!

Hotel Bali 331 csillagozás

Fejős Éva: Hotel Bali Fejős Éva: Hotel Bali

Négy barátnő: Dóra, Gabi, Szilvi és Judit. Tizenévesen Budapesten, egy mámoros és tragédiába torkolló buli után fogadalmat tesznek, hogy elhagyják az országot. Máshol kezdenek új életet, ahol a múlt nem éri el őket. Megesküsznek: tizenhét év múlva újra találkoznak… A sors négyüket a négy égtáj felé veti: Dóra a földi paradicsomban, Bali szigetén köt ki, de ott is csak élete szerelmére gondol. Szilvi titokban regényt ír, melyben barátnőinek is fontos szerep jut, Gabi két sikeres férfi között őrlődik, Judit pedig megszerzi magának azt a pasit, akiről korábban csak csendben álmodozott… Tizenhét év telt el, közeledik a nagy találkozás… Vajon megtalálták a boldogságot? Elárulhatják-e egymást a barátok a szerelemért? Mit rejt a titokzatos közös múlt, és van-e feloldozás?

Eredeti megjelenés éve: 2008


Enciklopédia 1


Hirdetés

Kedvencelte 26

Most olvassa 21

Várólistára tette 43

Kívánságlistára tette 25

Kölcsönkérné 1

Elcserélné vagy eladná

>!
1.100 Ft ★★★★★ Eladó
eltim könyve Fejős Éva: Hotel Bali
>!
800 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
bettike0930 könyve Fejős Éva: Hotel Bali
>!
1.000 Ft ★★★★★ Eladó
Majna könyve Fejős Éva: Hotel Bali
>!
1.000 Ft Eladó Elcserélhető
Youditta könyve Fejős Éva: Hotel Bali
>!
★★★★★ Eladó Elcserélhető
mandarina könyve Fejős Éva: Hotel Bali
>!
1.200 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
NightBlood könyve Fejős Éva: Hotel Bali
>!
800 Ft ★★★★☆ Eladó Elcserélhető
Ellington könyve Fejős Éva: Hotel Bali
>!
1.000 Ft ★★★★★ Eladó
horvath_tina könyve Fejős Éva: Hotel Bali
>!
1.000 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
picurka13 könyve Fejős Éva: Hotel Bali
>!
1.500 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
nimphea könyve Fejős Éva: Hotel Bali
>!
1.500 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
Timi1 könyve Fejős Éva: Hotel Bali
>!
1.000 Ft ★★★★☆ Eladó
Dina_Balasch könyve Fejős Éva: Hotel Bali
>!
1.000 Ft ★★★★★ Eladó
B_Péter könyve Fejős Éva: Hotel Bali Megjegyzés
>!
1.600 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
Dani_Helga_Liliána könyve Fejős Éva: Hotel Bali
>!
1.000 Ft ★★★★☆ Eladó
EvelinTekla könyve Fejős Éva: Hotel Bali
>!
1.000 Ft ★★★★☆ Eladó
ninaanon könyve Fejős Éva: Hotel Bali
>!
800 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
Dalmata66 könyve Fejős Éva: Hotel Bali
>!
500 Ft ★★★★☆ Eladó
Roxa könyve Fejős Éva: Hotel Bali
>!
1.500 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
Kaktus könyve Fejős Éva: Hotel Bali
>!
1.000 Ft ★★★★★ Eladó
Angie84 könyve Fejős Éva: Hotel Bali

Kiemelt értékelések

+
>!
deardurr P

Ismét a „fél csillag, mert betűk vannak benne”-kategória.
Azt lehetett már az elején sejteni, hogy nem lesz valami nagy durranás, de hogy ennyire ne legyen semmi tartalom benne… ehhez már tehetség kell. Unalmas volt. Nagyon, nagyon unalmas. Azok a leírások meg, hogy mennyire flancolnak, kifejezetten idegesítőek voltak. Jah, nem flancolnak, hanem ők tényleg így élnek!!! Csak én ezt itt nem tudom felfogni, itt Magyarországon, mert ez akkora sz@r hely, hogy itt semmi se mozdul előre, csak külföldön lehet a kis senkiből valaki.Na, mindegy. Idegesítő, rossz könyv. Egy haszna volt számomra; megfogadtam, hogy nem olvasok el ilyet többé. Nem Fejős Évát, hanem ilyen tudvalevőleg rossz könyvet. Soha! Úgy legyen!

4 hozzászólás
++
>!
Matisyahu

Brahiból olvastam el, hogy lepontozhassam – igyekeztem még a könyvtáros néni pillantását is elkerülni. A könyv nehézkesen indul be és időnként borzasztóan sablonos, az írónő stílusa ingadozik egy tiniregény és az ezoterikus életmód-könyveké között, a (szereplők szájába adott) káromkodásai pedig – véleményem szerint – borzasztó öncélúak. Ennek ellenére a könyvet nemcsak olvashatónak, de kifejezetten izgalmasnak találtam, noha a szereplők kevéssé szerethetők (ahogy Audr_ey is írta: túlságosan hasonlítanak egymásra), a cselekmény pedig több helyen irreális. Az ötlet jó, a kivitelezés jóval gyengébb, végső konklúzió: szeretném nem szeretni, de bizony tetszett.

+
>!
Petrus601

Eddig két könyvet olvastam el az írónőtől, azok tetszettek, de ez viszont nagyon nem…
Pedig még a kritikákat el sem olvastam előtte, de úgy érzem nem sokat befolyásoltak volna a véleményemen.
Ezt a 4 „barátnőt” kifejezetten utáltam… Bocsi.. Igazából egyik szereplőt még a mellékszereplőket sem sikerült megkedvelnem..
A történet eleje nagyon uncsi volt számomra, a közepén volt 1-2 rész, ami tetszett (ezért a 2 csillag), de a többit inkább el sem olvastam volna.
A fülszöveg alapján valami jobbra számítottam volna.
Nem mondom, hogy nem fogok még Fejős Éva regényeket olvasni mert eddig 2:1 a tetszik- nem tetszik állás, de ezt még egyszer biztos, hogy nem…
2*

+
>!
Marcsi8909 P

Csak azért olvastam el, mert mindenhonnan ez az írónő folyt, gondoltam akkor van benne valami… Hát nincs! Bugyuta történet, bugyuta szereplőkkel. Akkora félreértés amekkorát nem tudom, hogy lehet kitalálni. Egyszerűen nem életszerűek a szereplők cselekedetei.

+
>!
szofia1209

Valahogy felkeltette az érdeklődésemet a szereplőkkel szemben. A fordulatokról, amiket a könyv tartogatott nem is beszélve… Az írónő sorozatából nekem ez tetszett a legjobban!

+
>!
farkaszita

Ez az első könyv, amit olvastam tőle. Az írásmódja alapján nekem Nora Roberts-re emlékeztet, ezért nagyon tetszett. A történet kimondottan csajos, de a realitástól kicsit távol áll, mert Magyarországon 4 barátnőből 4-nek nem jön be, amit eltervezett még gyerekkorában.

+
>!
Gotti

Első Fejős Éva könyv, amit elolvastam. Ilyenre soha nem adnék ki pénzt, de mivel kölcsönkaptam (kéretlenül), úgy gondoltam, miért ne…Látszott már a borítón, hogy nem lesz nagy agymunka.:-)
A történet elképesztően nagy durranás akar lenni, közben nagyon sablonos, kb. 40 oldal után ki lehet találni, hogy mi a titok…Nincsenek benne karakterek, a 4 főszereplő nagyon hasonló, mai trendi csaj, a pasi meg izmos, okos stb., szóval meglepetésre e tekintetben sem kell számítani. Helyenként a szereplők szájába adott káromkodások, pedig szinte fájtak, annyira oda nem illőek, szükségtelenek. Végig az volt az érzésem, hogy ilyen színvonalú regényt majdnem bárki tudna írni…
A műfaj tehát szép magyar szóval élve „ultralight”, de mivel ebben a műfajban járatlan vagyok, könnyen el tudom képzelni, hogy kiemelkedik sorstársai közül.
Nyáridőre, semmittevés mellé, agylazításképpen ajánlható legfeljebb.

1 hozzászólás
++
>!
Ingryd 

Könnyed, szórakoztató és olvasmányos sztori. A történet alakulását könnyen ki lehet találni már az első pár fejezet után. De ettől függetlenül nagyon jó kis könyv. A folytatást is elolvasom.


Népszerű idézetek

+
>!
Frank_Spielmann IMP

Azt hitte, azt képzelte, azt remélte, sőt biztos volt benne….

1

7 hozzászólás
+
>!
Ciccnyog ISMP

Dóra néha eltűnődött azon, hogy nem kellene-e pszichológushoz fordulnia, de igazából nem látta értelmét, mert az okot, a problémák gyökerét maga is ismerte.

1

5 hozzászólás
+
>!
baroness

Tizenhét másodperc. Mindössze ennyi ideig kellene összpontosítanod a vágyadra, tisztán, hittel, boldogan, várva, hogy beteljesüljön. És akkor be is fog teljesülni. Minél többször tizenhét másodpercig gondolsz rá, annál közelebb lesz hozzád. És a végén elérkezik

+
>!
Ciccnyog ISMP

Nem, ő biztosan nem szeret bele úgy, hogy teljesen elveszítse a fejét, és ki legyen szolgáltatva egy ilyen nőcsábásznak.

2

4 hozzászólás
+
>!
_noémi

Arra gondolj, hogy megvan, amire vágysz. Ne a vágyad hiányára gondolj, hanem képzeld el, hogy megvan, amire vágysz. Mert addig, amíg csak a vágyad hiányát érzékeled, amíg szüntelenül ez jár az eszedben, nem leszel boldog.

+
>!
Ciccnyog ISMP

Eleinte mosolyogtak, aztán nevettek, végül rosszkedvűek lettek.

1

7 hozzászólás
+
>!
Frank_Spielmann IMP

…csak akkor ment Pestre, ha rákényszerült. Valahányszor megérkezett Ferihegyre, összeszorult a gyomra. Nem beszélve arról, mit érzett, amikor Angyalföldön járt…

1

3 hozzászólás
+
>!
Ciccnyog ISMP

De míg az egyik álma megvalósult, a másik örökre elveszett. Ennyibe került, ez volt az ára.

1

2 hozzászólás
+
>!
cassiesdream

Mikor jó egy döntés? Csak utólag derül ki.

9. oldal

+
>!
cassiesdream

Félelemmel eltelve nem lehet semmit se csinálni.

116. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján


Ha tetszett a könyv, olvasd el ezeket is