!

Szenvedély (A négy katona legendája 3.) 49 csillagozás

Elizabeth Hoyt: Szenvedély
Régikönyvek.hu · 2.990 Ft –20% 2.392 Ft
Könyvtár

Sir Alistair Munroe a kastélyában él elrejtőzve, amióta visszatért a gyarmatokról, megsebzett testtel és lélekkel. De amikor egy titokzatos szépség érkezik hozzá, a szenvedély, amelyet évek óta elfojtott magában, újra életre kel.

Eredeti mű: Elizabeth Hoyt: To Beguile a Beast

Eredeti megjelenés éve: 2009

>!
General Press, Budapest, 2012
304 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789636433680 · Fordította: Nagy Nikoletta

Hirdetés

Kedvencelte 5

Most olvassa 1

Várólistára tette 10

Kívánságlistára tette 6

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

+
>!
DarknessAngel
Elizabeth Hoyt: Szenvedély

Egy nagyon kedves, szenvedélyes és szerethető történet, ami megtanítja, hogy a szépség nemcsak belül lakozik, és hogy a múlton már nem érdekes rágódni. El kell fogadni, tovább kell lépni, de nem érdemes miatta lemondani a reményről.
Helen pontoson ilyen, új életet kezd, míg Alistair magába zárkózik és nem képes továbblépni. Viszont Helen is cipeli magával nem épp fényes múltját, jobban mondva menekül előle. Szóval mikor ezek ketten találkoznak… az tényleg nagyszerű :)
Tényleg nagyon szép történet, és még gyerekek is vannak benne, ami nálam nagy plusz.

4 hozzászólás
+
>!
Tóth_Orsolya_3
Elizabeth Hoyt: Szenvedély

Újabb örök kedvencet avattam!
Annyiradeannyira csodaszép történet volt. Egy történet arról, hogy ha képesek vagyunk a múlt szörnyűségeivel együtt élni és mégis túllépni azokon, akkor igenis van jogunk és lehetőségünk a jövőben újra érezni, boldognak és szerelmesnek lenni. Öröm volt látni, olvasni, ahogy két megtört lélek egymásra talál.
Imádtam a szereplőket, a gyerekeket, a kutyusokat, a skót vidéket. Említettem már, hogy a történet nagy része Skóciában zajlik? ;-) Nálam ez már fél siker! :D
Végérvényesen Hoyt rajongó lettem!

5 hozzászólás
+
>!
Lady_E
Elizabeth Hoyt: Szenvedély

Nagyon megszerettem ezt a sorozatot, úgy érzem, hogy egyre jobb és jobb lesz, maga a történet és a karakterek is egyre inkább megfognak.
És nem elég, hogy a férfi és női főhős is szerethető, de Alistair és Helen mellett ott vannak a gyerekek, akik egyből belopták magukat a szívembe.
Jöhet is a következő könyv, aminek örülök is, meg nem is, mert ez az utolsó rész, de én még nem akarok kiszakadni ebből a világból, amit Hoyt teremtett.

+
>!
Biró_Krisztina
Elizabeth Hoyt: Szenvedély

Az összes általam eddig olvasott angol irodalom,mindeddig leg olvasmányosabb könyve.Minden volt benne amit az ember egy szórakoztató könyvtől vár.Kellemes meglepetés volt a számomra ez az erotikus mű!

+
>!
Veress_Éva
Elizabeth Hoyt: Szenvedély

Teljesen méltó folytatása az első 2 kötetnek. Nagyon szívemhez nőttek a szereplők, imádtam tócsát, és a királlyal folytatott kis párbeszéd szépen megoldotta a problémákat. Az áruló kiléte még mindig kérdésed, kíváncsian várom mi lesz ebből.

+
>!
Sünike
Elizabeth Hoyt: Szenvedély

A harmadik katona története is izgalmas és fordulatos volt. Alig várom a negyedik kötetet, Reynaud St.Aubyn történetét. Csak most tudtam meg, hogy a sorozat utolsó részáében ő tér vissza. Nekem már az első könyvben volt egy olyan érzésem, hogy nem halt meg, de aztán annyira állították a halálát, hogy én is bedőltem. Persze azt nem hiszem el, hogy tényleg ő lett volna az áruló.

+
>!
Lizzy94
Elizabeth Hoyt: Szenvedély

Ez volt a harmadik Hoyt regényem, amit olvastam, és azt hiszem, ezentúl is keresni fogom az írónő regényeit! Nagyon tetszett a történet, a főszereplőket, Helent és Alistairt is nagyon szerettem. Külön piros pontot érdemel nálam a könyv, a gyermekek, illetve a kiskutya miatt, nagyon kedves karakterek voltak. Kellemes, romantikus olvasmány volt, itt-ott erotikus jelenetekkel megtoldva, egy pillanatig sem volt olyan érzésem, hogy kezd vontatottá válni, egészen a történet végéig kiváncsisággal, és figyelemmel olvastam a könyvet. Aki szereti a régi korban játszódó, kosztümös-romantikus regényeket, annak ajánlom figyelmébe ezt a történetet! :)

+
>!
wallery
Elizabeth Hoyt: Szenvedély

Borzasztóan nyugodt hangulatú könyv- totál mást vártam.

+
>!
Edina_Bégány_Bosnakoff
Elizabeth Hoyt: Szenvedély

Sir Alistair az a férfi aki megérdemelt egy könyvet és egy ilyen szerelmet. A világtól távol egy romos kastélyba bezárva mi más is történhet egy hősnő és egy hős között, mint hogy megtalálják egymást és a boldogságot. Kellemes romantikus kikapcsolódás.

+
>!
krisztin21
Elizabeth Hoyt: Szenvedély

Ahhoz képest, hogy mennyi ideig tologattam ezt a könyvet, elég hamar végeztem vele. Nekem ez is tetszett. Viszont, valahogy olyan egyszerűnek éreztem a végét, ahogy megoldották a gyerekek ügyét, és nagyon a háttérbe szorult a nyomozás is. S a fejezetek utáni kis történettől meg olyan érzésem volt, mintha már szerepelt volna az előző sorozatában, vagy csak nagyon hasonló volt.
Nagyon örültem, hogy Vale-ék is szerepet kaptak, imádtam az ő könyvüket:)


Népszerű idézetek

+
>!
krisztin21

– Mi az a tetem? – kérdezte Jamie, mielőtt Sophia beleköthetett volna az érvelésbe.
– Holttest – felelte Alaistair. A mellette ülő Mrs. Halifaxnek torkán akadt az étel. Alaistair atyaian megveregette a hátát.
– Már jól vagyok – mondta Mrs. Halifax –, de nem beszélhetnénk valami másról?
– Természetesen – felelte Alaistair előzékenyen. – Megvitathatnánk inkább az ürülék kérdését.
– Ó, istenem! – sóhajtott fel Mrs. Halifax.

+
>!
krisztin21

– Anyátok hol van?
A fiú a válla fölött hátrasandított a másik konyhaajtóra, és úgy felelt, hogy közben egyet hátrébb lépett.
– Az istállóudvarban.
Mi a fenét keres ott az a nőszemély? Griffint, a heréltet csutakolja? Százszorszépeket fon a sörényébe?

+
>!
Zeraphic 

– Akkor talán azzal is egyetértesz, hogy a borzok a medvék rokonai? – Sophia szemüvege veszélyesen megcsillant.
– Ha már itt tartunk, a karmuk megdöbbentő hasonlóságot mutat…
– És – folytatta Alistair zavartalanul, hiszen végül is gyerekkoruk óta így vitáztak – amikor tavaly ősszel felboncoltam egy borztetemet, a koponyán és a mellső láb csontjaiban is hasonlóságokra bukkantam.
– Mi az a tetem? – kérdezte Jamie, mielőtt Sophia beleköthetett volna az érvelésbe.
– Holttest – felelte Alistair. A mellette ülő Mrs. Halifaxnek torkán akadt az étel. Alistair atyaian megveregette a hátát.
– Már jól vagyok – mondta Mrs. Halifax –, de nem beszélhetnénk valami másról?
– Természetesen – felelte Alistair előzékenyen. – Megvitathatnánk inkább az ürülék kérdését.
– Ó, istenem! – sóhajtott fel Mrs. Halifax.

7.fejezet

+
>!
krisztin21

(…) Az ember azt is gondolná, a halak nem olyan ostobák, hogy összetévesszenek egy madártollat és egy horgot a vízben talált léggyel, de úgy tűnik, mégiscsak együgyű teremtmények. Persze az is lehet, hogy egyszerűen rövidlátók.


A sorozat következő kötete

A négy katona legendája sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján