!

Elsősegélynyújtás mindenkinek 19 csillagozás

Hornyák István: Elsősegélynyújtás mindenkinek
Könyvtár

A Magyar Vöröskeresztnél hazánkban évente több százezren vizsgáznak elsősegélynyújtásból. Ezért a nagyközönség részéről egyre nagyobb igény mutatkozott egy olyan könyvre, amely részletesen, ám közérthetően fogalmazza meg a sikeres elsősegély-vizsgához szükséges tudnivalókat.
Különösen fontos lehet a könyv azoknak, akik személyes élethelyzetükből vagy munkájukból adódóan fokozott felelősséget viselnek a környezetükben élők egészségéért, testi épségéért, így jó szívvel ajánljuk a kiadványt:
a jogosítványszerzés előtt állóknak,
az iskolai és óvodai alkalmazottaknak,
munkahelyi elsősegélyt nyújtóknak,
minden szülőnek és nagyszülőnek.
Az „Elsősegélynyújtás mindenkinek” több mint egy tankönyv. A kiadvány célja, hogy szükség esetén minél többen tudjanak gyorsan és szakszerűen – adott esetben életmentő – ségítséget nyújtani a bajbajutottaknak.

>!
176 oldal · ISBN: 9789637500688

Hirdetés

Kedvencelte 1

Most olvassa 18

Kívánságlistára tette 1

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

+
>!
alexa19900726 P
Hornyák István: Elsősegélynyújtás mindenkinek

Úgy vélem ez a könyv hasznos, könnyen kezelhető érthető és a képekkel végképp megérted hogy mit hogyan miképp. Egyetlen egy észrevétel, hogy a könyv modelljei elég „furik” :) A baba konkrétan olyan mintha minden képen nevetne :)

+
>!
csend_zenésze
Hornyák István: Elsősegélynyújtás mindenkinek

Amellett, hogy ez volt a minimum olvasmány a tételsor mellett, amivel tudtam arra a bizonyos vizsgára készülni, azért mókás egy könyv. Főleg a nagyon politikailagkorrekt leírások a spriccelő artériás vérzésekről és mindenféle finomságról, és akkor a rendkívül fotogén, ám lelkes illusztrációs brigád arckifejezéseiről és élethű megmozdulásairól nem is beszéltem.
Na, viccet félretéve, jó, hogy megvan ez a könyv a polcon, hasznos, könnyen forgatható, de könyv létére mégis azt kívánom, ne legyen többször szükségem arra, hogy bármely részletét is újraolvassam.

+
>!
bodr
Hornyák István: Elsősegélynyújtás mindenkinek

Nem olvastam ki a könyvet A-tól Z-ig, valószínűleg soha nem is fogom. Egy elsősegély-tanfolyamon kaptam tananyagként, és arra kitűnő, hogy ha eszembe jut valami, aminek a kezelésével nem vagyok tisztában, akkor előveszem, és átismétlem. Gyakorlati tanulás nélkül azonban valószínűleg nem sokat ér. Ha valakit komolyan érdekel a téma, a http://elsosegely.hu/ képzéseit jó szívvel ajánlom helyette / mellette.

+
>!
KatieV
Hornyák István: Elsősegélynyújtás mindenkinek

Jó tankönyv, bár a gyakorlatban abszolút nem értek az elsősegélyhez, szóval aki balesetet akar szenvedni, az inkább olyankor tegye, ha rajtam kívül más is van a közelben. Jogsihoz vettem meg, de hasznos lehet pl. bébiszitterkedéshez is, bár szerencsére még nem volt rá szükségem.

+
>!
Pandalány P
Hornyák István: Elsősegélynyújtás mindenkinek

Most,hogy sikeresen túl vagyok ezen a vizsgán is, könnyen mondhatom, hogy jó könyv, ebből érdemes rá tanulni, de őszintén szólva inkább nem mondom. Sok hasznos infót, képet tartalmaz, de nem elég, ott kell lenni az órákon, a gyakorlatokat végigcsinálni, videókat is nézni akár és így, ezzel a könyvvel megtanulva az alapokat sikeres lesz a vizsga.

+
>!
alexakarola
Hornyák István: Elsősegélynyújtás mindenkinek

Szerintem nagyon hasznos könyv, szinte minden szóról-szóra le van írva.Elég jól érthető, de nem árt, ha egy szakértelemmel bíró ember is megmutatja a fontosabb dolgokat. Mindenkinek ajánlani tudom, aki mondjuk vezetéshez készül. Minden benne van, ami kellhet, sőt még plusz tudást is ad.

+
>!
katka777
Hornyák István: Elsősegélynyújtás mindenkinek

Most erről mit írjak? :D Nyilván azért olvastam el / tanultam belőle, mert kellett az elsősegély-vizsgámhoz, hogy megkapjam a jogsimat. :) Tényleg hasznos amúgy, elsajátítottam sok dolgot, bizonyos szituációkban tudni fogom (remélhetőleg), hogy mi a teendő. Nem ártana mindenkinek átlapozni. Miért nem kötelező egy ilyen az iskolákban?

+
>!
Marcus P
Hornyák István: Elsősegélynyújtás mindenkinek

Az elsősegély vizsgához szükséges anyagot tartalmazza, érhetően és jó illusztrációkkal. Én speciel mindenkinek ajánlanám, szülőknek különösen, bármikor jól jöhet a benne foglalt ismeretanyag.

+
>!
habosvilla
Hornyák István: Elsősegélynyújtás mindenkinek

Jó összefoglalás, kiemelésekkel és érthető illusztrációkkal. Az autóvezetéshez szükséges elsősegély vizsgát könnyedén le lehet tenni a segítségével.

+
>!
EvelinTekla
Hornyák István: Elsősegélynyújtás mindenkinek

Hasznos konyv, jo a sok illusztracio. Bar a szereplok tenyleg nagyon viccesek :D


Hasonló könyvek címkék alapján

Kis Anna – Mező Tibor: Nyújts segítő mancsot!
Takácsi-Nagy Klára (szerk.): Családi orvosi kalauz
Andrew K. Marsden – Cameron Maffet – Roy Scott: Az elsősegély kézikönyve
Pápai Tibor: Elsősegélynyújtás
Myriam Canas – Gustavo Villalobos: Elsősegély
Philip Jevon: Sürgősségi ellátás és elsősegély
Pap Zoltán: Elsősegélynyújtás
Robert M. Youngson: Elsősegély
Vivien J. Amstrong – Tony Lee – Lotte Newman – Rudy Crawford – J. Gordon Paterson: Az elsősegély alapkönyve
Simon Éva: Gondos szülők gyermekelsősegély könyve