!

Elsősegélynyújtás mindenkinek 8 csillagozás

Hornyák István: Elsősegélynyújtás mindenkinek

A Magyar Vöröskeresztnél hazánkban évente több százezren vizsgáznak elsősegélynyújtásból. Ezért a nagyközönség részéről egyre nagyobb igény mutatkozott egy olyan könyvre, amely részletesen, ám közérthetően fogalmazza meg a sikeres elsősegély-vizsgához szükséges tudnivalókat.
Különösen fontos lehet a könyv azoknak, akik személyes élethelyzetükből vagy munkájukból adódóan fokozott felelősséget viselnek a környezetükben élők egészségéért, testi épségéért, így jó szívvel ajánljuk a kiadványt:
a jogosítványszerzés előtt állóknak,
az iskolai és óvodai alkalmazottaknak,
munkahelyi elsősegélyt nyújtóknak,
minden szülőnek és nagyszülőnek.
Az „Elsősegélynyújtás mindenkinek” több mint egy tankönyv. A kiadvány célja, hogy szükség esetén minél többen tudjanak gyorsan és szakszerűen – adott esetben életmentő – ségítséget nyújtani a bajbajutottaknak.


Hirdetés

Most olvassa 3

Várólistára tette 1

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

+
>!
bodr
Hornyák István: Elsősegélynyújtás mindenkinek

Nem olvastam ki a könyvet A-tól Z-ig, valószínűleg soha nem is fogom. Egy elsősegély-tanfolyamon kaptam tananyagként, és arra kitűnő, hogy ha eszembe jut valami, aminek a kezelésével nem vagyok tisztában, akkor előveszem, és átismétlem. Gyakorlati tanulás nélkül azonban valószínűleg nem sokat ér. Ha valakit komolyan érdekel a téma, a http://elsosegely.hu/ képzéseit jó szívvel ajánlom helyette / mellette.

+
>!
alexakarola
Hornyák István: Elsősegélynyújtás mindenkinek

Szerintem nagyon hasznos könyv, szinte minden szóról-szóra le van írva.Elég jól érthető, de nem árt, ha egy szakértelemmel bíró ember is megmutatja a fontosabb dolgokat. Mindenkinek ajánlani tudom, aki mondjuk vezetéshez készül. Minden benne van, ami kellhet, sőt még plusz tudást is ad.

+
>!
katka777
Hornyák István: Elsősegélynyújtás mindenkinek

Most erről mit írjak? :D Nyilván azért olvastam el / tanultam belőle, mert kellett az elsősegély-vizsgámhoz, hogy megkapjam a jogsimat. :) Tényleg hasznos amúgy, elsajátítottam sok dolgot, bizonyos szituációkban tudni fogom (remélhetőleg), hogy mi a teendő. Nem ártana mindenkinek átlapozni. Miért nem kötelező egy ilyen az iskolákban?

+
>!
Marcus
Hornyák István: Elsősegélynyújtás mindenkinek

Az elsősegély vizsgához szükséges anyagot tartalmazza, érhetően és jó illusztrációkkal. Én speciel mindenkinek ajánlanám, szülőknek különösen, bármikor jól jöhet a benne foglalt ismeretanyag.

+
>!
habosvilla
Hornyák István: Elsősegélynyújtás mindenkinek

Jó összefoglalás, kiemelésekkel és érthető illusztrációkkal. Az autóvezetéshez szükséges elsősegély vizsgát könnyedén le lehet tenni a segítségével.


Hasonló könyvek címkék alapján


Ha tetszett a könyv, olvasd el ezeket is