Nagyon vártam ezt a könyvet, és elképesztően jó volt!
Hihetetlenül izgalmas volt a történet, de a verseny (Harpy Games) mégsem vonta el a figyelmet a szerelmi szálról. A szerelmi szál sem volt eltúlozva, mindkettőből pont annyi volt, amennyi kellett.
Kaia és Strider tökéletes pár, minden hibájukkal és hülyeségükkel együtt. Nagyon hasonlóak, erős karakterek, mindketten győzni akarnak, mindketten heves, féltékeny természetűek, szenvedélyesek és a végletekig birtoklóak. Jó volt látni, hogyan alakul ki közöttük ez az erős kötelék. Minden tetszett, minden! Az, hogy Strider ennyi ideig ellenállt Kaiának, illetve inkább annak, hogy ráébredjen a saját érzéseire. Ahogy végül rájött, hogy milyen fontos neki. A vallomások nem voltak nyálasak, tetszett, ahogy védelmezte, támogatta Kaiát, bízott benne. És a titkos esküvés! Édesem, tényleg azt hitte, hogy Kaia nem fogja észrevenni??
Tulajdonképpen nem volt olyan része a történetnek, ami ne tetszett volna, vagy másképp szerettem volna. Egy dolog talán: jobb lett volna, ha Tabitha megmarad gonosznak, a pálfordulása a végén eléggé hihetetlen volt. Lazarus esetében ugyanez a fordulat tetszett, és szükség is volt rá.
Juliette és Tabitha mindketten nagyon eltalált gonosz karakterek voltak.
Elég sok durva jelenet volt: a Harpy Games valami eszement módon véres és kegyetlen, a Vadászok elleni harcok, William bosszúja…, vér, vér, vér… De még ez is tetszett… :))
És az erotikus részek! Csoda, hogy nem kaptak lángra a lapok!
Amiből nem volt elég: Paris, Kane, William, és az összes többi harcos. Lucient csak egy áll-leesésnyi időre láthattuk, Kane-t és Williamet kétségbeejtő helyzetben kellett otthagynunk, Paris pedig…, szegény Paris, vérzik érte a szívem… Eddig is rengeteget szenvedett, ebben a részben sem történik vele semmi jó, és úgy tűnik, ereje végére ért. Közben Sienna is szenved, egyrészt attól, hogy megkapta Aeron démonját, Haragot, másrészt pedig a bűntudattól, hogy rosszul ítélte meg az Alvilág Urait, mert már látja a Vadászok valódi természetét. Minél hamarabb felül akar kerekedni a démonon, és megtalálni Parist. Ha eddig nem vártam volna epedve Paris könyvét, akkor most már biztosan.
Kedvenc jelenetek:
A Harpy Games megnyitója, amikor Kaia azt hiszi, hogy Strider nem jön el, aztán egyszer csak megjelenik mögötte, és a fülébe suttogja: bocs, hogy késtem.
Bianka bugyivillantása Lysandernek.
Lazarus utolsó jelenete.
Kaia győzelme Tabitha felett.
Kaia győzelme Juliette felett.