Te vagy, aki kell (Bad girl 6.) 34 csillagozás

Cecily von Ziegesar: Bad Girl 6. – Te vagy, aki kell

Eljött a nagy nap. Most végre megtudjuk, vajon Serenának vagy Blairnek sikerült bekerülnie New York legmenőbb egyetemére. Vajon a begőzölt magolással töltött utolsó hónapok, vagy a gazdagok fényűző lakosztályaiban átbulizott éjszakák érnek-e többet, ha egy csinos csaj az elithez akar tartozni. A jól összeszokott baráti társaság talán külön utakon indul tovább, de mielőtt könnyes búcsút vennének egymástól, még hátraván egy-két szerelmi ügy és „leszámolás”, elmaradt kaland és bepótolnivaló pofon, vagy rácsodálkozás az igazira, akit ezer éve ismersz, de csak most jöttél rá, hogy ő az, aki kell!

Eredeti cím: You're the One That I Want

Aysa könyve
690 Ft ★★★★★ Eladó
papupanni könyve

Petrus601

Ami még mindig nagyon irritál ebben a könyvsorozatban, az a trágár kifejezésmód…annyira nem illik hozzájuk.:S De alapvetően megint tetszett az egész könyv.:)) Jöhet a következő!:)

Francica

Kicsit döcögtem, lassan haladtam. Pedig a történettel nem volt semmi baj.

ponyponypony

Első könyvem az írónőtől, engem nagyon szórakoztatott. Tetszett benne, hogy fejlődtek a karakterek. Bár teljesen más, azóta nagyon rákaptam a gossip girl c. filmsorozatra.

eszter1818

Az írónő végre hozta azt a formáját, amit a sorozat elején megkedveltem :)
Tetszett :) Pörgős volt a történet, és nem voltak megakasztó részek sem, jöttek a jobbnál jobb és vicces jelenetek.

LizS

V állítólag lila csíkokat melíroztatott a hajába egy williamsburg-i fodrászszalonban. Csak azt nem értem, hogy lehet olyan hajat melíroztatni, ami nincs!

LizS

Nem is olyan szép az élete annak, aki annyira szép, hogy még a lúzerek sem mernek szóba állni vele!

LizS

Hanyatt fekszem az anyám terhestorna-edzőjének fürdőkádjában, és telefonszexet folytatok a barátommal!

Kapcsolódó szócikkek: Blair Waldorf
LizS

Serena mindeddig meg volt róla győződve, hogy a xilofon nem is hangszer, csak egy játék, amelyet azért találtak fel, hogy legalább egy x betűs szó legyen az angolban.

LizS

Ha egy lány tizenhét éves, szőke és gyönyörű, mindig megengedheti magának, hogy elkéssen.

LizS

Hogy mi van?! Mióta neveznek „klassznak" egy pasimentes bulit?

LizS

– A magasabbik a yale-es' edző, az alacsonyabb meg az a nő, akinél a Brownon felvételiztem – magyarázta Nate Jeremynek. – Az edzőjük nem tudott eljönni, mert meccsük van.
– Azt értem, bazmeg, de hát bigék! – rikkantotta Jeremy. Futás közben bozontos rockerfrizuráját ide-oda csapkodta az enyhe szél. – Most már értem, miért vettek fel!

Rafał Kosik: Félix, Net, Nika és az elméletileg lehetséges katasztrófa

Rafał Kosik: Félix, Net, Nika és az elméletileg lehetséges katasztrófa

Tedd a kívánságlistádra, hogy megnyerhesd a Pongrác Kiadó által kisorsolt 5 példány egyikét!