Ikebana ​tányérokon 3 csillagozás

Japán főzőiskola
Gaál Zoltán: Ikebana tányérokon

Ennek a könyvnek nincsen fülszövege.

>!
Közgazdasági és Jogi, Budapest, 1985
150 oldal · ISBN: 9632233751

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

BakosJuci>!
Gaál Zoltán: Ikebana tányérokon

Ebben a könyvben azt bírom nagyon, hogy szerzője alapból „magyarra hangolta” a recepteket. Tökéletesen érthető, mert ha 1985-ben azt írja Magyarországon, hogy „szaké, tofu, szójaszósz”, akkor senki a büdös életben nem fog főzni tudni belőle. Így lett a szakéből vodka például. :)
De nagyon jó receptek, nagy, átfogó repertoárral, leírásokkal. Csupán annyi dolgunk van, hogy az alapanyagokat vissza kell „japánítai”, de nem nehéz, ha picit is jártas valaki a Japán konyhában, pillanatok alatt ki lehet szúrni, hogy mi az, amit helyettesítőként tett bele a szerző, és mi lenne az eredeti.
Én nagyon szeretem ezt a könyvet.

>!
Közgazdasági és Jogi, Budapest, 1985
150 oldal · ISBN: 9632233751

Hasonló könyvek címkék alapján

Steiner Kristóf: Kristóf konyhája
Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren
Tóthné Libor Mária: Limara Péksége
Beh Mariann: A kert konyhája
Borbás Marcsi: Édes békeidők
Király Ágnes: Egyszerűen fermentálj
Váncsa István: Váncsa István szakácskönyve
Ambrus Éva: Anya, kérek még!
Horváth Ilona: Horváth Ilona illusztrált szakácskönyve
Janits-Szabó Virág: Örömfőzés