Polcok

krlany IM×SP

Életrajz, önéletrajz, napló 140 Bővebben

Adrian Plass: Egy kegyes kétbalkezes naplója Adrian Plass: Kegyes kétbalkezes visszatér Alekszandr Szergejevics Puskin: Puskin titkos naplója Alekszandr Szolzsenyicin: Rákosztály Ambrózy Ágoston: Borostyán – Schubert életének regénye Andai Ferenc: Mint tanu szólni Anna Dosztojevszkaja: Dosztojevszkij özvegyének emlékiratai Anne Frank: Anne Frank naplója Anne Frank – Dawid Rubinowicz: Anne Frank és Dawid Rubinowicz naplója Annemarie Selinko: Désirée
VERDI

Déry Tibor 34 szerzői Bővebben

Déry Tibor: A befejezetlen mondat I-II. Déry Tibor: A félfülű Déry Tibor: A gyilkos és én Déry Tibor: A kiközösítő Déry Tibor: A napok hordaléka Déry Tibor: A portugál királylány Déry Tibor: Alkonyodik, a bárányok elvéreznek Déry Tibor: Alvilági játékok Déry Tibor: Az óriáscsecsemő Déry Tibor: Botladozás I-II.
Rajparancsnok

Harminc Év sorozat 73 kiadói sorozat Bővebben

Balázs Béla: Álmodó ifjúság Barabás Tibor: Michelangelo élete Bárány Tamás: Két regény Bernáth Aurél: Így éltünk Pannóniában Bóka László: Alázatosan jelentem / Eskü Boldizsár Iván: Örökké élni Bor Ambrus: Útlevélkép háttérrel Cseres Tibor: Siratóének Csurka István: Egy fogadó lelkivilága Darvas József: Részeg eső