Ikebana tányérokon 3 csillagozás
Japán főzőiskola
Ennek a könyvnek nincsen fülszövege.
Várólistára tette 1
Kívánságlistára tette 1
Kiemelt értékelések
BakosJuci>!
Gaál Zoltán: Ikebana tányérokon Japán főzőiskola
Ebben a könyvben azt bírom nagyon, hogy szerzője alapból „magyarra hangolta” a recepteket. Tökéletesen érthető, mert ha 1985-ben azt írja Magyarországon, hogy „szaké, tofu, szójaszósz”, akkor senki a büdös életben nem fog főzni tudni belőle. Így lett a szakéből vodka például. :)
De nagyon jó receptek, nagy, átfogó repertoárral, leírásokkal. Csupán annyi dolgunk van, hogy az alapanyagokat vissza kell „japánítai”, de nem nehéz, ha picit is jártas valaki a Japán konyhában, pillanatok alatt ki lehet szúrni, hogy mi az, amit helyettesítőként tett bele a szerző, és mi lenne az eredeti.
Én nagyon szeretem ezt a könyvet.
Hasonló könyvek címkék alapján
- Steiner Kristóf: Kristóf konyhája 97% ·
Összehasonlítás - Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren 100% ·
Összehasonlítás - Tóthné Libor Mária: Limara Péksége 97% ·
Összehasonlítás - Beh Mariann: A kert konyhája 97% ·
Összehasonlítás - Borbás Marcsi: Édes békeidők 96% ·
Összehasonlítás - Király Ágnes: Egyszerűen fermentálj 98% ·
Összehasonlítás - Váncsa István: Váncsa István szakácskönyve 96% ·
Összehasonlítás - Ambrus Éva: Anya, kérek még! 94% ·
Összehasonlítás - Horváth Ilona: Horváth Ilona illusztrált szakácskönyve 98% ·
Összehasonlítás - Janits-Szabó Virág: Örömfőzés 98% ·
Összehasonlítás