!

Szerelmes hercegnő (Hercegnő kvartett 1.) 48 csillagozás

Eloisa James: Szerelmes hercegnő
Könyvtár

Gina Girton hercegével köti össze életét, de a ceremónia után délceg házastársának el kell hagynia a kontinenst. Hogyan alakul viszonyuk a herceg visszatérte után?

Girton hercegnője az egyedül élő, férjezett asszonyok vidám, független, kacér életét éli, mindaddig, amíg úgy nem dönt: meg akar szabadulni férjétől, akihez gyerek fejjel hozzákényszerítették. Elhatározza, érvénytelenítteti házasságát, hogy minél előbb frigyre lépjen kedvesével, a márkival.
Ám amikor Girton hercege megérkezik, az egymást évtizedek óta nem látó házaspár egyre több időt kénytelen egymással eltölteni, s rádöbbennek, vonzódnak egymáshoz. Ám a herceg minél hamarabb vissza akar térni Görögországba, hogy tovább élhesse gondtalan, könnyelmű, aranyifjúi életét, s női aktjaival foglalkozhasson. A hercegnőt kritikus szemmel figyeli leendő férje, aki minden erejével igyekszik megőrizni jövendőbelije ártatlanságát, s próbálja szigorúan távol tartani őt könnyűvérű, ledér barátnőitől, de legfőképpen a… (tovább)

Eredeti mű: Eloisa James: Duchess in Love

Eredeti megjelenés éve: 2002


Hirdetés

Kedvencelte 3

Most olvassa 2

Várólistára tette 35

Kívánságlistára tette 9

Kölcsönkérné 2

Elcserélné vagy eladná

>!
2.000 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
anesz könyve Eloisa James: Szerelmes hercegnő

Kiemelt értékelések

+
>!
Ingryd P
Eloisa James: Szerelmes hercegnő

Nagyon tetszett a történet. Gina kitartása Sebastian mellett már-már idegesítő volt, de az önállósága és határozottsága pozitív képet mutatott róla. Sok izgalmas és fordulatos szituáció volt benne, ez tette a cselekményt izgalmassá és mozgalmassá. A vége viszont hirtelen és gyorsan jött el, és nagyon lezáratlannak éreztem (bár tudom, hogy van folytatása). A többiekről pedig nagyon kevés információt kaptunk, amiket gondolom a további kötetekből kapunk meg.

+
>!
RCsonge
Eloisa James: Szerelmes hercegnő

Összességében nem volt rossz, de nem is volt nagy tartalma a könyvnek!
A könyv lényege, hogy van 3 házas nő, akik évek óta nem beszélnek, nincsenek együtt a férjeikkel, míg itt pár nap leforgása alatt mind újra összejön a férjével. Mondhatni ennyi a sztori.
Cam – Gina érdekes páros, de nem sok minden derül ki róluk, nem igazán nőttek a szívemhez.
Carola – Tuppy karaktere érdekes volt, olyan se veled, se nélküled kapcsolatuk volt, bár igazán mind a kettő akarta a másikat, csak nem mondták…
Esme – Milest sajnáltam, hogy ilyen vég lett neki, na meg Sebastian is jól megszívta! :(

+
>!
Reika
Eloisa James: Szerelmes hercegnő

Be kell vallanom, az írónőt összekevertem valaki mással. James, James. Na! :D De nem bántam meg, és egyébként is hiányzott már egy kis múlt századi, vagy még régebbi romantika.
Tetszett, bár azt kicsit abszurdnak találtam, hogy a hercegnő bemutatta a férjét és a völegényét egymásnak. :D
Ginát egészen megkedveltem, viszont a barátnői néha idegesítettek. Cammel se volt problémám, bár engem nem teljesen vett le a lábamról. Sebastian viszont… Az elejétől kezdve az agyamra ment. Nem érdemli meg a Sebastian nevet. :') Mondjuk ami a végén történt arra még én se számítottam.
Összességében ez egy vidám, kedves történet, amely számomra kellemes kikapcsolódást nyújtott. Igaz, az arcizmaim megfájdultak a vigyorgástól, de sebaj. :D

+
>!
ieszti
Eloisa James: Szerelmes hercegnő

Kellemes kis könyv – talán ez a legjobb szó rá. Hozta mindazt, amit ettől a műfajtól elvárok. Bár azért az kicsit furcsa, hogy nem a megszokott vénlány karakter a főszereplő, hanem elvileg házasságban élő asszony. Aki aztán vőlegényét bemutatja a férjének….
A könyvben főleg Gina barátnőit kedveltem meg, igazi nagyszájú belevaló asszonyok. Sajna mind rossz házasságban…
A csillaglevonás azért van, mert Cam számomra azért nem a legideálisabb férjfigura…

Összességében, akik szeretik a történelmi romantikus műfajt azoknak ajánlom bátran!

+
>!
PhantoMina
Eloisa James: Szerelmes hercegnő

A mellékszereplőket inkább kedveltem, főként a házasságtörő barátnőt, mint a főszereplőket. Nem volt különösebben lebilincselő, inkább egyszer olvasós műnek mondható.

+
>!
melka123
Eloisa James: Szerelmes hercegnő

Olvastam már jobbat is, de végülis szórakoztató kis regény volt ez.
Tetszett, hogy nem csak egy hanem kapásból három házaspár is a középpontban volt. Ettől kicsit pörgősebb lett az egész. A karakterek szerethetők, mégsem lett átütő a siker…. nem tudom miért.

++
>!
wallery
Eloisa James: Szerelmes hercegnő

Több szálon futott, szerethető volt, de mégis hiányzott belőle valami…

+
>!
Sünike
Eloisa James: Szerelmes hercegnő

Noha olvastam már jobbat is, mégis kellemes kikapcsolódást jelentett. Szimpatikusak voltak a karakterek. Jó volt, hogy voltak mellékszereplők, azaz párok is.

+
>!
Veronika_Szakács
Eloisa James: Szerelmes hercegnő

Amennyire féltem ettől a könyvtől a negatív értékelések és a műfaj okán, annyira pozitívat csalódtam. Remek karakterek, kellemes kis történet sok félreértéssel, sok tévúttal, és rengeteg humorral. A középpontban egy erkölcsös nő, és kissé hülye nehéz felfogású férje áll, de több szálon zajlanak az események. Igazából, ha jobban belegondolok, mindegyik férfi gyagyás lomha agyú kissé, de olyan bájosan lassan ébrednek rá, ki hol és miért is értékes. Nem mondom, hogy a könyv második felében nem ült kissé a történet, és azt se hazudhatom, hogy tetszett a lezárás, de mégis jól szórakoztam. Sorozatindítónak tökéletes. Új szerzővel ismerkedésre szintén. Ha valaki szereti a történelmi romantikusokat (úgy igazán, fenntartások nélkül) akkor imádni fogja ezt a könyvet. Nekem azért egy korrekt fél esténél nem adott többet.


Népszerű idézetek

+
>!
Tóth_Orsolya_3

A férfiak olyanok, akár a gyerekek. Nem kell komolyan venni függetlenségi törekvésiket.


A sorozat következő kötete

Összehasonlítás

Hercegnő kvartett sorozat


Hasonló könyvek címkék alapján


Ha tetszett a könyv, olvasd el ezeket is