!

Suttogás (Démonvilág 9.) 69 csillagozás

Darren Shan: Suttogás

„Tudom, ez röhejes. A fény nem tud suttogni. Mégis, akár meg is esküszöm rá, hogy hallottam, amint egy hang engem szólít. Először csak valami fura sistergés hallatszott, de aztán kitisztult, és egy szót ismételgetett újra meg újra. És a fények azt az egy szót suttogják azóta is halkan, titokzatosan, csábítóan. Gyere…”

A Tanítványokat időtlen idők óta létező lények ügyesen az uralmuk alá vonják. Egyedül Kernel Fleck tudja, hogy valami nincs rendben. Csakhogy őt egy olyan teremtmény tartja a markában, amelyet cseppet sem érdekel az emberiség sorsa. Hangok hívogatják a sötétségből, és ő képtelen ellenállni. Kernel egyszer már megjárta a poklot, és sikerült megmenekülnie. Ám ami most vár rá…

Eredeti mű: Darren Shan: Dark Calling

Eredeti megjelenés éve: 2009

Hirdetés

Kedvencnek jelölte 12

Most olvassa 4

Várólistán 31

Kívánságlistán 31


Kiemelt értékelések

+
>!
lengyeldavid I
Darren Shan: Suttogás

Ahhoz képest, hogy harmadjára olvastuk ugyanazt a cselekményt, csak más szemszögből, meglehetősen hosszan foglalták össze. Még az az előző részben sem részletezték ennyire a kettővel ezelőtti regény cselekményét, mint ebben.
Sokáig üresjáratnak tűnik, de szerintem kell ez, nem lehet végig akció, meg izgalom. Így legalább meg tudjuk érteni a háttérsztorit, képet kapunk, hogyan is kezdődött ez az egész. A Nagy Bumm-os poén pedig nem volt rossz. :)

+
>!
Bellatrissa
Darren Shan: Suttogás

Kernel mostanra a három főszereplő közül a legszimpatikusabb, de ez az össze-vissza repkedés, a Nagy Bumm, meg az űrhajó és Atlantisz, ezeket már egy kicsit soknak éreztem, szerintem túlságosan elrugaszkodott az eddigi történésektől. Ennek ellenére jó, csak már folyamatosan kapkodtam a fejem, hogy minden hirtelen kapott infót meg tudjak emészteni. Egyszerűen túl sok dolgot akart Mr. Shan beleerőltetni.

+
>!
kucrek
Darren Shan: Suttogás

Hmm…
Vegyes érzelmeket táplálok már a sorozat iránt. Nem kellett volna ennyi kötetet írni, elég lett volna a fele. Mondjuk az előző résznél ez tényleg jobb volt, de nagyon széthúzta az író…
Azért kíváncsian várom az utolsó részt, hogy sikerül-e megmenteni a világot nekik.

+
>!
julcseee
Darren Shan: Suttogás

Az előzőnél már tényleg jobb volt ez a rész! Viszont… nem tudom, ebben is voltak túlzások! És az elején harmadszor elolvasni ugyanazt… oké, hogy most Kernel szemszögéből láttuk a történéseket, de könyörgöm, harmadszorra?! Na de a lényeg, hogy azért ez is Darren Shan, szóval összességében azért csak szeretjük ezt a részt is :)

+
>!
aalexaa85
Darren Shan: Suttogás

A könyv hozta a sorozat eddig színvonalát, és ahogy minden újabb kötet, ez is tartalmazott jó néhány (néha kicsit sok) csavart a történetben. De azért jó volt, élveztem, és nem túl nagy terjedelmét tekintve, hamar átrágtam magam rajta. Nem kihívás. :D

+
>!
Morn
Darren Shan: Suttogás

Ez a kötet most egész jó volt, pedig a korábbiak alapján sokkal rosszabbra számítottam. Mondjuk mindig is Kernel volt a legszimpatikusabb a hármasból. =)
Szegény vérfarkas az ablakkal… =(


Népszerű idézetek

+
>!
rebarbarafagyi

Csak azt tedd, amit helyesnek vélsz! Vedd számításba a lehetőségeket! Hallgass az ösztöneidre, és dönts! Ha tévedsz, legalább hű voltál önmagadhoz. Az élet mindannyiunknak kérdéseket tesz fel, amelyekre nem mindig tudjuk a választ. Legtöbbször találgatnunk kell.


Ha tetszett ez a könyv, akkor ezeket is olvasd el