A New York állambeli Caldwellben halálos harc folyik a vámpírok és gyilkosaik között…
John Matthew valódi kilétét homály fedi. A Testvériség befogadta, de senki sem tudja, honnan jött, vagy ki is ő valójában. Pedig halott testvérük, Darius tért vissza új testben, új küldetéssel. Miközben Johnt személyes bosszú fűti, szembekerül a megtestesült Gonosszal, akinek legyőzéséhez mindkét énjére szüksége lesz.
Xhex, a bérgyilkosnő, titokban régóta szenvedélyesen vágyik Johnra. Egy szeretőjét már elvesztette, ezért nem akarja, hogy egy újabb értékes férfi is áldozatul essen a háborúnak. Azonban hamarosan rájön, hogy a szerelem, akárcsak a végzet, elkerülhetetlen…
J. R. WARD neve fogalom a vámpírtörténetek rajongóinak körében. Akit egyszer rabul ejtett káprázatos, rémséges, baljós és szenvedélyes világa, az odaadó híve marad.

Borítók (1)

Kívánságlistán

Top értékelések

Azura 26 napja 2× kedvenc
korábbi olvasás

Szerettem! John alapból nagy kedvenc nálam, és Blay meg Quinn is, akik most sokat szerepelnek. És végre Payne-t is megismerhetjük. "Szépen" elő is lett készítve az ő könyve egy súlyos sérüléssel.
A kedvenc részem a Payne és Vishous találkozás volt.
Csak ajánlani tudom! :)

rodicaindia 1 napja 1 komment 1× kedvenc
→ 2010. szeptember 6., 15:01

kicsit szerteagazo volt,nem mint az eddigiek…egy-ket dolognak meg nem lattam lenyeget,de gondolom majd a kovetkezo reszben majd igen…de amugy tetszett,hozta a szokasos szinvonalat :)

island 5 napja 3 komment 1× kedvenc
→ 2010. szeptember 2., 23:07

Hiányérzetem volt az olvasás végeztével. John kedvencem, de az ő jeleneteiknél sokkal jobban tetszett a Qhuinn-Blay szál. És (ahogy más véleménynél olvastam) ez inkább Lash-könyv volt.

nekromancia 4 napja 1× kedvenc
korábbi olvasás

Imádtam…Johnt csak szeretni lehet. Igazán különleges könyv lett, már alig várom a következőt.

lustica 2 napja 1× kedvenc
→ 2010. szeptember 5., 19:45

Nagyon jó volt végre olvasni a folytatást. De így összességében Rhevenge könyve jobban tetszett, John könyvét le bírtam rakni nap közben.
Payne-nek nagyon kíváncsi leszek mit talál ki!

Külső linkek

Akiknek ez a kedvence, még ezeket szeretik