Fekete Tőr Testvériség 1.

Az éjszaka sötétjében halálos küzdelem folyik a vámpírok és a vadászok között. A Fekete Tőr Testvériség hat vámpírharcosa felesküdött rá, hogy megvédi a vámpírokat a rájuk törő ellenségtől. Vezetőjük, a jóképű, emberfeletti erővel bíró Wrath maradt az egyetlen tisztavérű vámpír a Földön. Szülei gyilkosait keresi, hogy végre kiegyenlítse a számlát. Küldetése során találkozik a gyönyörű Beth-szel, aki mit sem tud származásáról: nem sejti, hogy félig vámpír. Wrath-nak be kell vezetnie a lányt a halottak világába, hiszen ez az öröksége, a sorsa… Egy új érzés, a testét gyötrő nyugtalanság miatt Beth képtelen ellenállni a veszélyesen vonzó férfinak, aki éjszakánként meglátogatja, ám történetei a Testvériségről és a vérről megijesztik. A férfi érintése lángra lobbantja Beth-t, ám ez egy fenyegető, mindkettőjüket felemésztő vágy…

Kettejük szerelméről, erotikus szenvedélyéről szól a Fekete Tőr Testvériség sorozat lebilincselő első könyve, mely az elmúlt évek legnagyobb romantikus bestsellere lett világszerte.

Borítók (1)

Elsia 125id93

Top értékelések

readyfairy 9 hónapja 1× kedvenc
→ 2009. július 5., 22:31

J. R. Ward új vámípr kultuszt épített fel. Beth és Wrath szerelmének története olyan mély és erotikus. A fürdőszobában és amikor páromhoz bújtam is olvastam a könyvet. Letehetetlen és izgalom ittas volt mind a több mint ötszáz oldal.

molyito 8 napja 3 komment 1× kedvenc
→ 2010. március 10., 21:30

Érzelmekben gazdag könyv sajátos stílussal. Eleinte furcsának találtam, majd a végére faltam a könyvet. :) Egyszerűen olvastatja magát. Fáradt, nehéz napok végén nagyon jól kiragad a valóságból és teljesen kikapcsolja az agyad.

dorothea 10 hónapja

érdekes könyv, szókimondó

Picur 10 hónapja
korábbi olvasás

Nagyon tetszett az egész sorozat lebilincselő…

Sephrenia 10 hónapja
korábbi olvasás

érdekes könyv, a többit nem olvastam, de ez tetszett.

Gabiii 10 hónapja

fantasztikus

Barbus 9 hónapja
korábbi olvasás

vámpírpornó, csipetnyi humorral, jó volt.
a Spanyol szerenád 21. századi továbbfejlesztése

Yenna 9 hónapja
korábbi olvasás

Nagyon-nagyon jó volt! Egyszerűen letehetetlen. :)

Lexa 9 hónapja

Imádtam!
Egyedi, borzongató, szerelmes, erotikus ezek elegye tökéletes lett szerintem!

Top idézetek

Francica 5 hónapja 4× kedvenc

Isten hozott a féltékenység világában. Belépéskor kapsz egy kis hasogató fejfájást, szinte leküzdhetetlen vágyat, hogy valakit meggyilkolj és egy kisebbrendűségi komplexust.

Francica 4 hónapja 3× kedvenc

– Szánalmas vagy.
– Te pedig több 100 éve halott, csak túl öntelt ahhoz, hogy találj magadnak egy sírt és belefeküdj.

Tohrment mondja Wrath-nak

Francica 4 hónapja 1 komment 2× kedvenc

A Fekete Tőr Testvériség pedig el van átkozva. Nincs olyan tagja, aki ne szenvedne valamitől.

drude 5 hónapja 2× kedvenc

Az ember mindig legyen tisztában azzal, hogy kicsoda. Vagy, hogy ki nem.