!

Szenvedély (A négy katona legendája 3.) 46 csillagozás

Elizabeth Hoyt: Szenvedély
Könyvtár

Sir Alistair Munroe a kastélyában él elrejtőzve, amióta visszatért a gyarmatokról, megsebzett testtel és lélekkel. De amikor egy titokzatos szépség érkezik hozzá, a szenvedély, amelyet évek óta elfojtott magában, újra életre kel.

Eredeti mű: Elizabeth Hoyt: To Beguile a Beast

Eredeti megjelenés éve: 2009

>!
General Press, Budapest, 2012
304 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789636433680 · Fordította: Nagy Nikoletta

Hirdetés

Kedvencelte 4

Most olvassa 1

Várólistára tette 10

Kívánságlistára tette 4

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

+
>!
Tóth_Orsolya_3
Elizabeth Hoyt: Szenvedély

Újabb örök kedvencet avattam!
Annyiradeannyira csodaszép történet volt. Egy történet arról, hogy ha képesek vagyunk a múlt szörnyűségeivel együtt élni és mégis túllépni azokon, akkor igenis van jogunk és lehetőségünk a jövőben újra érezni, boldognak és szerelmesnek lenni. Öröm volt látni, olvasni, ahogy két megtört lélek egymásra talál.
Imádtam a szereplőket, a gyerekeket, a kutyusokat, a skót vidéket. Említettem már, hogy a történet nagy része Skóciában zajlik? ;-) Nálam ez már fél siker! :D
Végérvényesen Hoyt rajongó lettem!

5 hozzászólás
+
>!
Lady_E
Elizabeth Hoyt: Szenvedély

Nagyon megszerettem ezt a sorozatot, úgy érzem, hogy egyre jobb és jobb lesz, maga a történet és a karakterek is egyre inkább megfognak.
És nem elég, hogy a férfi és női főhős is szerethető, de Alistair és Helen mellett ott vannak a gyerekek, akik egyből belopták magukat a szívembe.
Jöhet is a következő könyv, aminek örülök is, meg nem is, mert ez az utolsó rész, de én még nem akarok kiszakadni ebből a világból, amit Hoyt teremtett.

+
>!
Biró_Krisztina
Elizabeth Hoyt: Szenvedély

Az összes általam eddig olvasott angol irodalom,mindeddig leg olvasmányosabb könyve.Minden volt benne amit az ember egy szórakoztató könyvtől vár.Kellemes meglepetés volt a számomra ez az erotikus mű!

+
>!
Veress_Éva
Elizabeth Hoyt: Szenvedély

Teljesen méltó folytatása az első 2 kötetnek. Nagyon szívemhez nőttek a szereplők, imádtam tócsát, és a királlyal folytatott kis párbeszéd szépen megoldotta a problémákat. Az áruló kiléte még mindig kérdésed, kíváncsian várom mi lesz ebből.

+
>!
Sünike
Elizabeth Hoyt: Szenvedély

A harmadik katona története is izgalmas és fordulatos volt. Alig várom a negyedik kötetet, Reynaud St.Aubyn történetét. Csak most tudtam meg, hogy a sorozat utolsó részáében ő tér vissza. Nekem már az első könyvben volt egy olyan érzésem, hogy nem halt meg, de aztán annyira állították a halálát, hogy én is bedőltem. Persze azt nem hiszem el, hogy tényleg ő lett volna az áruló.

+
>!
Lizzy94
Elizabeth Hoyt: Szenvedély

Ez volt a harmadik Hoyt regényem, amit olvastam, és azt hiszem, ezentúl is keresni fogom az írónő regényeit! Nagyon tetszett a történet, a főszereplőket, Helent és Alistairt is nagyon szerettem. Külön piros pontot érdemel nálam a könyv, a gyermekek, illetve a kiskutya miatt, nagyon kedves karakterek voltak. Kellemes, romantikus olvasmány volt, itt-ott erotikus jelenetekkel megtoldva, egy pillanatig sem volt olyan érzésem, hogy kezd vontatottá válni, egészen a történet végéig kiváncsisággal, és figyelemmel olvastam a könyvet. Aki szereti a régi korban játszódó, kosztümös-romantikus regényeket, annak ajánlom figyelmébe ezt a történetet! :)

+
>!
wallery
Elizabeth Hoyt: Szenvedély

Borzasztóan nyugodt hangulatú könyv- totál mást vártam.

+
>!
Pilla90
Elizabeth Hoyt: Szenvedély

Hát kicsit félve indultam neki az olvasásnak mivel az ilyen fajta könyveknek fontos kritériuma többek között az,hogy a főszereplő kinézete kifogástalan legyen!Úgy voltam vele biztos valami miatt nem fogok túllépni a testi hibákon!De ezt a részt nagyon jól elsimította az írónő!Nem úgy,mint a cselekményt!Nekem túl sablonos volt,s a gyerekek megmentése is egyszerűre sikeredet!
Mindent összevetve az előző rész sokkal jobbra sikeredett!

+
>!
Edina_Bégány
Elizabeth Hoyt: Szenvedély

Sir Alistair az a férfi aki megérdemelt egy könyvet és egy ilyen szerelmet. A világtól távol egy romos kastélyba bezárva mi más is történhet egy hősnő és egy hős között, mint hogy megtalálják egymást és a boldogságot. Kellemes romantikus kikapcsolódás.

+
>!
krisztin21
Elizabeth Hoyt: Szenvedély

Ahhoz képest, hogy mennyi ideig tologattam ezt a könyvet, elég hamar végeztem vele. Nekem ez is tetszett. Viszont, valahogy olyan egyszerűnek éreztem a végét, ahogy megoldották a gyerekek ügyét, és nagyon a háttérbe szorult a nyomozás is. S a fejezetek utáni kis történettől meg olyan érzésem volt, mintha már szerepelt volna az előző sorozatában, vagy csak nagyon hasonló volt.
Nagyon örültem, hogy Vale-ék is szerepet kaptak, imádtam az ő könyvüket:)


Népszerű idézetek

+
>!
krisztin21

– Mi az a tetem? – kérdezte Jamie, mielőtt Sophia beleköthetett volna az érvelésbe.
– Holttest – felelte Alaistair. A mellette ülő Mrs. Halifaxnek torkán akadt az étel. Alaistair atyaian megveregette a hátát.
– Már jól vagyok – mondta Mrs. Halifax –, de nem beszélhetnénk valami másról?
– Természetesen – felelte Alaistair előzékenyen. – Megvitathatnánk inkább az ürülék kérdését.
– Ó, istenem! – sóhajtott fel Mrs. Halifax.

+
>!
krisztin21

– Anyátok hol van?
A fiú a válla fölött hátrasandított a másik konyhaajtóra, és úgy felelt, hogy közben egyet hátrébb lépett.
– Az istállóudvarban.
Mi a fenét keres ott az a nőszemély? Griffint, a heréltet csutakolja? Százszorszépeket fon a sörényébe?

+
>!
Zeraphic

– Akkor talán azzal is egyetértesz, hogy a borzok a medvék rokonai? – Sophia szemüvege veszélyesen megcsillant.
– Ha már itt tartunk, a karmuk megdöbbentő hasonlóságot mutat…
– És – folytatta Alistair zavartalanul, hiszen végül is gyerekkoruk óta így vitáztak – amikor tavaly ősszel felboncoltam egy borztetemet, a koponyán és a mellső láb csontjaiban is hasonlóságokra bukkantam.
– Mi az a tetem? – kérdezte Jamie, mielőtt Sophia beleköthetett volna az érvelésbe.
– Holttest – felelte Alistair. A mellette ülő Mrs. Halifaxnek torkán akadt az étel. Alistair atyaian megveregette a hátát.
– Már jól vagyok – mondta Mrs. Halifax –, de nem beszélhetnénk valami másról?
– Természetesen – felelte Alistair előzékenyen. – Megvitathatnánk inkább az ürülék kérdését.
– Ó, istenem! – sóhajtott fel Mrs. Halifax.

7.fejezet

+
>!
krisztin21

(…) Az ember azt is gondolná, a halak nem olyan ostobák, hogy összetévesszenek egy madártollat és egy horgot a vízben talált léggyel, de úgy tűnik, mégiscsak együgyű teremtmények. Persze az is lehet, hogy egyszerűen rövidlátók.


A sorozat következő kötete

A négy katona legendája sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján


Ha tetszett a könyv, olvasd el ezeket is