Hot girl 2. (Hot girl 2.) 37 csillagozás

Botrányos csajok
Cecily Von Ziegesar: Hot girl 2.

Tinsley, a suli legdögösebb csaja visszatért, aminek hírére a Waverly összes pasija a szívéhez kap, míg a féltékeny és pletykás csajok javában a „trónfosztásról” beszélnek, főleg azok után, hogy Tinsley egy idegen lányt talál a saját ágyában; a kis Jennyt… Brett egy baromira férfias új tanárral kavar, miközben Tinsley megalakítja a Café Societyt, bár a titkos, csajos társaság tagsága szinte napról napra változik, ahogy a divat. Akkor most Easy és Jenny haverok, vagy van köztük valami? Vajon összejön-e Callie és Brandon? Lehet, hogy Jenny lesz a suli sztárja? Ha rajongtok a Bad Girl könyvekért, imádni fogjátok Cecily von Ziegesar új sorozatát, amelyben a cserfes és dögös kis Jenny Humphrey egy New York környéki elit középsuliban, a Waverlyben folytatja tanulmányait, ahol a gazdag diákok sorában jó pasikkal és kellőképpen pletykás csajokkal találja szembe magát, miközben mindent megtesz, hogy ő legyen a suli istennője, az igazi, az egyetlen Hot Girl.

Eredeti mű: Cecily von Ziegesar: Notorious

1.000 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
vikus22 könyve

Petrus601

Cecily Von Ziegesar: Hot girl 2. Botrányos csajok

Imádom az ilyen történeteket: suli, divat, szerelem, buli, áskálódás, barátság, bosszú. Ez mind a Hot Girl.:) Szívesen olvasnám a folytatását. Akár úgy is, hogy 1-1 mellékszereplő lenne a középpontban.

ficka P

Cecily Von Ziegesar: Hot girl 2. Botrányos csajok

A vegyes érzésű első rész után azért bepróbálkoztam ezzel is, és végülis egy picit ez talán már jobban tetszett, de még mindig sekélyesek a fiúk és a lányok is, igazán kedvenc szereplőm sem lett. Azért valószínűleg ha megjelenne egy harmadik rész, azt is elolvasnám, mert egy picit olyan „bűnös élvezet” bekukkantani ebbe a világba, aminek sosem leszek része, de nem is akarok igazán.

Beriniki

Cecily Von Ziegesar: Hot girl 2. Botrányos csajok

A kis Jenny története tovább folytatódik. Nekem továbbra is tetszik ez a sorozat és ez a könyv nagyon érdekes fordulatokat is tartalmaz. Kár hogy a további részeit nem fordították le…én még azért bízom benne,hogy lesz folytatás :)

Magdi_anyus

Cecily Von Ziegesar: Hot girl 2. Botrányos csajok

Amikor belekezdtem a könyvbe azt hittem, hogy egy nagyon unalmas sztori lesz szánalmas szereplőkkel, majd miután elolvastam az első kb. 100 oldalt kellemeset kellett csalódnom. A történet jó volt, bár kitudtam következtetni, azért mégis jó volt, élvezhető. A szereplők a maguk módján szerethetőek voltak, bár voltak olyanok is akik eléggé idegesítő szerepet töltöttek be (gondolok itt Tinsley-re és Heath Ferro-ra). Két kedvenc szereplőm lett: Jenny és Brett. Ők olyan normálisak voltak, a többiek pedig felszínesek. Callie-ről nem tudtam eldönteni hogy most kedveljem-e vagy ne! Esetleg ha megjelenne egy lefordított harmadik rész, azt elolvasnám, bár az első részt már nem (ugyanis én ezzel kezdtem a sorozatot).

zakkant

Cecily Von Ziegesar: Hot girl 2. Botrányos csajok

A nyomdai hibás könyv miatt lepontoztam. És a borító sem tetszett. A sztori viszont nem volt rossz, nekem hozta a megszokott színvonalat. De vajon lesz e folytatás? Kíváncsi lennék rá azért ;)

Cecily Von Ziegesar: Hot girl 2. Botrányos csajok

Nagy gossip girl imádatom vitt arra, hogy az írónő e könyvét kezembe vegyem, ami Jennyre specializálódott. A történet maga nagyon megfogott, pedig őszintén szólva én egyáltalán nem tartozom ahhoz a körhöz, amiben ezek a lányok jelen vannak. Mégis a cselekmény húz a valósághoz, utalok erre azzal, hogy barátnők elveszik egymás fiúját, minden nap buliznak és részegre isszák le magukat. Másrészt pedig egyes részek annyira különböznek, mindenki ultra gazdag, gyönyörű és tehetséges. Rengeteg hibát felfedeztem a könyvben. Engem leginkább az idegesített, hogy a szereplőknek egyszer szőke majd barna hajuk lett :) Egy kicsit jobban figyelhettek volna erre. Mégis, ahogy az írónő fogalmaz, van valami megfoghatatlan benne, amitől nem tudtam letenni a könyvet. Sajnálom, hogy további részeket nem fordítottak le, pedig nagyon kíváncsi lettem volna, hogyan alakul a 4 diáklány sorsa.

Misscupcakedoll

Cecily Von Ziegesar: Hot girl 2. Botrányos csajok

Nem értem miért nem fordítják le a harmadik kötetet.

kinyike

Cecily Von Ziegesar: Hot girl 2. Botrányos csajok

Nem tudom kinek mi a véleménye de nekem ez jobban tetszett,mint az első része,talán jobban kiismertem a szereplőket,vagy talán azért mert ez a rész jóval izgalmasabb volt,mint az előző.
Azt hittem,hogy a vége abszolút happy end lesz,aztán az írónő belerakott egy csavart,amin néztem egy nagyot.ááááááááá és pont ez az ucsó része magyarul!! :(

TheEvii00

Callie még hátrafordult a válla mögött, és fonnyadtan Easyre mosolygott, az egyetlen fiúra, akibe valaha szerelmes volt.

Kapcsolódó szócikkek: Callie Vernon · Easy Walsh
TheEvii00

Szerencsétlen csávó! Bizonyára azon gondolkodik, honnan szalasztották ezeket a primadonnát játszó, szemüket rebegtető kislányokat.

_gabica

Tinsley Carmichael hátrapillantott a szikrázó Hudson folyóra.

Kapcsolódó szócikkek: Tinsley Carmichael
TheEvii00

Jenny hátradőlt a kőlépcsőn, és felsóhajtott. Éveken át másra sem vágyott jobban, minthogy ő is azok közé a lányok közé tartozzon, akikről az emberek beszélnek. Jenny pontosan értette, mit jelent Szókratész kijelentése az „átvilágítatlan életről”, mely nem is érdemes az életre. Tegyük hozzá, hogy Szókratész személyesen átvilágított életről beszél, nem arról a személytelenről, amilyen, mondjuk, a Page Sixben való megjelenés.

Kapcsolódó szócikkek: Jenny Humphrey