!

Csábító hajviseletek 4 csillagozás

Elegáns frizurák minden alkalomra
Davis Biton: Csábító hajviseletek
Könyvtár

Miért mennénk minden különleges alkalom előtt fodrászhoz? Sokkal kényelmesebb és szórakoztatóbb a megálmodott fantasztikus loknikat otthon elkészíteni. Játékos hajfonatok… divatos, kócos tincsek… elegáns kontyok: 62, különböző hajtípusra elkészített frizura, a hétköznapitól az ünnepélyesig, minden alkalomra.

Eredeti megjelenés éve: 2007

Tartalomjegyzék


Hirdetés

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

+
>!
Anitiger P
Davis Biton: Csábító hajviseletek

Davis Biton: Csábító hajviseletek Elegáns frizurák minden alkalomra

Igazából ambivalens érzéseim vannak a könyvvel kapcsolatban: nem akarok fodrász lenni, de hűűűű, micsoda dolgokra képesek!

A legnagyobb meglepetést az okozta, hogy milyen igényes ez a kötet, mennyire értelmesen magyaráz, de a kisördög folyamatosan suttogta a fülembe, hogy azért akadnak elavult stílusok is benne. Jó pár frizurát már láttam itt-ott (tévében, újságban, élőben), de ránézésre nem mondanám meg róluk, hogy milyen körülményes az elkészítésük. Rengeteg tudásanyag, minden lépés képen dokumentálva. Ha nem lennének benne borzalmasak is, akkor járna az 5*.

+
>!
Bam
Davis Biton: Csábító hajviseletek

Davis Biton: Csábító hajviseletek Elegáns frizurák minden alkalomra

Ajándékba kaptam – nagyon örültem, hogy nagyjából csak olyan frizurák találhatók benne, amiket igen hosszú hajon is alkalmazni lehet. Báli szezonra igazán előnyös lesz, hogy itthon is elkészíthetek frizurákat magamnak.
Érthető magyarázatok, rengeteg képi megjelenítés. Én nagyon örülök neki.


Hasonló könyvek címkék alapján


Ha tetszett a könyv, olvasd el ezeket is