Naplemente Saint Tropez-ban 12 csillagozás

Danielle Steel: Naplemente Saint Tropez-ban

Danielle Steel ötvenötödik regényében három, életreszóló barátságban élő házaspár történetét meséli el, akik St Tropez-i nyaralásra utaznak. Vakációjuk azonban meglepetéseket tartogat mindannyiuk számára. Amikor a hat jó barát a szilveszteri pezsgőt kortyolgatva arról beszélget, hogy nyáron majd közösen bérelnek egy villát Dél-Franciaországban, még minden olyan szépnek tűnik. Ám a sors közbeszól. A düledező udvarház, amelyet bérbe vettek, még csak nem is hasonlít arra a villára, amelyet a prospektusból szemeltek ki. Pókhálók lógnak a mennyezetről, az ágyak leszakadnak alattuk, házvezetőnőjük leopárdmintás bikiniben parádézik közöttük. És a roskatag bútorok és tündökletes naplementék díszletében egyikük oldalán váratlanul megjelenik a színésznő…

Danielle Steel bölcs és megható, szívszorító és pimaszul mulatságos új regénye is emberi gyarlóságainkról szól. És a barátokról, akik segítenek felejteni, megbocsátják hibáinkat, és kibékítenek bennünket önmagunkkal.

Eredeti mű: Danielle Steel: Sunset in St Tropez

302 oldal · ISBN: 9632031423 · Fordította: Sóvágó Katalin

500 Ft ★★★★☆ Eladó Elcserélhető
hofburg könyve

Csilla_Herczeg P

A könyv első fele dúskál a lehangoló eseményektől. Én nagyon átéreztem Mandy reakcióját a házzal kapcsolatban, azt hiszem én is így reagáltam volna. Nagyon zavart a „Robert” név ragozása, a fordító szerint a „t” betűt nem kell ejteni, szóval ez kicsit idegesítet, amikor ilyeneket fordított: „Robert-rel” vagy „Robert-ral”, de hát ez nem az írónő hibája. Hangulatosnak tartottam Párizs leírását, azt hiszem ez volt a fénypont. Viszont egy romantikus könyvben nem szeretnék olyan szót olvasni, hogy „székletminta”. Amúgy olvasmányos volt, gyorsan túl lehet rajta lenni.

Csilla_Herczeg P

Diana Morrison meggyújtotta a gyertyákat az ebédlőben, a hat személyre megterített asztalon.

Csilla_Herczeg P

-Remélem nem költöttetek túl sok pénzt ennivalóra.
-Hova gondolsz! Vettünk penészes sajtot, egy kis száraz kenyeret, pár szem rothadt gyümölcsöt. Így olcsón megúsztuk.

182. oldal Hetedik fejezet