!

A Végzet fiai (Darren Shan regényes története 12.) 239 csillagozás

Darren Shan: A Végzet fiai

A Sebhelyesek Háborújának megdöbbentő befejezése…. A népszerű Vámpír sorozat utolsó, befejező kötetét veheti kézbe az olvasó.

Eredeti mű: Darren Shan: Sons of Destiny

Eredeti megjelenés éve: 2004

Szereplők népszerűség szerint

Vancha March

Hirdetés

Kedvencelte 52

Most olvassa 12

Várólistára tette 39

Kívánságlistára tette 47

Elcserélné vagy eladná

>!
1.000 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
Szilmariel könyve
>!
1.500 Ft ★★★★★ Eladó
veri7 könyve Megjegyzés
>!
12.000 Ft ★★★★★ Eladó
MuseMortal könyve
>!
Elcserélhető
Ngie könyve
>!
1.500 Ft Eladó Elcserélhető
Maggie könyve
>!
1.200 Ft ★★★★★ Eladó
luszika könyve

Kiemelt értékelések

+
>!
letty01 P
Darren Shan: A Végzet fiai

Micsoda??? 11 és fél részen keresztül becsap az író?? Na nem, ezt nem teheti velem! Amikor már azt hiszem, hogy engem itt nem érhet meglepetés, akkor csak úgy odavágja elém az igazságot? Hihetetlen. Még most sem térek magamhoz. Ez volt talán a sorozat legjobb része! És ezt túlzás nélkül mondom. Az eddigi részek összes izgalmát belerakta a könyvbe, a vége pedig egyenesen lesokkolt. De imádom, imádom és imádom! Szeretlek Darren Shan! Nagyon örülök, hogy megismerkedtem veled és a történeteddel! Amint tehetem, be fogom szerezni az összes részt, mert ezt nem egyszer, hanem még vagy tizenegyszer szeretném újraolvasni.

1 hozzászólás
+
>!
Leah
Darren Shan: A Végzet fiai

Érzem én hogy ezt sem utoljára olvastam újra ;) Majd ha megszerzem az egész sorozatot a polcomra akkor újra megyek Darrennel a cirkuszba, újra találkozok Sam Greast-el aki meg szerettette velem az ecetes hagymát :P :D és a többi és a többi ;)

Egyszerűen imádom a történetet, igaz második olvasásra nem volt akkora hatással rám mint először de szerintem ez normális dolog. Ha belegondolok ez a történet tartott vissza pár éve hogy teljes depresszióba essek, 9.-ben ez éltetett :))

+
>!
Meggie
Darren Shan: A Végzet fiai

Nagyon megdöbbentő a vége,alig tudtam feldolgozni. Bizonyos szempontból kifejezetten gonosz.

+
>!
Christie_Zappert
Darren Shan: A Végzet fiai

Amikor olvastam, emlékszem, hogy vért adtam, és még szédelegve sem tudtam letenni, majd leestem a villamosról, de még annyi időre se tudtam abbahagyni az olvasást :DDD

+
>!
EmceeMike
Darren Shan: A Végzet fiai

Annyira éreztem, hogy ez lesz a vége. Szinte adta magát. Ettől függetlenül az utolsó 3 könyvet faltam, mint cigány a milkacsokit.

+
>!
troublemaker
Darren Shan: A Végzet fiai

*tapsol* Bravúros befejezés, téged sem utoljára olvastalak :D

+
>!
aalexaa85
Darren Shan: A Végzet fiai

A teljes sorozat értékelése:
Akárhányszor olvasom újra, akkor sem tudom megunni! Ha nincs mit olvasnom éppen, akkor biztos előkerül ez a sorozat, kezeim közé akad és egyszerűen olvastatja magát. Az elejétől a végéig abszolút ki van találva. De az a csavar, ami az utolsó kötetben megjelenik… Hát, az fantasztikus. :) Imádom, egyszerűen imádom! :) Mr. Crepsley a kedvencem a szereplők közül, kár, hogy… kár, hogy.. :( Na, mindegy, minden tanítómesternek meg kell halnia, hogy az fiatalság is tudjon érvényesülni.
Az az egy biztos, hogy még sokszor kezembe fog akadni a sorozat az évek során, akkor is előveszem, ha már rongyosak a lapok! :D

+
>!
rumoskeksz
Darren Shan: A Végzet fiai

szerintem nem én vagyok egyedül aki rohadtul meglepődőt azon hogy mi miért történt . mert én erre aztán tényleg nem számítottam de végül a befejezés jó lett .fantasztikus könyvsorozat.

+
>!
Madame_Truska
Darren Shan: A Végzet fiai

Öt évvel ezelőtt szippantott magába ez a világ. Úgy gondoltam, hogy ha az egész sorozatot nem is, de az utolsó részt – ami a legkedvesebb volt nekem – újraolvasom. Balgán azt hittem, hogy már túl öreg vagyok én DS fiataloknak szánt vámpírsorozatához. Tévedtem. Igaz, hogy rég volt, de a könyv olvasása közben ismét visszatért az a jó kis nosztalgikus érzés. Szóval el kellett ismernem, szeretem még mindig.:)
Magáról a könyvről pedig annyit, hogy Darren Shan története és a kör bezárult. Zseniálisan! Minden fiatalnak ajánlom ezt a könyvsorozatot. Nagyon-nagyon jó!:):):)

+
>!
Kinga177
Darren Shan: A Végzet fiai

És ezzel befejeződött :( Régebben amikor elkezdtem a sorozatot soknak tűnt a 12 rész, most már nagyon kevésnek tűnik ;) És még csak annyit tudok hozzá fűzni hogy a befejezés nagyon tetszett :)


Népszerű idézetek

+
>!
horsegirl

De az életben rendszerint nem választhatjuk meg sorsdöntő pillanataink időpontját. Ha elkövetkezik, ott kell állnunk, hogy szembenézzünk velük, akármilyen állapotban vagyunk is.

69. oldal

1 hozzászólás
+
>!
Madame_Truska

A bosszúállás ösvénye mindig veszélyekkel teli. Ha azokat követed, akiket gyűlölsz, kiteszed magad annak, hogy azzá válsz, amivé ők.

+
>!
Madame_Truska

Szerettem volna rálépni a fékre, hogy lelassítsam az időt, és kibogozzam, mi az értelme mindannak, ami itt folyik. Az élet azonban maga szabja meg a saját törvényeit, és maga diktálja a saját iramát. Néha a kezedbe kaphatod a gyeplőt, és lelassíthatod – máskor nem.

+
>!
Madame_Truska

A szavaknak van hatalmuk rá, hogy megváltoztassák a jövőt, és átalakítsák a világot.

+
>!
dorcy01

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Kinyújtottam feléjük a karomat, de ujjaink nem érték el egymást. Képzeletemben Mr. Crepsley integetett, és arcán szomorú kifejezés suhant át. Azután minden elmosódott. Már nem kapálóztam. A világ, a víz, az arcok eltűntek a szemem elől, majd az emlékezetemből is. Harsogó csend. Fénylő sötétség. Perzselő fagy.

+
>!
dorcy01

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Nem érzékelem az időt. Nincsenek nappalok, éjszakák, órák, percek – még másodpercek se. Egy hete vagyok itt? Egy éve, egy évszázada? Ki tudja? Dúl-e még a Sebhelyesek Háborúja? Elbuktak-e a vámpírok vagy a vérszipolyok? Elfoglalta-e valaki más a helyemet az Árnyak Urának székében? Értelmetlenül haltam meg? Nem tudom. Talán soha nem is fogom megtudni. Ez is része a büntetésemnek. Az engem sújtó átoknak.

+
>!
Lex

– Csakhogy az élet nem így működik – mondtam. – Egyszer mindennek véget kell érnie.

+
>!
könyvskorpió

De az életben rendszerint nem választhatjuk meg sorsdöntő pillanataink időpontját. Ha elkövetkeznek, ott kell állnunk, hogy szembenézzünk velük, akármilyen állapotban vagyunk is.

+
>!
Madame_Truska

Néha arra van szükség, hogy az ember harcoljon. Vannak helyzetek, amikor félre kell hajítania a nemesebb eszményeket, és be kell piszkolnia a kezét. De mindvégig törekednie kell a békére, és még a legvéresebb konfliktusok idején is keresnie kell a békés megoldás lehetőségét.

+
>!
könyvskorpió

Mindannyian megteremthetjük a saját jövőnket. Megvan a hatalmunk, hogy irányítsuk az életünket – csak azt kell választanunk, hogy használni fogjuk.


Ha tetszett ez a könyv, akkor ezeket is olvasd el