!

Fenevad (Démonvilág 5.) 97 csillagozás

Darren Shan: Fenevad

Grubbs Gradyn mostanáig nem fogott a családi átok, ám egyszerre furcsa és riasztó tüneteket észlel magán teliholdkor. Úgy érzi, közel a rettegett vég, és csak hajszálnyi választja el attól, hogy testét-lelkét elnyelje a feneketlen sötétség. Kicselezte a halált, dacolt a démonokkal, és harcolt a túlélésért, most viszont a varázserő birokra kel a benne rejlő szörnyeteggel. Vajon sikerül-e megfékeznie a fenevadat, vagy őt is maga alá gyűri az átok és vérfarkassá változik?

Eredeti mű: Darren Shan: Blood Beast

Eredeti megjelenés éve: 2007

Hirdetés

Kedvencelte 18

Most olvassa 8

Várólistára tette 26

Kívánságlistára tette 23

Elcserélné vagy eladná

>!
1.500 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
colorful_monkey könyve
>!
1.500 Ft Eladó Elcserélhető
Maggie könyve
>!
1.500 Ft ★★★★★ Eladó
Virág_Balázs_Face könyve
>!
1.200 Ft ★★★★★ Eladó
luszika könyve

Kiemelt értékelések

+
>!
lengyeldavid I
Darren Shan: Fenevad

Az eleje nekem picit túlságosan is magyarázós, szájbarágós volt. Nem azért, mert már ismert információkat kellett újra olvasnom, sokkal inkább a stílus miatt.
Ettől az apróságtól eltekintve jó volt olvasni, fordulatosabb, izgalmasabb volt az eddigi részek bármelyikénél, és még a szerelmi szál is megfelelően volt ábrázolva.
A vége pedig… Hát hűha! Izgalmas helyszínen, izgalmas események közepette ért véget, és már értem, miért függ össze olyan nagyon szorosan a 6. résszel.
Aki ezt a részt olvassa, készüljön fel arra, hogy azonnal olvasni akarja majd a folytatást!

+
>!
Chris
Darren Shan: Fenevad

A sorozat legrosszabb darabja, túlságosan kiszámítható, klisés, a befejezés, amiről sokan a sorozat nagy bummját várták, abszolút nem volt nagy durranás.

http://konyvkritika.freeblog.hu/archives/2008/02/10/Fenevad/

+
>!
Bellatrissa
Darren Shan: Fenevad

Bár ez a rész úgy ahogy van, kiszámítható, akkor is élveztem. Már rég vártam, hogy Grubbsnál is feltűnjön a farkas, Juniban, még ha itt kedveltem is, a megjelenése óta nem bíztam, aztán ott van Loch meg barlang. Ezek mind kitalálható dolgok voltak, és már előre látom a „koldus” meg az eltűnt vér rejtélyét is, de nem bánom, mert ennek ellenére tetszik, és a vége miatt egyszerűen muszáj folytatnom.

+
>!
Morn
Darren Shan: Fenevad

Amikor olvastam a barlangról meg az arcról, rögtön kitaláltam, miről és kiről is lehet szó. =) Kár, mert örültem volna neki, ha az illető végleg kinyiffan, nagyon unszimpatikus. Grubbs meg ha tudja irányítani a vérfarkas-énjét, akkor elszabadíthatná. Csak gondolom úgy nem észleli a körülötte zajló eseményeket, ahogy Bill-E-ék házában sem tudta. Junit is utálom, szal kár, hogy felbukkant ismét.

+
>!
julcseee
Darren Shan: Fenevad

Nagyon jó volt!!! Alig várom a következő részt! Oké, oké, voltak benne kiszámítható részek, na de akkor is izgalmas volt, főleg a vége?! Szemétség így befejezni :) Még jó hogy nálam van az összes rész, és már kezdhetem is a következőt :))

+
>!
uncleben0209
Darren Shan: Fenevad

Hmmm, rögtön kiemelném a könyv szerintem legpozitívabb tulajdonságát: a megszokotthoz képest ALIG volt benne vérengzés. Engem egyáltalán nem zavart, hogy ennek a résznek a történetvezetése sokkal lassabban haladt, és csak az utolsó pár oldalra lendült be igazán. Tulajdonképpen a könyv egy felvezetésként szolgált, a jövendölésem szerint vérben igencsak gazdag folytatásra :D Eredetileg azt terveztem, hogy rápihenek a folytatásra, de ilyen befejezés után…

+
>!
metalmike
Darren Shan: Fenevad

Iszonyatosan jó. Engem megfogott és ez a lényeg. Alig tudom kivárni, hogy mi lesz a folytatásban.

++
>!
Firehawk
Darren Shan: Fenevad

Letehetetlen. Nagyon izgalmas, jó története van. Grubbs sem kis srác már (végre!!!!!).
DE GYŰLÖLÖM,HOGY FOLYTATÁSA KÖVETKEZIK!!!! :@
Tessék befejezni egy könyvet szépen.
Emiatt marha zabos vagyok perpill, de az ötös, az így is szalad.

+
>!
WildWorld 
Darren Shan: Fenevad

Elég vegyes a megítélésem a könyvről, de azt hiszem, ez eddig számomra a sorozat leggyengébb kötete. Az első felét kifejezetten untam, abszolút nem kötött le, de a cselekmény további alakulása is egészen kiszámítható volt, leszámítva a végét, bár azt is sejtettem. Tetszett viszont Grubbs küzdelme a farkaskórral, meg Dervish atyai szeretete iránta. Szívesen olvasnék tovább, mert akkora függővége van a könyvnek, hogy ilyet még nem olvastam Shannál, azért le szokta zárni a köteteit. Hát, most nem tette.


Népszerű idézetek

+
>!
veri7

A rémálom pedig természetes, egészséges módja annak, hogy az ember levezesse a feszültséget és szembenézzen a félelmével.

+
>!
veri7

Azért a helyedben nem várnék túl sokáig. Te tudod a legjobban, hogy az idő étékes ajándék. A várakozás pedig veszélyes is lehet. Néha elmegy a hajó,és akkor már késő bánat.

+
>!
veri7

Gyerekként úgy képzeljük, hogy a barátaink sosem halhatnak meg, hogy akiket ismerünk és szeretünk, örökre velünk maradnak. Aztán az élet fityiszt mutat, mégpedig olyan hirtelen és olyan egyszerűen, hogy onnantól kezdve meg azon gaodolkozunk, vajon a családtagjaink és barátaink közül megéri-e bárki is épségben a holnapot.


Ha tetszett ez a könyv, akkor ezeket is olvasd el