!

Árny (Démonvilág 7.) 85 csillagozás

Darren Shan: Árny

Eljött a világégés és a végítélet. Ám a világ mégsem ért véget. A pusztításból új élet keletkezett. Bee visszatért az évszázados fogságból, hogy ismét felvegye a harcot a Démonvilággal. Varázs-hatalma erősebb, mint valaha, de a démonok mellett is feltűnik egy újabb sötét pusztító erő. Már nem Vész herceg az emberiség legfenyegetőbb ellensége…

Eredeti mű: Darren Shan: Death's Shadow

Eredeti megjelenés éve: 2008

Szereplők népszerűség szerint

Bec McConn

Hirdetés

Kedvencelte 16

Most olvassa 11

Várólistára tette 28

Kívánságlistára tette 25

Elcserélné vagy eladná

>!
1.500 Ft Eladó Elcserélhető
Maggie könyve
>!
1.500 Ft ★★★★★ Eladó
Virág_Balázs_Face könyve
>!
1.400 Ft ★★★★★ Eladó
moringa könyve Megjegyzés

Kiemelt értékelések

+
>!
lengyeldavid I
Darren Shan: Árny

A történet, és vele együtt a küzdelem a démonokkal folytatódik. Amit nem tudtam eldönteni, hogy ez a rész most Becről, vagy pedig Beranabusról szólt-e inkább, mindenesetre nagyon érdekes volt a részek elején megismerni Beranabus életét, miken ment keresztül, hogyan fejlődött az évek során azzá, aki.
A démonokkal való harcok továbbra is izgalmasak voltak, a könyv közepén lévő jelenet nekem különösen tetszett, bár a legelső harcot még mindig nem tudom hova tenni, de gyanítom, hogy ez a következő részből kiderül.
Amit viszont furcsálltam, de egyúttal tetszett is, hogy rengeteg magyar név bukkant fel a kötet során. Kíváncsi lennék, hogy a szerző miért rakott bele ennyi magyart, de van egy olyan érzésem, hogy erre csak ő maga tudna válaszolni.

2 hozzászólás
+
>!
Bellatrissa
Darren Shan: Árny

Még mindig imádom, bár Bec továbbra is szimpatikusabb volt a negyedikben. Pozitív, hogy itt nem volt rögtön egyértelmű a fő csavar, ami amúgy nagyon nagyot lendített ezen a részen. A zombik még mindig furcsák, nekem nem illenek bele, de ez volt a legnagyobb gondom vele. A szereplőknél elég ijesztő, hogy úgy hullanak, mint a legyek, egy picit már kezdek a kedvenceim miatt aggódni, de tűkön ülök a folytatás miatt.

+
>!
csend_zenésze
Darren Shan: Árny

Azt hiszem, ez volt az utolsó kötet a sorozatból, amit elolvastam. Teljesen kitörlődött a fejemből az egész, egyedül az első részre emlékszem, de erről már fogalmam sincs. (Lehet, hogy nem is baj.)

+
>!
Baree
Darren Shan: Árny

Fúúú, régen volt már, hogy olvastam, de mostanában annyit gondolkodtam ezen, és a vámpíros sorozaton… Darren Shannak ezt a sorozatát jobban szerettem, mint a vámpírosat (és azt hiszem van neki egy újabb is.) Fogalmam sincs miért, mert igazából annyira nem vagyok oda a szörnyes dolgokért, és itt egy két helyen elég szépen „szemléltette” a mészárlásokat. :D
Sokan nem igazán vannak oda emiatt a kötet miatt, mert Bec van benne, és nem Grubbsék. De ez a rész is ugyanúgy kell, hogy a végére teljes legyen a kép. Én bírom Bec karakterét, ahogy fejlődik. :D
Szerintem felkerül a 'listámra', egy újra olvasás erejéig ez a sorozat is. :) Rögtön a többi másik száz mögé. :D

+
>!
Morn
Darren Shan: Árny

Négy csillag kizárólag a zombik miatt. Bec meghalhatott volna, de tényleg. Degeljen már meg! =P Bern démon alakja tetszett. =D Árny meg polipként… érdekes…

+
>!
fdavid1992
Darren Shan: Árny

A legfelejthetőbb része a Démonvilágnak. Bec semennyire sem tud lekötni… persze, azért izgalmasnak izgalmas, hiszen viszi tovább a történet szálát, még ha nem is olyan nagy sikerrel, mint a Végítélet (6. kötet). Összeségében 2/5…talán egyszer ha elolvastam, míg a többi részt legalább háromszor.

+
>!
julcseee
Darren Shan: Árny

1 nap alatt (se) olvastam ki… (Karácsony, Én így szeretlek) Nem értem a negatív hozzászólásokat, én Bec-et is nagyon szeretem, izgulok érte továbbra is, és már alig várom hogy elkezdjem a következő könyvet :)

+
>!
An1ta
Darren Shan: Árny

eddig ez volt a legizgalmasabb démon könyv… és olvasom is a következőt…


Népszerű idézetek

+
>!
Zsuszty P

Nem először látok embereket a halál küszöbén nevetni. Szinte természetes. Nem a bátorság jele. Nevetünk, mert talán többé nem lesz alkalmunk nevetni.

170

+
>!
Fleur_Rouge_Cerise

Feltámadni sem fenékig tejfel.

15. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Bec McConn
+
>!
veri7

Ő a sötétség, amikor a fények kihunynak, a csönd, amikor a hangok elnémulnak. Övé a legapróbb bogár és a leghatalmasabb király utolsó lélegzete. Mindannyiunkat ismer, és mindannyiunkat követ, amíg nem üt az utolsó óránk.


Ha tetszett ez a könyv, akkor ezeket is olvasd el