!

Dr. Spock csecsemő- és gyermekgondozása 25 csillagozás

Dr. Benjamin Spock: Dr. Spock csecsemő- és gyermekgondozása Dr. Benjamin Spock: Dr. Spock csecsemő- és gyermekgondozása
Könyvtár

Dr. Spock könyve az időtálló bestseller, amely már eddig is szülők generációinak nyújtott hathatós segítséget. Vitathatatlanul alapmű ez, a legtöbbet forgatott és leghasznosabb útikalauz, ami gyermekeink gondozásáról valaha megjelent. Dr. Steven J. Parkerrel együttműködve Dr. Spock átdolgozta és naprakész ismeretekkel töltötte fel könyvét, hogy az megfeleljen a XXI. században a megváltozott életkörülményeknek. Dr. Spock könyvének megújított, például a pubertásról szóló részeket tartalmazó változata könnyen és gyorsan juttat minden gyermeknevelő embert a megfelelő ismeretekhez, és nyújt segítséget olyan témakörökben, mint például a: Ś szoptatással kapcsolatos legújabb eredmények, biztos módszerek dolgozó anyák számára; Ś a szükséges védőoltások sorrendje, vitaminadás és étkezési javaslatok; Ś gyakran felvetődő orvosi kérdések és válaszok, például a szamárköhögés elleni védőoltásról, a pelenkakiütésről, csecsemőkori hasmenésről, gerincferdülésről és az aknéról; Ś munka és… (tovább)


Hirdetés

Most olvassa 4

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 4

Kölcsönkérné 1

Elcserélné vagy eladná


Kiemelt értékelések

+
>!
tgorsy
Dr. Benjamin Spock: Dr. Spock csecsemő- és gyermekgondozása

Én úgy fürdettem legelőször a fiamat, h. a kád mellett volt a könyv kinyitva és mint egy kottából.
A legjobb sztorit ebben olvastam. Mi a különbség az első és a második gyermek között?
Ezt a fürdetéssel lehet legjobban példázni.
Első gyermek, első fürdetés: Jelen vannak: papa, mama, nagymamák, nagypapák, keresztszülők, szomszédok, hőmérő, hideg vizes kancsó, meleg vizes kancsó. Két csepp ebből, két csepp abból.
Második gyermek első fürdetése: jelen vannak a gyermek és az anyuka. Anyuka könyöke bele a vízbe. Ok gyermekem, rendben van.

9 hozzászólás
+
>!
DAndrea
Dr. Benjamin Spock: Dr. Spock csecsemő- és gyermekgondozása

Jó kis könyv, engem egy kimerítő nap után megnyugtatott és fellelkesített, hogy jól csinálom, amit csinálok…persze egy csomó minden elavult benne, jó lenne, ha valaki aktualizálná, mert nekem egy csomó dologban segített..ja és remek a humora, én egy csomót rötyögtem rajta! Szóval jó, ha otthon van belőle krízis esetére. Köszönöm @Miestas barátnőmnek, hogy megvette nekem!! :)

3 hozzászólás
+
>!
Badiga
Dr. Benjamin Spock: Dr. Spock csecsemő- és gyermekgondozása

Mostanában olvastam már utólag mindent, volt egy két dolog ami érdekelt, de szintéén rájöttem mint minden tanácsadó könyvben, hogy hagyatkozzak magamra.

+
>!
Tiger205 P
Dr. Benjamin Spock: Dr. Spock csecsemő- és gyermekgondozása

ANYÁMÉK ebből készültek ránk – majd mi is a gyerekekre ebből…
Útmutatónak jó, meg a látásmódot elősegíti!
@Hari ! Gondold el, amikor megjelent, micsoda világrengető újdonság volt, micsoda forradalmi mű…a világ persze elhaladt mellette…de kidobni?

4 hozzászólás
+
>!
hablaty P
Dr. Benjamin Spock: Dr. Spock csecsemő- és gyermekgondozása

Hát ezt a könyvet én mennyit forgattam az első gyerekem születése előtt és után, a másodiknál is még….a harmadiknál már ritkábban:) És sokszor segített sokszor meg rájöttem hogy ez így marhaság . De akkor is, nagyon jó. Ha nincs kéznél iszülő vagy idősebb, gyerekes barátnő, akkor igen is segít..


Hasonló könyvek címkék alapján


Ha tetszett a könyv, olvasd el ezeket is